Ομοίως...Aν χρειαστεις κατι μου λες,
Ομοίως...Aν χρειαστεις κατι μου λες,
Καλά να περάσετε θα κινήστε σε κεντρικούς οδικούς άξονες δεν μπορεί να σου πει κανείς τίποτα. Να περάσετε όμορφαΓια να μην ανοίγω καινούργιο θέμα είπα να ρωτήσω εδώ αφού θα είναι και μέρος της διαδρομής.
Λέω την εβδομάδα μετά το δεκαπενταύγουστο να πάω την οικογένεια να αναπνεύσει λίγο οξυγόνο. Εκεί τριγύρω στις περιοχές του thenos .
Ελάτη, Ροπωτο, Πράμαντα, δίδυμοι καταρράκτες, Μπάρος κλπ
Με τους περιορισμούς που υπάρχουν για κίνηση σε δάση κπλ λέτε θα υπάρχει πρόβλημα;
Δεν θα μπούμε χώμα, και οι δρόμοι εκεί συνδέουν χωριά και οικισμούς άρα θεωρώ ότι θα είναι εντάξει. Απλά είπα να ρωτήσω μην βρεθώ προ εκπλήξεων.
Ότι λέει ο Κωστής παραπάνω Αντώνη.Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα είπα να ρωτήσω εδώ αφού θα είναι και μέρος της διαδρομής.
Λέω την εβδομάδα μετά το δεκαπενταύγουστο να πάω την οικογένεια να αναπνεύσει λίγο οξυγόνο. Εκεί τριγύρω στις περιοχές του thenos .
Ελάτη, Ροπωτο, Πράμαντα, δίδυμοι καταρράκτες, Μπάρος κλπ
Με τους περιορισμούς που υπάρχουν για κίνηση σε δάση κπλ λέτε θα υπάρχει πρόβλημα;
Δεν θα μπούμε χώμα, και οι δρόμοι εκεί συνδέουν χωριά και οικισμούς άρα θεωρώ ότι θα είναι εντάξει. Απλά είπα να ρωτήσω μην βρεθώ προ εκπλήξεων.
Δύσκολα είσαι!Μιας και αναφέρατε τον Μπαρο, θέλω να διασχίσω το πέρασμα και ειδανικά θα με βόλευε τέλη Οκτώβρη με 1-2 Νοέμρβη. Ξέρεις κανείς αν συνήθως είναι ανοιχτος ο δρόμος εκείνη την εποχη? Αλλιώς θα κοιταξω για τέλη Σεπτεμβρη. Αν και θα το δω ξανα οταν έρθει η ωρα.
Εξαρτάται από τον καιρό.Μιας και αναφέρατε τον Μπαρο, θέλω να διασχίσω το πέρασμα και ειδανικά θα με βόλευε τέλη Οκτώβρη με 1-2 Νοέμρβη. Ξέρεις κανείς αν συνήθως είναι ανοιχτος ο δρόμος εκείνη την εποχη? Αλλιώς θα κοιταξω για τέλη Σεπτεμβρη. Αν και θα το δω ξανα οταν έρθει η ωρα.
Φετος λογικα θα το ριξει αργα το χιονι,αλλα αν υπαρχει εναλλακτικη νωριτερα ακομη καλυτερα.Μιας και αναφέρατε τον Μπαρο, θέλω να διασχίσω το πέρασμα και ειδανικά θα με βόλευε τέλη Οκτώβρη με 1-2 Νοέμρβη. Ξέρεις κανείς αν συνήθως είναι ανοιχτος ο δρόμος εκείνη την εποχη? Αλλιώς θα κοιταξω για τέλη Σεπτεμβρη. Αν και θα το δω ξανα οταν έρθει η ωρα.
Πολύ φοβάμαι πως θα έχει κρυώσει αρκετά τότε .για πειτε εσεις οι βορειοι απο την εμπειρια σας ποτε κλεινει συνηθως?
δλδ εως μεσα Οκτωβρη περναμε πχ?
Συνήθως ναι Γιώργη.για πειτε εσεις οι βορειοι απο την εμπειρια σας ποτε κλεινει συνηθως?
Ισως και μεχρι τελη Νοεμβρη.Ρωτα καμμια βδομαδα πριν ξεκινησεις.για πειτε εσεις οι βορειοι απο την εμπειρια σας ποτε κλεινει συνηθως?
λεω να παω με παρεα 3 ΟκτωβρηΠρολαβαίνεις τέλη Σεπτέμβρη σίγουρα.Τώρα για παραπέρα με τον καιρό που έχει τρελαθεί δεν ξέρει κανείς.