Ασφαλτινη καταδρομικη αυτο το Σαββατο (20/2)!

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27
Αν και 'χουμε σπίτι ενα σωρό υποχρεώσεις, θα την κοπανήσω με άδεια "απ΄τη σημαία" που λέγαμε κάποτε και θα ρθω να πάρω τις ανάσες μου γιατί το χω ανάγκη ;). Θέλω επιτέλους να βολτάρω με την χοντρούλα εκτός πόλης να χαρώ οδήγηση.

Προτίνω να βγούμε στην εξοδο "προς νοσοκομείο Θήβας" και να πιάσουμε τον παράδρομο ως την Θήβα, ώστε να αποφύγουμε τα μπλόκα αλλά και τα διόδια. Ασε που 'ναι και πιο ευχάριστη η διαδρομή.

Τα λέμε αύριο, το πρωί στο γνωστό σαβουρο - ταχυφαγείο. :)
 

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27
Εαν θα.... στα μακ θα πατε απο τα κανονικα πρωτα διοδια ή απο το παραδρομο στον αγιο στεφανο?

Sent from my SM-P550 using Tapatalk
Το ραντεβου είναι στα μακ, οπότε πληρώνουμε διόδια για κανονική εθνική. Θα πιάσουμε παλιά πιο κάτω.
 

Dr Evil

Μέλος
Περιοχή
Μαρουσι
Όνομα
Βαγγελης
Μοτό
Bmw 650 dakar
Pew
Δεν μου δίνει ρεπό ο μαστροΚλούνης ρε φιλαράκι.
Κάθε φορά που του λέω οτι θα λείψω για να πάω μοτοβόλτα ,ανοίγει έναν φάκελο με βιογραφικά κ με κοιτάει περίεργα...:p:laugh::roflmao:[/quote
Και παιρνει και ολη την δοξα οχι τιποτα αλλο...
 

XLGeorge

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
αργά τζαμπανέζικα
Οπως ειπωθηκε, ραντεβου στο σαβουρο-ταχυφαγειο (sic) στις 8:45, κουβεντιαζουμε συντομα τα της βολτας και αναχωρουμε.

Οι σιγουροι ειμαστε οι Kordix, Markos-V και XLGeorge αλλα παιζουν και κανα-δυο συμμετοχες τις τελευταιας στιγμης. Τα λεμε αυριο το πρωι guys.
 

gkpapa

2f4u
Περιοχή
Athens
Όνομα
george
Μοτό
bmw r1200gs
Λοιπον τελικα ηταν ....καταδρομικη! Γιατι? Γιατι βιαζοτανε ο Κωστας απο την ωρα που ξεκινησαμε να γυρισουμε ....νωρις. Οποτε το VFR,GS 1,15 και GS 1,2 κανανε τα μεγιστα για να επιτευχθει ο στοχος! Και ναι ο Κωστας προλαβε ,ο Γιωργος ξεμπουκωσε το Honda και εγω ετρεχα να τους φτασω. Τελεια μερα και αναλυση αργοτερα απο τους pro...

Sent from my GT-I9295 using Tapatalk
 

el-Gatto

Ανήσυχο μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
BMW R1200GSA
KTM 990 ADV
Κυκλοφόρησαν φήμες οτι 3 μεσήλικες έκαναν προπόνηση για το ΤΤ Isle Of Man στα στροφιλίκια του Παρνασσού.:confused:

Αναμένουμε την διαρροή απο τα βίδεα των δορυφόρων.;)
 

XLGeorge

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
αργά τζαμπανέζικα
CAVEAT: να πω οτι εγω απλα μια σβελτη βολτα ειχα στο μυαλο μου, τωρα ο Κωστας @kordix βιαζοτανε να γυρισει, επρεπε να βγει κι'ο "στοχος" και εγινε οτι εγινε :muted:

Υποσχομαι η επομενη ασφαλταδα να ειναι χαλαρη/περιηγητικη :D εκτος κι'αν βιαζεται παλι ο Κωστας (και ειναι παρων κι'ο Γιωργης @gkpapa) :laugh:


ΥΓ Η βολτα εξελιχτηκε σε τεστ αντοχης του 1150GS σε συνθηκες παρατεταμενης υπερστροφιας :eek: Κωστα, αν βγαλει κατι εμεις δεν ξερουμε τιποτα.. :rolleyes:
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Το φόρουμ είναι φωτογραφικό. .......σταματήστε τα υπονοούμενα και βάλτε καμμια φωτο-βιδεο, να γουστάρουμε :friend:
 
Reactions: yns

XLGeorge

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
αργά τζαμπανέζικα
Μολις με πηρε η γυναικα μου τηλεφωνο:

"Λοιπον, πως ητανε η βολτα?"

"Δεν πηγαμε βολτα τελικα, αλλαξαμε γνωμη και πηγαμε Μεγαρα, νοικιασαμε δερματινες φορμες και του δωσαμε και καταλαβε, καναμε τρια sessions το πρωι και τρια το απογευμα!" (δε θαχε και μεγαλη διαφορα) :D :roflmao: :roflmao:
 
Τελευταία επεξεργασία:

gkpapa

2f4u
Περιοχή
Athens
Όνομα
george
Μοτό
bmw r1200gs
Το φόρουμ είναι φωτογραφικό. .......σταματήστε τα υπονοούμενα και βάλτε καμμια φωτο-βιδεο, να γουστάρουμε :friend:
Ειχαμε ....περιορισμενο χρονο οποτε βιδεο δεν προλαβαμε. Ποιος να το τραβηξει αφου εκτος το 45 λεπτο στο γαλαξιδι που κατσαμε, καλα που βαλαμε και καμια βενζινη και ...σωσαμε το προστατη!!

Sent from my SM-P550 using Tapatalk
 

ΗΛΙΑΣ

Μέλος
Περιοχή
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Όνομα
ΗΛΙΑΣ
Μοτό
XLV 1000, XRV 650, HUSKY WR 250
Την άλλη φορά να μην κάνετε τόσα στροφηλήκια και δεν θα θέλετε να σταματήσετε .......έχετε και "προστάτες"........:friendship:
 

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27
Είναι και οι δυο γρήγοροι, άλλα οχι απλά γρήγοροι αλλά τρελοί :hailbig:και γρήγοροι. Τους κυνηγούσα σε όλη την βόλτα και προσπαθούσα να τους πιάσω, αλλοτε με επιτυχία αλλά πιο συχνά με αποτυχία.

Το πράμα φάνηκε από την εθνική που το χαλαρά τους ήταν 160-180. Πράμα που συνεχίστηκε και στον παράδρομο - παλιά εθνική, έβλεπα όλο 160 και αναρωτιόμουν...

:)

Οταν πια φτάσαμε στο βουνίσιο στροφιλίκι, κάτι έπαθαν. Αφού άρχισα να προσαρμόζομαι, κατα καιρούς ανοιξα και γω λίγο αλλά μέχρι τον καφέ κυρίως τους κυνηγούσα. Μετά τον καφέ πήγαινα καλύτερα. Τουλάχιστον στις κατηφόρες και λιγότερο στο ίσιωμα γιατί στα ανηφορικά μου εφευγαν και λόγω γκαζιού.

Συμπέρασμα αν θέλετε να γίνεται γρήγοροι να πίνετε καφέ στο Γαλαξείδι...

Η διαδρομή ήταν φοβερή, όλο στροφιλίκι με αρκετά καλή πρόσφυση και ήταν μια καλή ευκαιρία να προσαρμοστώ με το 1150 μια και δεν το ξέρω καλά ακόμα. Μια χαρά τα πήγε και μάλιστα η κατανάλωσή του παρά το ΤΤ που πήρα μέρος, δεν ξεπέρασε τα 6,3 λίτρα στα 100km. Δεν το ανέβαζα και πολύ πάνω από 5000 στροφές και προσπαθούσα να εκμεταλλευτώ την φόρα και την πλούσια ροπή.

Το καφεδάκι ήταν σούπερ, το Γαλαξείδι ήταν στις ομορφιές του και η παρέα ανεβασμένη λόγω και της αδρεναλίνης που αμφότεροι εκρίναμε και με το παραπάνω :yew:

Αυτά για την ώρα, περισσότερα πιο μετά.
 
Top Bottom