Η BMW παραγει το 500,000ο GS Boxer

Koive k9

Μέλος
Περιοχή
Kavala
Όνομα
Panos
Μοτό
Bmw , vespa
Το σημαντικοτερο μοντελο της BMW εφτασε σε ένα σημαντικό ορόσημο καθώς βγηκε το 500.000ό μπόξερ με τον κινητήρα GS έλασης από τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας στο Βερολίνο. Το υγροψυκτο ορόσημο R1200GS 2014 ακολουθεί μια ισχυρη γενεαλογία μισου εκατομμυριου, από flat-twin tourers ανατρέχοντας πίσω στην πρώτη R80G / S που κατασκευαστηκε το 1980.
"Είναι προνόμιο για εμάς να συνεχίσουμε να οικοδομούμε την επιτυχημένη ιστορία του θρυλικού flat-twin GS," λέει ο Marc Sielemann, επικεφαλής της μονάδας Βερολίνου, η οποία παράγει το μεγαλύτερο μέρος των μοτοσικλετών BMW από το 1969. "Με τη μονάδα precision-cooled drive, ένα νέο εξελικτικό στάδιο επιτεύχθηκε το περασμένο έτος. Κατασκευάζοντας μισό εκατομμύριο μονάδες υπογραμμίζει,γεγονός ότι το GS αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της παραγωγής της μοτοσικλέτας μας περισσότερο από ποτέ. "
Η αρχική R80G / S (που σημαίνει "Gelände / Strasse", Γερμανικά για offroad / δρόμου) βοήθησε στην έναρξη του τμήματος τουρισμού περιπέτειας,ως το πρώτο μεγάλου εκτοπισματος dual-sport. Αερόψυκτος 798cc κινητήρας μπόξερ παρεχοντας 50 hp, αλλά άρχιζοντας μια μακρά κληρονομιά που περιλαμβανει την R100GS , R1100GS , R1150GS και R1200GS.

"Με το συνδυασμό off-road και την καθημερινή ποιότητα, η BMW Motorrad δημιούργησε το νέο είδος ταξιδιωτικής enduro με την R80 G / S», λέει ο Stephan Schaller, πρόεδρος της BMW Motorrad. «Η flat-twin GS έγινε το συνώνυμο για αυτό το τμήμα. Τα εξαιρετικά χαρισματα του GS με μποξερ κινητηρα- δυναμική στην οδηγηση, ποιότητα εκτός δρόμου, την άνεση και την αντοχή - έχουν καλλιεργηθεί συνεχως και αναπτυχθεί,μεταφέροντας τα με μεγάλη επιτυχία και σε άλλες σειρές μοντέλων της BMW Motorrad ".
Για αρκετά χρόνια τώρα, η GS ήταν το μοντελο με τις υψηλότερες πωλησεις της BMW, που παίζει σημαντικό ρόλο στα αριθμητικα ρεκορ πωλήσεων της εταιρείας.πηγη http://blog.motorcycle.com/2014/03/19/manufacturers/bmw/bmw-produces-500000th-gs-boxer/
 

black_hawk

Μέλος
Περιοχή
Κερκυρα
Όνομα
Θανασης
Μοτό
R 1200 GS
Απο μοτερ και στησιμο, μια χαρα παμε!.. Απο προμηθευτες και τα περιφερειακα γενικως, θα θελαμε το "κατι ντις" παραπανω.. :rolleyes:
 

N4pSt3R

Lost Balkaneros
Περιοχή
Ορεστιάδα
Όνομα
Στέφανος
Μοτό
BMW F800gs
Απο μοτερ και στησιμο, μια χαρα παμε!.. Απο προμηθευτες και τα περιφερειακα γενικως, θα θελαμε το "κατι ντις" παραπανω.. :rolleyes:

Συνφωνώ!!!Και ίσως μιας καλύτερης ποιότητας πλαστικά μέρη στο νέο ADV!!
 

malco

Μέλος
Περιοχή
περιστερι
Όνομα
Κωνσταντινος Μαλλιος
Μοτό
Bmw r1200gs ADVENTURE
Μεγαλη ιστορια !!!!!!!!!!!
 
Top Bottom