Κάμερα Akaso V50X και chin mount βάση - 70 ευρώ

mimakos

Μέλος
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
SUZUKI V-STROM 650 2020
KAWASAKI KLE 500 1999
Η κάμερα αγοράστηκε τον Οκτώβρη του 2022 στα 130 ευρώ για το ταξίδι που έκανα στη Βοσνία. Το motovlog δεν είναι η φάση μου, την κάμερα την πήρα απλά ως ασφάλεια, για να καταγράφω την ταχύτητα μου σε περίπτωση που με σταματήσει η αστυνομία στις συμπαθείς χώρες της Αλβανίας και του Μαυροβουνίου που διέσχισα, οπού συνηθίζεται τα όργανα της τάξης να σε εκβιάζουν ότι τάχα έτρεχες, για να πάρουν το χαρτζιλίκι τους. Η χρήση της σταμάτησε μόλις την πρώτη μέρα όταν και διαπίστωσα ότι όντως ξεπερνάω τα όρια ταχύτητας (κατά πολύ :ha:ha )
Η κάμερα, λοιπόν, είναι ολοκαίνουρια, έχω τραβήξει 3 10λεπτα βίντεο. Γράφει σε ανάλυση ως 4Κ και παίρνει εξωτερικό μικρόφωνο. Έχει αμέτρητα mount και αδιαβροχές θήκες τα οποία δεν έχω ανοίξει καν. Φέρει δύο μπαταρίες, βάση φόρτισης και χειριστήριο τύπου ρολόι από όπου την χειρίζεσαι απομακρυσμένα. Συνδέεται με το κινητό κλπ κλπ. Μαζί θα δώσω το κλασσικό μπλε chin mount του 10ευρου, το οποίο είναι φοβερό πρέπει να πω, εύκολο στην τοποθέτηση, γρήγορο στο βάλε βγάλε και σταθερό.
Η κάμερα είναι ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ μέχρι 17-10-2024 (θα δοθεί μαζί η απόδειξη αγοράς που αποτελεί την εγγύηση). Τιμή για το φόρουμ 70 ευρώ.

free image hosting sites


 

mimakos

Μέλος
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
SUZUKI V-STROM 650 2020
KAWASAKI KLE 500 1999
Η κάμερα πωλήθηκε παρακαλώ η αγγελία να κλειδωθεί.
 
Top Bottom