Η BMW Motorrad γιορταζει τα 90 χρονια της με το BMW R Ninet 2014

Koive k9

Μέλος
Περιοχή
Kavala
Όνομα
Panos
Μοτό
Bmw , vespa

Η BMW ανακοίνωσε στις ΗΠΑ την τιμη για το R Ninet στα 14.900 δολάρια.
Η BMW αποκάλυψε ένα νεο modular σχεδιασμένο μπόξερ-powered café racer τιμώντας την 90χρονη ιστορία παραγωγής μοτοσικλετών της εταιριας. Η ενσωμάτωση της παραγωγής της έννοιας Lo Rider , του 2014 BMW R Ninet προσφέρει μια κλασική εμφάνιση roadster . Ο Evans Brasfield είναι στο Μόναχο αυτή τη στιγμη για την επίσημη παρουσίαση του Ninet. Θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα, αλλά για την ωρα, εδώ είναι ό, τι έχουμε μάθει.
Επισκεφθείτε BMW Nine-T Forum
Όταν η έννοια Lo Rider εισήχθη το 2008, η BMW ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει μια σειρά από επιλογές προσαρμογής, επιτρέποντας στους πελάτες να δημιουργήσουν τα δικα τους εξατομικευμένα μοντέλα.Η ιδέα έχει μεταφερθεί πάνω στην παραγωγή της Ninet, με ορισμένες τροποποιήσεις διαθέσιμες, από διαφορετικά συστήματα εξάτμισης, LED φωτισμο,καληματα στην ουρά, ή ακόμη και την επιλογή χωρίς ουρα.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερες φωτογραφίες από το 2014 BMW R Ninet
Κρατώντας όλα μαζί σε ενα σπονδυλωτο σωληνωτό χωροδικτύωμα χάλυβα που αποτελείται από ένα εμπρόσθιο τμήμα του πλαισίου με ενσωματωμένη κεφαλή του τιμονιού και ένα οπίσθιο τμήμα το οποίο συνδέεται με το ψαλίδι. Το υποπλαίσιο συνεπιβάτη παρέχει υποστήριξη για τους επιβάτες ,ουρά-mounted softbag μπορεί να αφαιρεθεί εντελώς για να έχει ένα μονο κάθισμα.

Ενεργώντας ως φέρον στοιχείο του πλαισίου εναν 1170 αερόψυκτο μπόξερ twin κινητηρα που η BMW ισχυρίζεται ότι προσφέρει 108 hp στις 7750 σ.α.λ. και 81,1 ft-lb. στις 6000 σ.α.λ.. Το σύστημα εξάτμισης βρισκεται στην αριστερή πλευρά, τελειώνοντας σε ενα δίδυμο εξατμησεων, αλλά όπως είδαμε σε προσφατα φωτογραφιες που υποκλαπηκαν, η BMW θα προσφέρει μια σειρά από εργοστασιακα εγκατεστημένες επιλογές, συμπεριλαμβανομένων τιτανίου της Akrapovic.
Αν υπάρχει ένας τομέας που η BMW έχει απομακρυνθεί από την παράδοση, είναι που η Ninet κυκλοφορησε με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι ανάποδα, αντί της υπογραφής Telelever της εταιρείας. Το πιρούνι είναι στην πραγματικότητα το ίδιο με εκείνο που χρησιμοποιείται για το S1000RR , το οποίο σημαίνει ότι προσφέρει συμπίεση και προσαρμογές στην αναπηδηση. Στο πίσω μέρος, η ενιαία όψης ψαλίδι έχει αντικαταστησει το σύστημα Paralever της BMW με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου και απόσβεση επαναφοράς.

Οι ακτινωτές ζάντες,ακτίνες από ανοξείδωτο ατσάλι έχουν μαύρες ζάντες αλουμινίου ανοδιωμένες και τα hubs με μαύρο αλουμίνιο. Οι τροχοί με 120/70 ZR 17 ελαστικά εμπρος και 180/55 ZR 17 ελαστικά στο πίσω μέρος. Τα φρενα είναι τεσσάρων εμβόλων δαγκάνες μονομπλόκ που ελεγχονται με σωληνάκια χάλυβα πλεκτά, πιάνοντας ένα δίδυμο δίσκων 320 χιλιοστών στο μπροστινό μέρος. Στο πίσω μέρος, μια δύο εμβόλων δαγκάνα που πιάνει ένα 265 χιλιοστων δίσκο. Σύμφωνα με την πολητικη της BMW , η Ninet θα έρθει με ABS στο βασικό εξοπλισμό.
Η 4,8-γαλόνια δεξαμενή καυσίμου απο''βουρτσισμένο'' αλουμίνιο με ανάγλυφα λογότυπα Ninet. Το κάλυμμα εισαγωγής αέρα είναι επίσης απο φυσικό ανοδιωμένο αλουμίνιο.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα 30,9-ιντσών ύψους της σελας, και ένα κυκλικό προβολέα με το έμβλημα της BMW στο κέντρο του καλύμματος του λαμπτήρα.Οι βασεις του τιμονιού ειναι κατασκευασμένες από σφυρήλατο αλουμίνιο, glass bead-blasted με φυσικό ανοδιωμένο φινίρισμα. Το ταμπλό αποτελείται από δύο κλασικα στρογγηλα ταχύμετρο και στροφόμετρο, μετρητές και μια σύγχρονη ψηφιακη οθόνη που δείχνει τον εμπλεκωμενο εξοπλισμο, το χρόνο, το εύρος, την κατανάλωση καυσίμου, τη μέση ταχύτητα, διανυθέντα χιλιόμετρα στο ταξίδι και το διάστημα συντήρησης.
Μείνετε συντονισμένοι για τα στοιχεία τιμολόγησης.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερες φωτογραφίες από το 2014 BMW R Ninet πηγη http://blog.motorcycle.com/2013/10/16/manufacturers/bmw/2014-bmw-r-ninet-celebrates-90-years-bmw-motorrad/
 
Τελευταία επεξεργασία:

black_hawk

Μέλος
Περιοχή
Κερκυρα
Όνομα
Θανασης
Μοτό
R 1200 GS
Ωραιοτατο!! :ok::ok::ok:

(Αλλα, ολο και περισσοτερο, βλεπω BMW concepts να ΜΗΝ! εχουν telelever και, οσο αναφορα αυτα που φορανε τον καινουριο υγρο-αεροψυκτο boxer, να φορανε ΕΝΑ! ψυγειο στο κεντρο, αναμεσα στα καλαμια! "ΤΥΧΑΙΑ" ολ'αυτα, 'η βολιδοσκοπησεις της κοινης γνωμης? :rolleyes: )
 

Koive k9

Μέλος
Περιοχή
Kavala
Όνομα
Panos
Μοτό
Bmw , vespa
η απλα σημεια των καιρων....η BMW μαλλον προσαρμόζεται στην αγορα υπο την καληψη του ρετρο!
 
Top Bottom