Καλησπερα θελω να βαλω το κινητο μου στο ktm 390 adv για να το εχω σαν πλοηγο,εχετε κατι να μου προτεινετε? εχει ενα mount καπακι πανω απο την οθονη του για να μπει εκει βαση αλλα μετα? δεν εχω ιδεα απο αυτα μιας και στο R1 δεν βαζεις τετοια...
Έχει μπίλια αυτή που έβαλα στην αγελάδα, ενώ στον Γκάντι είναι χωριςΜάνιακ και φθηνή και ακλόνητη και άγνωστο το ποιά είναι και ανάποδα βαλμένη να γίνουμε το κοριτσάκι στον εξορκιστή για διαβάσουμε τι λέει επάνω, δεν λες και που την πήρες να βοηθήσεις τον κόΖμο;
Έγραψα... Boxer garage στην μινωος 24 νέος κόσμος.ευχαριστω αλλα ποια ειναι? που μπορω να την βρω? αυριο λεω να παω να κανω ερευνα αγορας
Έτσι... Τσαμπε ολεΚάτι τέτοιο είναι χωρίς usb...?
Universal Alloy PHONE HOLDER for Bike Handelbar Bicycle Mount Bracket UK | eBay
Made of high strength aluminum alloy, durable and long lasting. Anti-slip pad design for better phone protection. Used for 2.1cm-3.18cm handlebars of bicycle and motorcycle, etc. 1x Set of fittings.www.ebay.co.uk
Έχει ομαλοποιηθεί η αγορά εξ ανατολών...?€ 9,59 39% Off | Gub Universal Aluminum Alloy Motorcycle Mount Cell Phone Holder Usb Charger Bicycle Phone Holder For Iphone X 8 7 Usb Fast Charg
Το φανάρι μου ήρθε σε 5 ημέρες.Έχει ομαλοποιηθεί η αγορά εξ ανατολών...?
Ακόμα περιμένω δέμα από τον Φλεβάρη απ' το εν λόγω...
5 μέρες από Ασία...?Το φανάρι μου ήρθε σε 5 ημέρες.
Ο Πετσακιας στις έβαλε κ τις 2.Έχει μπίλια αυτή που έβαλα στην αγελάδα, ενώ στον Γκάντι είναι χωρις
Στο gs την έβαλε ο πετσακιας boxer garage και στον Γκάντι ο γατος
Παίζουν 30 με 40 ευρα.
Ξαναλεω επειδή την έχω δοκιμάσει σε πολύ χωμα, είναι η πιο σταθερή βάση που είχα ποτέ
Οι αλουμινένιες με USB ,παίζουν στα 13-20 € από Ali...αλλά,μεχρι να ρθουν ,λες πολλές φορες Ali & 3isAli...Έτσι... Τσαμπε ολε
Πίκρα...οι τελευταίες αγορές ,έκαναν 2-3 μήνες.Έχει ομαλοποιηθεί η αγορά εξ ανατολών...?
Απο που ψωνισες Κωστή;Το φανάρι μου ήρθε σε 5 ημέρες.
Αλλου ναι,αλλου οχι.Οι καινουργιες παραγγελιες μου ερχονται πιο γρηγορα ενω καποιες παλιες ακομη δεν τις εχω παραλαβει.Έχει ομαλοποιηθεί η αγορά εξ ανατολών...?
Όχι δυστυχώς κάποια έρχονται γρήγορα κάποια ποτέ καποια στο τρίμηνοΈχει ομαλοποιηθεί η αγορά εξ ανατολών...?