Φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο.. ποιος έχει "πισοκουνα" αμάξι..Ενα βιδεακι απο την γυροβολια που καναμε χθες στην Kartland στην Παλληνη!
Φυσικα θα ξαναπαμε οραγανωμενα σαν φορουμ και θα πεσει πολυ γελιο
Βλέπω ασχολιαστο τον τρόπο που εκκινεί ο γέροντας....από πάνω τους περνάω.Φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο.. ποιος έχει "πισοκουνα" αμάξι..
Είναι fun.. αλλά δεν γράφεις χρόνους..!!!!
Το φαναρι που σβηνουν τα κοκκινα φωτα, είναι μακρια και το βλέπεις καλυτερα!!Βλέπω ασχολιαστο τον τρόπο που εκκινεί ο γέροντας....από πάνω τους περνάω.
Μετά αρχίζουν και πονάνε τα κοκκαλα
Έτσι και αλλιώς είμαι κουλαδι με τα κουτιά ....δεν με ενδιέφεραν ποτέ.
Με κλείσανε τα λαμόγια....την επόμενη θα έχω μια σακούλα με μάρμαραΚάποια στιγμή νόμιζα ότι πήγατε στα συγκρουόμενα...![]()
Fixed....Το φαναρι που σβηνουν τα κοκκινα φωτα, είναι μακρια για να το βλέπεις καλυτερα!!![]()
Μακριά δεν βλέπω ρε σεις....πέρα από την πλάκα έβγαλα μυωπία στα γεράματα και μας χαιρέτησε η πρεσβυωπια.Fixed....
Αφου είσαι 30 κιλά ελαφρύτερος και λίγο τους ξεκολλάς ! Έχω τρέξει 2 χρόνια 1993 , 1994 κύπελο Νοτιοδυτικής Ελλάδας (για την πλάκα μου φυσικά) με τα 100στάρια 2t. Εκεί να δεις πίκρα από τους πιτσιρικάδες στις εξόδουςΒλέπω ασχολιαστο τον τρόπο που εκκινεί ο γέροντας....από πάνω τους περνάω.
Μετά αρχίζουν και πονάνε τα κοκκαλα
Έτσι και αλλιώς είμαι κουλαδι με τα κουτιά ....δεν με ενδιέφεραν ποτέ.
Και αυχεναΚάντε γυμναστική σε χέρια και ώμους
Μάστορα χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω την πρεσβυωπία δυστυχώς δεν την χάνεις. Και ας εμφανισες μυωπία.Μακριά δεν βλέπω ρε σεις....πέρα από την πλάκα έβγαλα μυωπία στα γεράματα και μας χαιρέτησε η πρεσβυωπια.
Φορέστε και κανά γιλέκο , θώρακα κλπ. Τα πλευρά σπάνε για πλάκα ( ειδικά από μια ηλικία και μετά)Κάντε γυμναστική σε χέρια και ώμους
Μαστορη ...δεν ήρθε ποτέ αυτή.Μάστορα χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω την πρεσβυωπία δυστυχώς δεν την χάνεις. Και ας εμφανισες μυωπία.
Περίπου 7 το απόγευμα Μανωλάκη. Και όσο μας πάει. Λογικά κάνα 3ωρακι θα μαστε σίγουρα εκειτο βλεπω με εδιαφερον...θα ειμαι αθηνα εκεινες τις μερες..για βραδακυ μιλαμε ετσι?
μας κανει!!Περίπου 7 το απόγευμα Μανωλάκη. Και όσο μας πάει. Λογικά κάνα 3ωρακι θα μαστε σίγουρα εκει
Μόνος σου θα Σάι η θα ναι και κάνα άλλο παιδί απο κάτω?μας κανει!!