Κατι περιεργο με τα ρευματα ΚΤΜ 990 adv

malinois

Μέλος
Όνομα
Νικος
Χαιρετω το φόρουμ.

Το προβλημα ειναι το εξης . Προχθές εκανα μια μικρη σταση μετα απο πορεία , οταν πηγα να ξαναβαλω την μηχανη μπροστα μετα απο κανενα δίλεπτο μολις γυρισα τον διακοπτη δουλεψε και το βεντιλατερ που δούλευε ήδη οταν εσβησα το μηχανακι γιατι ηταν ακομα ζεστο (ημουν σε μποτιλιαρισμα )πηρε μπροστά με την μια αλλα σαν να ζορίστηκε ελαφρως και αμεσως εβαλα πρωτη και ξεκίνησα την μηχανή και μετα το κοντερ εκανε παλι αυτο που κανει οταν γυρνας τον διακοπτη κινήθηκε δηλαδή σε ολο το φασμα των στροφών ο δεικτης στροφων ενω αναψαν και ολες οι ενδείξεις κοντερ με την μηχανη ηδη αναμμενη . Το εκανε και εχθες μια φορα μολις εβαλα μπροστα και αφου ειχε δουλεψει γυρω στο ενα λεπτο στο ρελαντί και σημερα δυο φορες συνεχόμενες λιγο μετα που εβαλα μπροστά . Υπόψιν οτι άλλαξα ανορθωτη και μπαταρία πριν δυο εβδομάδες.
 

takis652

Μέλος
Περιοχή
Κερατσινι
Όνομα
Τακης
Μοτό
aprilia pegaso 650ie
Αν ολα είναι καλά με τα καινούργια μπαταρία -ανορθωτή
κοίτα μήπως δεν κάνει καλή γείωση.
ΠΧ. αρνητικός πόλος μπαταρίας.
 

el-Gatto

Ανήσυχο μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
BMW R1200GSA
KTM 990 ADV
Εκτός απο έλεγχο σε γείωση ,όπως πολύ σωστά λέει ο Τάκης ,αλλά κ σε ρεύμα(+)

Βάλε τον κεντρικό διακόπτη(κλειδί) στο ΟΝ.
Βάλε το Kill Switch στο ON
ΜΗΝ πατήσεις μίζα - ΜΗΝ βαλεις μπρος το μοτέρ
Βρες το καλώδιο του κεντρικού διακόπτη ,το οποίο πηγαίνει στο δεξί μέρος του λαιμού ,κ μπαίνει μέσα στο πλαίσιο(κάτω απο ένα πλαστικό κάλυμα)
Αρχισε να το κουνάς (μέσα-έξω/πάνω-κάτω/δεξιά-αριστερά)
Αν ακούσεις ρελέ να ανοιγοκλείνει ,ή ,αν δείς τα όργανα να σβήνουν-ξαναανάβουν με επανάληψη του tsek ,σημαίνει ότι έχει κοπεί κάποιο(α) καλώδιο μέσα στην πλεξούδα του διακόπτη(σύνηθες) κ χρειάζεται χειρουργείο.
 

malinois

Μέλος
Όνομα
Νικος
Κουνησα τα καλωδια δεν γινεται τιποτα ολα κανονικα . Αρα υποθετω οτι θα πρεπει να δω την γειωση και το ρευμα .

Το θεμα ειναι οτι εχω οργανα να τα μετρησω αυτα αλλα δεν ξερω πως να το κανω γιατι ειμαι ασχετος με οτι εχει να κανει με ρευμα . Ξερει λοιπον καποιο καλο παιδι να μου πει πως τα κοιταζω να γλιτώσω τον μαστορα ;
 
Top Bottom