Ξεθωριασμένα όργανα lc4-lc8

stavrouliasp

Μέλος
Όνομα
Παντελής
Μοτό
DR800S
Τα όργανά του 990 μου έχουν θαμπώσει από τον καιρό και τον ήλιο. Τα πήγα για ξεθάμπωμα που ναι μεν έκανε κάποια δουλειά, αλλά επειδή είμαι ψήρας θέλω να τα αλλάξω. Η κτμ βγάζει όλο το όργανο μαζί σε απαγορευτικές φυσικά τιμές.

Σήμερα έπεσε το μάτι μου στο παρακάτω θρεντ ενός τύπου που φτιάχνει μόνο το κάλυμμα (αυτού που έχει το θέμα δηλαδή). Ψήνεται κανείς για παραγγελία για να μοιραστούμε μεταφορικά? Του έστειλα πμ για να μάθω τιμη. Μόλις μου απαντήσει θα ενημερώσω.

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=1038454
 
Τελευταία επεξεργασία:

alekni

Μέλος
Περιοχή
Χαλκίδα
Όνομα
Aλέξης
Μοτό
R 1150 GS
φιλος μου στην χαλκιδα, τα πηγε στον μιμικο και του τα εκανε καινουργια, αφου τα γυαλισει τα περναει και διαφανο βερνικι μετα, δεν θαμπονουν μετα ξανα, ο μιμικος τα στελνει εξω σε εναν φανοποιο εδω στην χαλκιδα, δεν ξερω ποιον, αλλα πολυ καλη δουλεια
 

MrAdventure

Live to Ride,Ride to Live
Περιοχή
Heraklion, Greece
Όνομα
George
Μοτό
KTM Adventure 1190R
Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα.Βρηκα τζαμακια με 90€ το ενα.Απαραδεκτη τιμη ειδικα απο την στιγμη που το εργοστασιο σιγουρα γνωριζει το προβλημα.
Τελος παντων.
Εγω προσωπικα τα εβγαλα και τα περασα με γυαλοχαρτα νερου.Ξεκινησα με 350 για τις χωντρες θαμπαδες και στην συναιχεια με 600-800-1000-1500-2000.
Τελος καλο στεγνωμα και ΕΝΑ χερι διαφανο βερνικι σε σπρευ.
Το αποτελεσμα εξαιρετικο(αναλογα το ποσο χρονο διαθετεις στο τριψιμο).
Απλο και οικονομικο σε σχεση με τα 180€ των δυο τζαμιων.
 
Top Bottom