Θετικός απολογισμός και ελπίδα για το μέλλον

Peristeras Tyres

Μέλος
Επαγγελματίας
Όνομα
Nikki's
Ο δεκάχρονος Γιάννης περιστερας πραγματοποίησε μια ανοδική και ελπιδοφόρα πορεία τη χρονιά που μας πέρασε στο ιταλικό πρωτάθλημα CIV ,όπου και συμμετείχε στην ιδιαίτερα απαιτητική κατηγορία preMiniGp. Μάζεψε πολύτιμη εμπειρία, έκανε εξαιρετικούς χρόνους και τερματισμούς, ενώ κατάφερε να ανέβει και στο βάθρο, στη δεύτερη θέση. Το τελευταίο μάλιστα έγινε στον αγώνα της χρονιάς ,της κατηγορίας ,η καλύτερη απόδειξη πως ο 10χρονος περιστέρας χτιζει γέρα θεμέλια πάνω σε αυτά που μαθαίνει, τα όποια τον οδηγούν να κινείται μόνο ανοδικά.



Ο περιστερας έδειξε από την πρώτη κιόλας συμμέτοχη του στο πρωτάθλημα την ταχύτητα άλλα και την όρεξη που έχει ως αναβατής. Στην πίστα της Franciacorta, τον περασμένο Μάιο , στον πρώτο του αγώνα, ξεκίνησε από την τελευταία θέση της σχάρας εκκίνησης και μεσα σε 8 γύρους κατάφερε να αναρριχηθεί στη 5η θέση ,όπου και τερμάτισε τελικά. Οι χρόνοι του μάλιστα βρίσκονταν στα ίδια επίπεδα ,με εκείνους των αναβατών που πάλευαν για το βάθρο!

Η συνέχεια για τον μικρό περιστερά ηταν εξίσου δυναμική. Στην πίστα του Varanoο νεαρός αναβάτης κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση στις κατατακτήριες δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ταχύτητα που διαθέτει, ενώ στον αγώνα έπειτα και παρά την ατυχή στιγμή που είχε στην αρχή, κατάφερε να πάρει άλλη μια 5η θέση.


Στον επόμενο αγώνα του PreMiniGP , ο Γιάννης περιστεράς με την Metrakit50 μοτοσυκλέτα του τερμάτισε 6ος και έχοντας μαζέψει 50 βαθμούς βρέθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας στην κατηγορία του, κόντρα σε αντίπαλους έως και τρία χρόνια μεγαλύτερους του που έχουν παράλληλα και σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία.



Ακολουθησε άλλη μια 5η θέση στην πίστα Pomposa, σε μια πίστα όπου αποκόμισε πολύτιμη εμπειρία λογω καιρικών συνθηκών , -η μέρα του αγώνα ξεκίνησε με την πίστα βρεγμένη άλλα ο αγώνας έγινε στεγνός- και έδειξε ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις συνθήκες , ενώ στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, είχαμε και το αποκορύφωμα της προσπάθειας του.



Ο περιστεράς που δεν σταμάτησε να προπονείται από τον προηγούμενο αγώνα, πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση στην πίστα της Vallelungaκαι ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Αυτό το πετυχε ύστερα από σκληρές μάχες με δυνατούς αντιπάλους από Ιταλία, Η.Π.Α και Ελβετία, με το εξαιρετικό αποτέλεσμα να δείχνει απλά την πρόοδο που σημείωσε από την αρχή μέχρι και το τέλος της χρονιάς.

Ο εντεκάχρονος πλέον Γιάννης περιστεράς, έχει ολο το μέλλον μπροστά του και όλα δείχνουν ότι με σκληρή προπόνηση και τους κατάλληλους ανθρώπους στο πλευρό του μπορεί να πετυχει σημαντικές διακρίσεις. Εμείς απλά να του ευχηθούμε ο,τι καλύτερο για το μέλλον.
 

Phoenix

Gender fluid
ADVRIDE Team
Περιοχή
Χαλκιδα
Όνομα
Στεργιος
Μοτό
bmw r1250gs adve Θα σε σκισω maniac
χουσβαρνα 510 πιστολ
Ευχομαι να εχει υγεια και δύναμη θέλησης !!!
Ολα τα αλλα απλά θα συμβούν !!!
 

forester

Μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Θοδωρής
Μοτό
R1200GS Triple Black
Μπράβο Γιάννη και μπράβο Νίκο που τον στηρίζεις!
Μακάρι μια μέρα να τον δούμε πολύ ψηλά! Το αξίζει :)
 
Top Bottom