Παρουσίαση στο Παρίσι Dakar 2015

Koive k9

Μέλος
Περιοχή
Kavala
Όνομα
Panos
Μοτό
Bmw , vespa
Σημερα εγινε η επίσημη παρουσίαση του σκληροτερου ραλι στον κοσμο,στο Pavillion Kléber στη γαλλική πρωτεύουσα, το Παρίσι. Το Dakar 2015 ξεκινά στις 4 Ιανουαρίου στο Μπουένος Άιρες, θα διανησει το δρόμο μέσα από τη Χιλή και τη Βολιβία και θα επιστρεψει στην πρωτεύουσα της Αργεντινής στις 17 αφού θα εχει διασχίσει περισσότερα από 5.500 μίλια.


Το Dakar ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Αργεντινή και τη Χιλή το 2009. Από εκείνη την πρώτη κούρσα του έχει υιοθετηθει μια σαφώς Latino γεύση, γεγονός που αντικατοπτρίζοντας το άνοιγμά του, τον ιστορικο του στόχο να δημιουργήσει ανταλλαγές με άλλους και την ευελιξία του, που του επιτρέπει να προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε κατάσταση. Χωρίς να αλλάζει τη φύση του αγώνα, το Dakar εγινε πλουσιοτερο ως αποτέλεσμα αυτών των νέων ιδεων. Περίπου σαράντα Νοτιοαφρικανικα οχήματα προσχώρησαν σε αυτή την πρώτη περιπέτεια: τον περασμένο Ιανουάριο, σχεδόν ο τριπλάσιος από αυτόν τον αριθμό συμμετείχε, με εκπροσώπους από τα υψηλότερα επίπεδα, από Ignacio Casale σε Orly Terranova σε "Chaleco" Lopez και "Chavo" Salvatierra.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων επτά ετών, το Ντακάρ έχει φιλοξενήσει πολλούς οδηγούς. Επίσης, έχει προσκαλεστει να επισκεφθει νέες χώρες, που το έχουν κυριεύσει με τον ενθουσιασμό τους. Ως αποτέλεσμα της πίστης της Αργεντινής και της Χιλής, έχουμε συνηθίσει να διασχίζει το εκπληκτικο περίγραμμα των Άνδεων Cordillera, και έχοντας εξερευνησει την ερημο Ατακάμα, η οποία θα είναι στο προσκήνιο για άλλη μια φορά φέτος με ένα πραγματικό υπερθέαμα στο Iquique. Εν τω μεταξύ, το Περού,ο προηγούμενος και μελλοντικός συντροφος του Ντακάρ,που εξεπληξε ακομα και τους πιο σκληρους οδηγους με τους αμμολοφους του που θυμιζαν Σαχαρα, ενώ η Βολιβία να θαμπώνει με την Salar de Uyuni, και ιδίως τα χαμογελαστά πρόσωπα των κατοίκων της. Πάνω απ 'όλα αυτά,τα μεταβαλωμενα τοπία δημιουργούν νέες ευκαιρίες, χρόνο με το χρόνο, αυξάνοντας τον αριθμό των ξεχωριστών διαδρομών, τα μαραθώνια κοματια, ακόμη και τις ελευθερες ημέρες ανάπαυσης! Το Dakar 2015 θα βασίζεται στην εμπειρία που αποκτήθηκε από το 2009 και δεν θα μοιάζει με κανενα άλλο.
πηγηhttp://blog.motorcycle.com/2014/03/26/motorcycle-news/2015-dakar-presentation-paris/
 
Top Bottom