Οι καλύτερες foto του Rally Dakar 2014

Marion

Μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Μαριάνα
Μοτό
bmw gs 1200 .....θα ηθελα να ειχα!!
Οι διαγώνιζώμενοι του ράλι στήθηκαν για μια φωτογραφία στο κέντρο της πόλης Ροζάριο , Αργεντινή , πριν από την έναρξη του αγώνα .


Οι διαγωνιζώμενοι αναβάτες περιμένουν την έναρξη του Ράλι Ντακάρ 2014 , Stage1 μεταξύ Rosario και San Luis , Αργεντινή , στις 5 του Γενάρη του 2014.


Χιλιανός αναβάτη Francisco Lopez με ΚΤΜ , στο Stage 6 του Dakar 2014 μεταξύ Τουκουμάν και Σάλτα, Αργεντινή , στις 9 Ιαν. 2014


5 ημέρες πριν από το θάνατό του , ο Βέλγος Eric Palante , στη βάθρο κατά τη συμβολική έναρξη του 2014 Αργεντινή - Βολιβία - Χιλή Ράλι Ντακάρ στο Ροζάριο της Αργεντινής , στις 4 Ιανουαρίου 2014. Σύμφωνα με ανακοίνωση από τους διοργανωτές του Ντακάρ , το σώμα του Palante βρέθηκε το πρωί της 10 Ιανουαρίου 2014 κατά μήκος της διαδρομής του Ράλι Ντακάρ μεταξύ Chilecito και Τουκουμάν , Αργεντινή .


Αναβάτης της KTM Alain Hermet της Γαλλίας κατά τη διάρκεια του τρίτου σταδίου μεταξύ του San Rafael και San Juan , Αργεντινή , στις 7 Ιανουαρίου 2014.


Τα άλογα τρέχουν καθώς ο Ισπάνος Marc Coma τα προσεγγίζει με τη KTM μοτοσικλέτα του κατά τη διάρκεια του δευτέρου σταδίου San Rafael , Αργεντινή , στις 6 Γενάρη 2014.


Η Ισπανίδα αναβάτης της Honda Laila Sanz , στο κέντρο , μιλά με τον Marc Coma , αριστερά , πριν από την έναρξη του τρίτου σταδίου του Dakar 2014 , στις 7 Ιαν. του 2014


Ο διευθυντής του Ράλι Ντακάρ Etienne Lavigne στρέφεται μακριά από το σύννεφο της σκόνης που δημιούργησε ο αναβάτης της KTM Riaan Van Niekerk της Νότιας Αφρικής , κατά την πέμπτη φάση από Chilecito προς Τουκουμάν , στις 9η Ιανουαρίου 2014.


( 1 από 5 ) Ο Πορτολάλος αναβάτης της Honda Paulo Goncalves προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά που έπιασε η μοτοσικλέτα του κατά τη διάρκεια της πέμπτης φάσης του Ράλι Ντακάρ μεταξύ των πόλεων της Chilecito και Τουκουμάν , στην 9η Ιανουαρίου, 2014.





Μια είκονα 1000 λέξεις για την απογοήτευση που αισθάνεται.

Ο Ιταλός αναβάτης Yamaha Juan Carlos Carignani προσπαθεί να περάσει ένα λασπομένο ποτάμι , στις 5 Ιανουαρίου 2014.


Μετά την πτώση του ,ο Γάλλος αναβάτης της KTM Stephane Hamard δέχεται βοήθεια για να βγεί έξω από τη λάσπη κατά το έβδομο στάδιο του Ράλι Ντακάρ μεταξύ των πόλεων της Σάλτα, Αργεντινή και Uyuni , Βολιβία , στις 12 Ιανουαρίου 2014.


Ένας σκύλος τρέχει μπροστά από τον Ισπανό αναβάτη της Honda Joan Barreda ,καθώς ο ίδιος φτάνει στο τέλος του έβδομου σταδίου του Ράλι Ντακάρ στο Uyuni , Βολιβία , στις 12 Γενάρη του 2014.


Ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες πανηγυρίζει στο βάθρο με τον Βολιβιανό αναβάτη Juan Carlos Salvatierra , στο τέλος του Σταδίου 7, στο Uyuni , στις 12 του Γενάρη του 2014.


Ο Γάλλος Stephane Hammard σπρώχνει τη μοτοσικλέτα του μέσα από τη λάσπη της Βολιβίας ένω ο Walter Nosiglia πλησίαζει.


Ο Ισπανός Jordi Viladoms με KTM πάνω από τους αμμόλοφους .


Κατά τον ένατο στάδιο , ο Γάλλος αναβάτης Cyril Despres με Yamaha του πάνω από τους αμμόλοφους από Καλάμα σε Iquique , Χιλή.


Ο Joan Barreda κάνει μια μοναχική οδήγηση με τη Honda του μέσα από την έρημο της Χιλής .


Ο Ισπανός Marc Coma τρέχει πάνω στο σκληρό έδαφος της ερήμου με το KTM του.


Ο David Pabiška της Τσεχικής Δημοκρατίας για την KTM SP Moto Βοημία Racing σκαρφαλώνει ένα αμμόλοφο στη σκηνή 12 στο δρόμο για Λα Σερένα.


Ο Γάλλος Olivier Pain που αγωνίζεται για την ομάδα της Yamaha Factory Racing στη σκηνή 12 κάτω από ένα σκοτεινό ορίζοντα.


Ο Γάλλος Bruno da Costa ( κέντρο) και ο Xavier de Soultrait ( δεξιά) ανταγωνίζονταιί κατά τη διάρκεια του ένατου στάδιο μεταξύ Calama και Iquique , Χιλή.


Ο Γάλλος αναβάτης της Yamaha Cyril Despres κάνει βόλτες με τη μοτοσικλέτα του κατά τη διάρκεια του δέκατου σταδίου του Ράλι Ντακάρ μεταξύ των πόλεων Iquique και Antofagasta , Χιλή , στις 15 Ιανουαρίου.
 
Περιοχή
Νικήτη- Χαλκιδικη
Όνομα
στεργιοςςςςς
Μοτό
ktm lc4 640 adv.
ολες πολυ καλες... ενα μεγαλο respect στην laia sanz που τερματισε 16η γενικης αναμεσα στους 78 που τελειωσαν τον αγωνα... η μοναδικη γυναικα... φοβερο τιμονι και κουκλαρα...:ok::ok::ok:
 

Marion

Μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Μαριάνα
Μοτό
bmw gs 1200 .....θα ηθελα να ειχα!!
λετε να ειναι η επομενη Michele Mouton ???


Σίγουρα! Φανταστείτε οτι η πρώτη συμμετοχή της στο Rally Dakar εγινε το 2011 και ήρθε 39η και τωρα 16η και είναι μόλις 29 έτων (γεννηθείς 1985), έχει πολύ μέλλον μπροστά της και όλες τις δυνατότητες να βγεί και πρώτη.
 

ironMANos®

Μέλος
Όνομα
Μανος
Μοτό
BANDIT 1250
Φοβερες φωτο ............μπραβο για το θεμα Μαριον.

Χεχε αδελφε σου φουντωσε ο ανορθωτης και καηκε το μοτορι?:yew:
Και μετα σου λενε τα ΧονΔα σεν χαλανε................ναι καιγωνται μονο!!!!!!


 
Top Bottom