Η Harley-Davidson® προσφέρει σε ένα τυχερό μοτοσικλετιστή την εργασία των ονείρων του!!

ΚΟΥΛΗΣ

Μέλος
Περιοχή
Πάργα
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Μοτό
990 ADVENTURE
Η Harley-Davidson αναζητά: έναν παθιασμένο μοτοσικλετιστή, πρόθυμο να πραγματοποιήσει δίμηνο ταξίδι στην Ευρώπη με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Και εάν η εμπειρία ενός τέτοιου ταξιδιού δεν είναι αρκετή, τότε ο τυχερός αναβάτης θα κρατήσει ως δώρο τη μοτοσικλέτα που θα χρησιμοποιήσει στο ταξίδι, την Street Glide™ και θα λάβει αμοιβή €25,000.



Μοιάζει με όνειρο… και όμως δεν είναι! Αυτή είναι η εργασία που προσφέρει σε ένα τυχερό, η θρυλική Harley-Davidson, στο πλαίσιο της ενέργειας “ Discover More”, όπου ένας περιπετειώδης μοτοσικλετιστής θα «επιβιβαστεί» στην καλύτερη διαδρομή της ζωής του.

Ο μοτοσικλετιστής θα ξεκινήσει το ταξίδι το Μάιο του 2015. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο www.h-d.com/riderwanted μέχρι τις 20 Μαρτίου 2015 και να παρουσιάσουν τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να επιλεχθούν για αυτό το απίστευτο ταξίδι! Ο επιλεχθείς θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο και το ταξίδι ζωής θα ξεκινήσει.


Όλοι οι υποψήφιοι αναβάτες θα πρέπει να έχουν διαβατήριο Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ισχύ, άδεια οδήγησης για όλους τους τύπους μοτοσικλετών, και το σημαντικότερο, το πάθος να μεταδώσουν μια ιστορία που θα εμπνεύσει και άλλους να βιώσουν μια αντίστοιχη περιπέτεια.

Μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό;

Στείλτε την αίτηση σας στο:discovermore@harley-davidson.com και πείτε μας:



Λίγα λόγια για εσας και το γιατί ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας



Περιγράψτε μας το ταξίδι των ονείρων σας στην Ευρώπη



Μοιραστείτε μαζί μας το πάθος σας για τη μοτοσικλέτα



Πείτε μας τι σας κάνει τον κατάλληλο υποψήφιο

Ένας πολύ καλός τρόπος για να μας πείτε την ιστορία σας είναι να ανεβάσετε ένασύντομο βίντεο στο διαδίκτυο (στείλτε μας το link στο YouTube), που να λέει ακριβώςγιατί είστε το κατάλληλο πρόσωπο για τη δουλειά, αλλά το πώς θα υποβάλλεται την αίτησή σας εξαρτάται καθαρά από εσάς! Απλά θυμηθείτε να μοιραστείτε την υποβολή σας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όροι και Προϋποθέσεις για την αίτηση. Παρακαλείστε να τις διαβάσετε προσεχτικά και να σιγουρευτείτε οτι τηρείτε τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Τελευταία μέρα αιτήσεων Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015.

Μπορείτε να είστε εσείς ο ΕΝΑΣ που θα βιώσει την απόλυτη touring εμπειρία!

Screw It. Let's Ride!
Harley-Davidson Europe
 

ΗΛΙΑΣ

Μέλος
Περιοχή
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Όνομα
ΗΛΙΑΣ
Μοτό
XLV 1000, XRV 650, HUSKY WR 250
Θα είμαι αναγκασμένος να ταξιδέψω...Harley ??? Δεν μου φτάνουν δυο μήνες
 

la veloce

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
theoharis
Μοτό
Multistrada 1200s
Καλά πριν τη κρίση και να με πλήρωναν δεν θα το έκανα, αλλά τώρα πόσα είπες ότι δίνουν ?Μπας και αξίζει βρε αδερφέ
 

Gallos

Μέλος
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
990 adv
Το παράδοξο είναι το εξής:

Αν αυτό εκ των υστέρων το μάθαιναν κάποιοι, θα έλεγαν έλα ρε γμτ να μην το είχα δει κλπ κλπ. Τώρα που έχουν την ευκαιρεια όμως, λίγοι θα στείλουν. Επίσης επειδή το έχω παρακολουθησει λίγο να σας πω δυο πράματα για όποιον ενδιαφέρεται η το σκέφτεται.

Δεν έχει ακριβώς σχέση με τουρ Ευρώπης μέσα σε δυο μήνες, δλδ, πολλά κομμάτια Ευρωπαϊκά τα έχουν κάνει ήδη (βλ video). Πιστεύω όμως ότι θα θέλουν να κάνουν το κομμάτι του νότου (και Βαλκανίων ίσως). Επίσης σε άλλα διάφορα βιντεακια που είδα, έχει αρκετές λήψεις του ταξιδιού, που τις έκανε κάποιος τρίτος. Ίσως διάφορα τοπικά μελη ΗD. Τέλος μην απογοητευεστε αν δείτε τύπους RTW που έχουν δηλώσει συμμετοχή, συνήθως αυτοί δεν μιλάνε ούτε στη μάνα τους. Σίγουρα ψάχνουν για κοινωνικά άτομα, που θα κάνουν το μέσο αμερικανο και Ευρωπαίο να ξεσηκωθεί, να πάρει μια harley και να πάρει τους δρόμους. Πιστεύω ότι θα έχει πρόγραμμα και δεν θα είναι χύμα, δλδ θα δίνεις παρουσία σε καταστήματα harley, club κλπ, βέβαια για αυτό πληρώνεσαι, είναι δουλειά με υποχρεώσεις. Όπως και να έχει ομως, δεν παύει να είναι μια φοβερή εμπειρία.

Καλή τύχη σε όποιον κάνει αίτηση
 
Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom