Δύο τροχοι. Μεταφορά με διαφορετικό Design: BMW Ποδήλατα

Koive k9

Μέλος
Περιοχή
Kavala
Όνομα
Panos
Μοτό
Bmw , vespa
Η BMW έχει ξεκιναει την τρίτη γενιά ποδηλατων της την άνοιξη του 2014 και περιλαμβάνει το BMW Cruise Bike, μια νέα σπορ έκδοση της M Bike, το Cruise e-bike, και το άνετο και λειτουργικό all-rounder, το BMW Trekking Bike. Όπως όλα τα οχήματα που έχουν παραχθεί από το BMW Group, η συλλογή 2014 ποδηλατων πληρει τα κορυφαία πρότυπα ποιότητας και σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός του νέου αυτού πλαισίου τρίτης γενιάς παρέχει λειτουργικο γεωμετρικό σχήμα με κομψή και δυναμική εμφάνιση. Το σημα κατατεθεν στα ποδήλατα της συλλογής είναι το “bull neck” στο μπροστινό μέρος του, πλαίσιο που θυμίζει μοτοσικλέτα,οπως τονιζει η BMW.

2014 BMW All Mountain ποδήλατο.

BMW Cruise Bike M
Ένα άλλο εξάρτημα είναι ξεχωριστο στο σχεδιασμό των ποδηλατων τρίτης γενιάς ». Οι γραμμές συγκόλλησης είναι ομαλες και όλα τα καλώδια τρέχουν μέσα στο πλαίσιο. Οι τολμηρές χρωματικές αντιθέσεις και το λεπτο μαρκάρισμα συμπληρώνει ακόμη περισσότερο τον ξεκαθαρο σχεδιασμό από την DesignworksUSA, θυγατρική πλήρους ιδιοκτησίας της BMW Group. «Κύριος στόχος μας στο σχεδιασμό της συλλογής 2014, ήταν να εναρμονίσει το διακριτικό ύφος της BMW με τις προσδοκίες των πελατών και να παράγουμε ένα αναγνωρίσιμο της οικογενειας προϊόν", λέει ο Evgueni Maslov, ανώτερος σχεδιαστής στο DesignworksUSA.
Η συλλογή του 2014 δεν είναι μόνο καινοτόμος όσον αφορά το σχεδιασμό του, περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από νέα τεχνικά χαρακτηριστικά.Τα νέα μοντέλα είναι εφοδιασμένα με εξαρτήματα από κορυφαίους κατασκευαστές όπως η Shimano και Suntour. Το υδρομορφοποιημένο πλαίσιο είναι στιβαρό και ελαφρύ, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη απόδοση, εξασφαλίζοντας μέγιστη μεταφορά ισχύος με την ελάχιστη προσπάθεια.
Η BMW έχει κατασκευασει καινοτόμα ποδήλατα υψηλής ποιότητας για τα τελευταία 60 χρόνια και υπήρξε πρωτοπόρος στη βιομηχανία για περισσότερο από μία φορά. Στη δεκαετία του 1950 η BMW παρουσίασε το πρώτο της ποδηλατο από αλουμίνιο, ένα υλικό που θα γίνει δημοφιλες μόνο στη βιομηχανία περίπου 30 χρόνια αργότερα. Οι μηχανικοί της BMW έπαιξαν επίσης ρόλο στην ανάπτυξη '' πιρούνι ανάρτησης'', όταν εφαρμοσε το σχεδιασμό ενός πιρουνιού ανάρτησης μοτοσικλέτας σε ένα ποδήλατο βουνού. Ο μηχανισμός αναδίπλωσης που χρησιμοποιείται για την BMW G Bike στην αλαγη της χιλιετίας, επίσης, αποδείχθηκε να είναι μια πρωτοποριακή ανάπτυξη της βιομηχανίας.

Υποβοηθηση με μπαταρια BMW Cruise Bike e-
Η συλλογή BMW 2014 και αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.bmw-shop.com και από επιλεγμένους εμπόρους BMW από το Μάρτιο. Ενώ η τιμολόγηση στις ΗΠΑ δεν έχει ανακοινωθεί, η Ευρωπαϊκή τιμολόγηση με την τρέχουσα ισοτιμια σε δολάρια ΗΠΑ είναι.
ΠροϊόνΛιανική τιμή (Ευρώπη)Ισοδύναμο σε δολάρια ΗΠΑ
BMW Cruise Bike899 ευρώ1.230 δολάρια
BMW Cruise Bike M999 ευρώ$ 1367
BMW Trekking Bike1.049 ευρώ$ 1435
All Mountain2.995 ευρώ$ 4100
BMW Cruise Bike e-2.799 ευρώ$ 3.830



























πηγη http://bmwmcmag.com/2014/02/two-wheel-transportation-of-a-different-design-bmw-bicycles/
+
 
Top Bottom