Δέσιμο μοτοσυκλέτας στο καράβι για Ιταλία

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Καλημέρα σας.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας σύντροχοι και θα ληφθούν σοβαρότατα υπόψη. :friendship:

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι οδικώς θα ήταν καλύτερα να πάω και να γυρίσω αλλά δεν έχουν όλοι την ίδια γνώμη οπότε θα το ρυθμίσουμε το πράγμα καταλλήλως.

Θάνο και Βαγγέλη Καντήλι σίγουρα δεν θα πάω.
Καντηλι πήγαινα όταν ήμουν πιτσιρικαρία και χωρίς μοτοσακό για άλλα πράματα, τώρα λέω να πάω σε κανά σοβαρό βουνό πολύ ψηλότερο κατά Ιταλία - Γερμανία - Αυστρία να τα δω και αυτά πριν κρεμάσω γάντια όποτε τα κρεμάσω.:friendship:
Η αλήθεια είναι πως οι Άλπεις είναι σοβαρό βουνό. Μια φορά που ήμουν εκεί τους είπα ένα τρομερό ανέκδοτο και έμειναν ανέκφραστες σα κοτρωνες! Ενώ εδώ το Καντήλι έχει τρελό χιούμορ! Άμα πάμε αύριο θα τρελαθουμε όλοι μαζί στο γέλιο το βλέπω!

Σαββα μου καλά να περάσετε όταν πάτε και μέχρι τα 80 τουλάχιστον έχεις δρόμο.
 

cosgili

Rattlehead
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
Πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα στα καράβια. Οι ίδιες οι εταιρείες προσπαθούν να αποφύγουν τις αστοχίες, για να μην τους τρέχουν με αποζημιώσεις. 4 φορές που έχω κάνει τη διαδρομή Πάτρα-Ανκόνα, τις 3 δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ καν, έγιναν όλα άψογα. Την μία, απλά χρειάστηκε να υποδείξω από που να δέσουν, γιατί ο ναύτης πέρασε το μαύρο κολλάρο του ψυγείου, για σωλήνα του μαύρου πλαισίου στο bandit. Το μόνο που φρόντησα, ήταν να είμαι εκεί νωρίς, και να δω όλη τη διαδικασία. Τράβα ένα βίντεο περιμετρικά από τη μηχανή δεμένη, με το εισιτήριο πάνω της, έτσι ώστε σε περίπτωση ζημιάς, να έχεις ατράνταχτα στοιχεία για αποζημίωση.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom