Σαλονίκη - Αθήνα (και πίσω) με ολίγη από Ευρυτανία, Παρνασσό και άλλα όρη

Vvag

Αντβέτσουρερ
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
Άφρικα Τουίν Ιλέβεν Χάντρεντ
Mini πρόλογος, γι αυτούς που δε με ξέρουν.

Με λένε Βαγγέλη και είμαι καλά (και καλά). Εκτός αυτού, είμαι από την Αθήνα αλλά τα τελευταία 4 κι άλλο μισό, χρόνια μένω μόνιμα στη Μπουγατσούπολη. Πέρα από μερικά Σαββατοκύριακα του χρόνου λοιπόν που κατεβαίνω αεροπλανικώς για περιορισμένες παραστάσεις, οι διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα είναι οι μόνες ευκαιρίες που έχω να περάσω λίγο χρόνο με τους δικούς μου, να δω φίλους και, φυσικά αφού υπάρχουν μέρες, να ανέβω και να κατέβω με τη μηχανή, ΠΑΝΤΑ από... εναλλακτικούς δρόμους (απεχθάνομαι τους αυτοκινητόδρομους). Ναι, ΚΑΙ το χειμώνα (αν δε χιονίζει)!

Πάσχα 2016 λοιπόν.

Επιτέλους διακοπές! Αφού έχω κλείσει την αδειούλα μου για όλη τη βδομάδα μετά το Πάσχα, έρχεται η πολυπόθητη Μεγάλη Πέμπτη, φεύγω για τη δουλειά το πρωί με φορτωμένο το Περτικαλί θηριάκι μου, κλείνω εκκρεμότητες με συνοπτικές διαδικασίες και το απόγευμα βάζω κράνος και εξαφανίζομαι.

Πρώτη στάση... Πήλιο, στο εξοχικό του πατέρα μου. Κι αφού εκείνες τις μέρες είχε ανέβει για διακοπές, ήταν μια καλή ευκαιρία να τον δω και να σπάσω το ταξίδι στα δύο. Η διαδρομή ήταν εντελώς διεκπεραιωτική, βουρ εθνική να φτάσω, το βράδυ φαγητό και οικογενειακή θαλπωρή και την επόμενη μέρα... τα βουνά!





Μετά από έναν υπέροχο ύπνο, ξυπνάω τη Μ. Παρασκευή, τρώω ένα ξεγυρισμένο πρωινό και ξανακαβαλάω για Αθήνα. Χρόνο έχουμε, δε βιάζομαι, ψάχνω δρόμους που να μην έχω περπατήσει ξανά οπότε η διαδρομή λέει Βόλος – Αλμυρός – Ανάβρα – Δομοκός – Λαμία αρχικά. Το... πάσο της Ανάβρας ήθελα καιρό να το κάνω, μια διαδρομή που σε ανεβάζει κοντά στα 1000 μέτρα υψόμετρο, με σχετικά καλό δρόμο, ωραία στροφιλίκια και συμπαθητικό τοπίο.





Από εκεί, βγαίνω στο γνωστό... λούνα παρκ του Δομοκού, για να ακολουθήσει η αντίστοιχη παιδική χαρά του Μπράλου και γενικά... ο V2 μου, απείρως διασκεδαστικός, κάνει το ταξίδι να μοιάζει η ώρα του παιδιού! Επειδή όμως τον παλιό δρόμο για Αθήνα τον έχω κάνει πλέον δεκάδες φορές, αποφασίζω να στρίψω για Πολύδροσο και, μέσω Επταλόφου να διασχίσω τον Παρνασό επειδή, γιατί όχι(!), για να βγω τελικά Αράχωβα σε μια πανέμορφη διαδρομή που δεν είχα ξανακάνει.



Τα υπόλοιπα από εκεί και μετά... είναι γνωστή ιστορία. Αράχωβα – Θήβα – Ελευσίνα – Αθήνα (είπαμε, όσο λιγότερη εθνική γίνεται) και μετά... Πάσχα κοκορέτσια και τα συναφή και περάσατε εσείς καλά, κι εμείς καλύτερα.

Ώπα, μισό μη φύγεις, έχει κι άλλο, καλύτερο.
 

Vvag

Αντβέτσουρερ
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
Άφρικα Τουίν Ιλέβεν Χάντρεντ
Τάκης, @Ο φυσικός , ο ένας και μοναδικός.

Αγαπημένος φίλος και συνταξιδιώτης, που δυστυχώς έχουμε λίγες ευκαιρίες πλέον να ταξιδεύουμε παρέα, λόγω της απόστασης που μας χωρίζει, κλαψ, λυγμ. Το πλάνο ήταν λοιπόν, αφού θα έπρεπε Κυριακή να είμαι πίσω στη Σαλονίκη, να ξεκινήσουμε Παρασκευή παρέα από Αθήνα, κινούμενοι προς κεντρική Ελλάδα να περάσουμε ένα υπέροχο μοτο-διήμερο και κάπου να χωρίσουν οι δρόμοι μας και εγώ να πάω πάνω, εκείνος κάτω, πίσω για τις βάσεις μας.

Αρχικά η ιδέα ήταν να πάρει το DRZ του και να κινηθούμε χωμάτινα, όμως λίγο που κόλωσα λόγω των συνεχόμενων βροχοπτώσεων, λίγο που το DRZ μπήκε στα pits για συντήρηση, λίγο ένα κρύωμα του Τάκη που απέτρεψε τη διαμονή σε σκηνή, βρέθηκα να κινούμαι παρέα με ένα ηρωικό VFR 750 του 91 σε όμορφους δρόμους.

Συναντιόμαστε στην Ελευσίνα και αρχίζουμε να ανεβαίνουμε τον Ελικώνα, με πρώτη στάση για καφεδάκι στην πανέμορφη Αρβανίτσα.

Πάνε χώμα τα VFR;



Το Περτικαλί στο στοιχείο του!



Εικαστική παρέμβαση



Η διαδρομή μας πάει από Δίστομο





Και στη συνέχεια ανεβαίνουμε ξανά τον Παρνασσό, αυτή τη φορά μέσω χιονοδρομικού, σε διαδρομές που σ’ αυτά τα υψόμετρα έχουν κάτι από... Άλπεις.



Αφήνουμε πίσω μας τον Παρνασσό, και πιάνουμε Καλλίδρομο, με τη μέρα να κλείνει με υπέροχα χρώματα!









Το βράδυ θα μας βρει κοντά στα Καμμένα Βούρλα, στο σπίτι των γονιών του Τάκη, με ένα πιτόγυρο ανά χείρας και από ένα χαζοχαρούμενο χαμόγελο στις φάτσες μας!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Vvag

Αντβέτσουρερ
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
Άφρικα Τουίν Ιλέβεν Χάντρεντ
Το Σάββατο, αφού φάγαμε το υπέροχο πρωϊνό της κυρα-Πόπης, αποφασίσαμε να κινηθούμε προς Ευρυτανία.

Ευρυτανία. Ένας άλλος, υπέροχα μαγικός κόσμος. Από τις αγαπημένες μου περιοχές στην Ελλάδα, δρόμοι, στροφιλίκια, τοπία, βουνά, φύση, ενθουσιάζομαι πάντα όταν βρίσκομαι σ’ αυτά τα μέρη. Παίρνουμε τον κλασσικό δρόμο για Καρπενήσι και κάπου στα ωραία στροφιλίκια της Μακρακώμης, αποφασίζουμε να κάνουμε τράμπα τα μηχανάκια μας. Οι εντυπώσεις όταν επέστρεψε ο καθένας στη σέλα του ήταν οι εξής:

Εγώ: «Έχεις ανεβάσει πιο ψηλά τα μαρσπιέ; Έχεις κατεβάσει τα κλιπον; ΠΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ;!»

Τάκης: «Έλα, πάρε αυτό το διάολο πάλι γιατί αν συνεχίσουμε έτσι θα με βρείτε σε κάνα χαντάκι, πάει σα ντοπαρισμένο DRZ»

Αυτές και άλλες τόσες ανάλογες συζητήσεις, έγιναν στην πρώτη στάση μας για καφέ, λίγο έξω από το Καρπενήσι, σε ένα υπέροχο μέρος δίπλα στο ποτάμι που αυτή τη στιγμή αδυνατώ να θυμηθώ πως λέγεται.



Κάπου εκεί ανάμεσα στον καφέ και τα τοστάκια, έπεσαν κι οι πρώτες ψιχάλες. Τα μαζέψαμε με συνοπτικές διαδικασίες και μπήκαμε μέσα στο μαγαζί, κι αφού οι ψιχάλες αποφάσισαν να γίνουν μια συμπαθέστατη καταιγίδα, ο Τάκης βρήκε την ευκαιρία να παραγγείλει μια ψητή πέστροφα, για να μη βαριόμαστε όσο περιμένουμε να σταματήσουν τα καρεκλοπόδαρα.



Αρκετή ώρα μετά, βλέπουμε πως η βροχή έχει κοπάσει και παίρνουμε τη γενναία απόφαση να βάλουμε τα αδιάβροχά μας και να βγούμε στο δρόμο.





Η αρχική ξενέρα, μετατράπηκε σε ενθουσιασμό, όταν λίγη ώρα μετά οι δρόμοι ήταν στεγνοί και εμείς είχαμε αφήσει οριστικά (;) τη βροχή πίσω μας.





Παρένθεση.
Πέρυσι το καλοκαίρι, σε ένα φανταστικό χωμάτινο ταξίδι που είχαμε κάνει με τα DRZ μας (κάποια στιγμή θα υπάρξει σχετικό ταξιδιωτικό... ΤΑΚΗ), είχαμε περάσει από το χωριό Χρύσω στα σύνορα των νομών Ευρυτανίας – Αγράφων, όπου είχαμε μάθει πως υπάρχει δημοτικός ξενώνας με κόστος 10-15 ευρώ το δίκλινο. Ο Τάκης κράτησε το τηλέφωνο, για να το χρησιμοποιήσει αυτή τη φορά και με συνοπτικές διαδικασίες κανόνισε να μας περιμένουν δύο καθαρά κρεβάτια στη Χρύσω για το αποψινό μας βράδυ.
Κλείνει η παρένθεση.

Η διαδρομή μας πήγε προς Άγραφα, μέχρι τέλος πάντων το σημείο που η άσφαλτος σταματάει στον ποταμό Αγραφιώτη.

Άντε γεια είπαμε;

ΔΙΑΔΡΟΜΑΡΕΣ είπαμε;









Δυο δρόμους έχει η ζωή











 

Vvag

Αντβέτσουρερ
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
Άφρικα Τουίν Ιλέβεν Χάντρεντ
Στη συνέχεια κινούμενοι προς Χρύσω, κάναμε ακόμη μια στάση στο εγκαταλειμμένο χωριό Βίνιανη, το οποίο εγκαταλήφθηκε κάπου 50 χρόνια πριν λόγω ενός καταστροφικού σεισμού.











Πωλούνται σπίτια σε χωριό φάντασμα. Τιμή ευκαιρίας.













Αφού κάνουμε τη βόλτα μας, φεύγουμε για Χρύσω, με μερικές σταγόνες να κάνουν την εμφάνισή τους , έτσι, για εντυπωσιασμό.



Το εκκλησάκι πριν από τη Χρύσω επάνω στο βράχο είναι εντυπωσιακό.



Έχει ήδη βραδιάσει και φτάνουμε στον ξενώνα. Ένα υπόστεγο φιλοξενεί τις μηχανές μας ενώ ο κύριος (και πρόεδρος του χωριού) που έχουμε μιλήσει για το δωμάτιο, μας φωνάζει από μακρυά να τακτοποιηθούμε και να πάμε «από εκεί». Το δωμάτιο είναι αρκούντως καθαρό και εξαιρετικά ΜΙΚΡΟ, αφού πέρα από δύο κρεβάτια, μία ντουλάπα, ένα νηπτήρα κι ένα ηλεκτρικό καλοριφέρ, δεν έχει χώρο ούτε για δείγμα. Μπάνιο, κοινόχρηστο στο διάδρομο, απεριποίητο αλλά σχετικά καθαρό, αλλά ούτως ή άλλως στον ξενώνα ήμασταν μόνοι. Πρωινό και άλλες πολυτέλειες προφανώς και δεν υπάρχουν, αλλά μας έχουν βεβαιώσει πως όταν φτάσουμε θα υπάρχει κάτι να γεμίσουμε τα οργισμένα μας στομάχια.

Αφού παρατάμε τα πράγματά μας λοιπόν, πάμε «από εκεί», βλέπε δηλαδή το καφενείο του χωριού. Μπαίνουμε μέσα, για να συναντήσουμε 10-15 ηλικιωμένα κεφάλια να έχουν γυρίσει μονομιάς και να μας κοιτάνε, σαν κάτι ταινίες που ο πρωταγωνιστής μπαίνει σε ένα ξεχασμένο σαλούν στην έρημο..!

Η αρχική αμηχανία μαλάκωσε με την ώρα, όταν πιάσαμε κουβέντα με τους ντόπιους (ο Τάκης είναι εξαιρετικός σ’ αυτό!), ήπιαμε καφεδάκι (κερασμένο), κρασί (κερασμένο) και στη συνέχεια για φαγητό... «ό,τι έχουμε». Βλέπε δηλαδή... συκωταριά, αντεράκια τηγανισμένα, ψωμί, φέτα, πατάτες κι ένα ποταμίσιο ψάρι που δε θυμάμαι τι ήταν! Παρ’ όλο που δεν είμαι ιδιαίτερα... μερακλής, έφυγα από εκεί σκασμένος, στα όρια το «βαρυστομαχιασμένος».

Επιστρέψαμε πιο αργά στα κρεβάτια μας, με στομάχια γεμάτα φαγητό και κεφάλι γεμάτο εικόνες, για να πέσουμε καρφί στην αγκαλιά του μορφέα.
 

Vvag

Αντβέτσουρερ
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
Άφρικα Τουίν Ιλέβεν Χάντρεντ
Την Κυριακή ξυπνήσαμε με τη δροσούλα (σ’ αυτά τα υψόμετρα Μάη μήνα, όσο να πεις μια δροσούλα την έχει..!) για να αντικρύσουμε από το μπαλκόνι του δωματίου αυτή τη σιχαμερή θέα.



Φορτώσαμε ξανά της μηχανές και χαιρετήσαμε τον... πρόεδρο, ο οποίος στη φάση που τον ρωτήσαμε πόσο έχει το δωμάτιο, μας απάντησε «αφήστε στο κομοδίνο ό,τι έχετε ευχαρίστηση». Ο ξενώνας όπως μας είπε είναι δημοτικός, και τα έσοδα είναι μόνο και μόνο για τη συντήρησή του, το καθάρισμα και το πλύσιμο των σεντονιών. Χρίζει ανακαίνισης όπως παραδέχτηκε, αλλά είναι ένα τίμιο κατάλυμμα για να φιλοξενήσουν τους περαστικούς. Άσχημα πάντως δεν περάσαμε!



Η σημερινή διαδρομή αποφασίσαμε να περνάει από το χιονοδρομικό του Καρπενησίου, στο ΑΛΠΙΚΟ Βελούχι και κάπου παραπάνω να φτάσουμε στην τεχνιτή λίμνη Σμοκόβου όπου και θα χώριζαν οι δρόμοι μας.



Το Βελούχι είναι από τις αγαπημένες μου διαδρομές, είναι σημεία που πραγματικά νομίζεις πως είσαι στις Άλπεις.

Η Ευρυτανία από ψηλά



Κι όπως όλα τα ωραία (ταξίδια) κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους... μέχρι το επόμενο, έτσι κάποια στιγμή χαιρετηθήκαμε και ο καθένας πήρε το δρόμο του, προς αντίθετες κατευθύνσεις.

Η διαδρομή πάνω απ’ τη σχετικά άγνωστη λίμνη Σμοκόβου, είναι μαγεία



Σε κάποια φάση, ένα απειλητικό σύννεφο έκανε την εμφάνισή του από πάνω μου και συνέχισε να με κυνηγάει μέχρι να φτάσω Θεσσαλονίκη. Πέρα από μερικές σταγόνες πριν τη Λάρισα όμως, κατάφερα να του ξεφύγω!




Κι κάπως έτσι, άλλο ένα «Θεσσαλονίκη – Αθήνα και πίσω» κατάφερε να γίνει κάπως... λιγότερο βαρετό και να προσθέσει μερικές ακόμα φανταστικές εικόνες στο μυαλό και το σκληρό δίσκο, για να ακολουθήσουν ένα ΣΚ αργότερα τα γνωστά τερτίπια στη Βλάχα και μετά... ποιος ξέρει..!


Καλούς δρόμους σε όλους!

:friendship:
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Το Σάββατο, αφού φάγαμε το υπέροχο πρωϊνό της κυρα-Πόπης, αποφασίσαμε να κινηθούμε προς Ευρυτανία.

Ευρυτανία. Ένας άλλος, υπέροχα μαγικός κόσμος. Από τις αγαπημένες μου περιοχές στην Ελλάδα, δρόμοι, στροφιλίκια, τοπία, βουνά, φύση, ενθουσιάζομαι πάντα όταν βρίσκομαι σ’ αυτά τα μέρη. Παίρνουμε τον κλασσικό δρόμο για Καρπενήσι και κάπου στα ωραία στροφιλίκια της Μακρακώμης, αποφασίζουμε να κάνουμε τράμπα τα μηχανάκια μας. Οι εντυπώσεις όταν επέστρεψε ο καθένας στη σέλα του ήταν οι εξής:

Εγώ: «Έχεις ανεβάσει πιο ψηλά τα μαρσπιέ; Έχεις κατεβάσει τα κλιπον; ΠΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ;!»

Τάκης: «Έλα, πάρε αυτό το διάολο πάλι γιατί αν συνεχίσουμε έτσι θα με βρείτε σε κάνα χαντάκι, πάει σα ντοπαρισμένο DRZ»

Αυτές και άλλες τόσες ανάλογες συζητήσεις, έγιναν στην πρώτη στάση μας για καφέ, λίγο έξω από το Καρπενήσι, σε ένα υπέροχο μέρος δίπλα στο ποτάμι που αυτή τη στιγμή αδυνατώ να θυμηθώ πως λέγεται.



Κάπου εκεί ανάμεσα στον καφέ και τα τοστάκια, έπεσαν κι οι πρώτες ψιχάλες. Τα μαζέψαμε με συνοπτικές διαδικασίες και μπήκαμε μέσα στο μαγαζί, κι αφού οι ψιχάλες αποφάσισαν να γίνουν μια συμπαθέστατη καταιγίδα, ο Τάκης βρήκε την ευκαιρία να παραγγείλει μια ψητή πέστροφα, για να μη βαριόμαστε όσο περιμένουμε να σταματήσουν τα καρεκλοπόδαρα.



Αρκετή ώρα μετά, βλέπουμε πως η βροχή έχει κοπάσει και παίρνουμε τη γενναία απόφαση να βάλουμε τα αδιάβροχά μας και να βγούμε στο δρόμο.





Η αρχική ξενέρα, μετατράπηκε σε ενθουσιασμό, όταν λίγη ώρα μετά οι δρόμοι ήταν στεγνοί και εμείς είχαμε αφήσει οριστικά (;) τη βροχή πίσω μας.





Παρένθεση.
Πέρυσι το καλοκαίρι, σε ένα φανταστικό χωμάτινο ταξίδι που είχαμε κάνει με τα DRZ μας (κάποια στιγμή θα υπάρξει σχετικό ταξιδιωτικό... ΤΑΚΗ), είχαμε περάσει από το χωριό Χρύσω στα σύνορα των νομών Ευρυτανίας – Αγράφων, όπου είχαμε μάθει πως υπάρχει δημοτικός ξενώνας με κόστος 10-15 ευρώ το δίκλινο. Ο Τάκης κράτησε το τηλέφωνο, για να το χρησιμοποιήσει αυτή τη φορά και με συνοπτικές διαδικασίες κανόνισε να μας περιμένουν δύο καθαρά κρεβάτια στη Χρύσω για το αποψινό μας βράδυ.
Κλείνει η παρένθεση.

Η διαδρομή μας πήγε προς Άγραφα, μέχρι τέλος πάντων το σημείο που η άσφαλτος σταματάει στον ποταμό Αγραφιώτη.

Άντε γεια είπαμε;

ΔΙΑΔΡΟΜΑΡΕΣ είπαμε;









Δυο δρόμους έχει η ζωή











Στο χωριο Γαυρος......τσιμπησατε την πεστροφουλα!!!:D
Ωραιες φωτο......δωσε πραμα:ok:
 

CubMan

Μέλος
Όνομα
Darth Pleguis
Μοτό
Imperial Speeder
Τι πανέμορφο ταξιδιωτικό, τι εκπληκτικές φωτογραφίες !
Να 'σαι καλά να μας ταξιδεύεις κι εμάς...πάντα τέτοια !
 

Ironbutt

Μέλος
Περιοχή
2ο Πουδαρ Χαλκιδικης...
Όνομα
Γιαννης
Μοτό
BMW 1200 GSA
Μεγαλε....!!!!! Τι βολταρα μας εκανες απο την ανεση της καρεκλας μας....
Για τις φωτο οτι και να πω θα ναι λιγο...αλλα το πιο σημαντικο απο ολα ειναι οτι μου ξυπνησες την διαθεση για να τριγυρησω και αλλο στην πανεμορφη χαωρα μας!!!
 

ΗΛΙΑΣ

Μέλος
Περιοχή
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Όνομα
ΗΛΙΑΣ
Μοτό
XLV 1000, XRV 650, HUSKY WR 250
Πώς μετατρέπεις μια απλή "κατεύθυνση" σε ταξιδιωτική διαδρομή........ρωτήστε τον Βαγγέλη:friendship:
 

Vvag

Αντβέτσουρερ
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
Άφρικα Τουίν Ιλέβεν Χάντρεντ
Αχ και να ειχε μονο δυο δρομους....η ζωη.
ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έχει Πασχάλη...!


Μεγαλε....!!!!! Τι βολταρα μας εκανες απο την ανεση της καρεκλας μας....
Για τις φωτο οτι και να πω θα ναι λιγο...αλλα το πιο σημαντικο απο ολα ειναι οτι μου ξυπνησες την διαθεση για να τριγυρησω και αλλο στην πανεμορφη χαωρα μας!!!
Τι; Κοιμάται κιόλας αυτή η διάθεση;! Έλα να ξεκουνάμε... ;)

Ωραία βόλτα:friendship:, πρέπει να βρεθούμε Θεσσαλονίκη κάποια στιγμή να μας μάθεις να βγάζουμε φωτο!
Απλά πράγματα κάνω... επαγγελματίας δεν είμαι, αλλά τ' αγαπάω το άθλημα. Συμβουλές όποιος και όποτε θέλει, δίνουμε αβέρτα! :)

Πώς μετατρέπεις μια απλή "κατεύθυνση" σε ταξιδιωτική διαδρομή........ρωτήστε τον Βαγγέλη:friendship:
Τι είναι "απλή κατεύθυνση"; :p
ΟΚ, υπάρχουν φορές που μπορεί να βιάζομαι να φτάσω κάπου, αλλά για όλες τις υπόλοιπες όρεξη να' χουμε να το "ξεφτυλίζουμε".
Προσωπικά πάντως γι αυτές καβαλάω!


Να ταξιδεύεις πιο συχνά για να μας ταξιδεύεις κι εμας με τις φωτογραφίες σου!!
Ταξιδεύω όσο συχνά μου επιτρέπουν οι συνθήκες (και ίσως και συχνότερα, όταν μπορώ να... τις αγνοήσω εννίοτε).
Καλά να' μαστε, να υπάρχει καλή παρέα, πέντε φράγκα στην τσέπη για βενζίνες (και κοψίδια βεβαίως βεβαίως! :laugh:) και... χρόνος (που τείνει να γίνει πιο ακριβός κι απ' το χρήμα).
Όρεξη πάντως υπάρχει ΑΠΛΕΤΗ (αλλά ΚΑΙ άΠΛΥτη όταν πατάμε χώμα)! :D


:friendship:
 

George_M.

..ο Βαρθολομαίος..!
Περιοχή
Ανατολικα της Αττικης...
Όνομα
George.
Μοτό
R1100GS 75th Aniversary Edition.
πηρες/πηρατε την δοση σας κ μαζι κ μεις που ξαναβολταρουμε μεσα απο τις εξαιρετικες φωτγραφιες σας στον υπεροχο τοπο μας!!:friendship:

(αυτη η Ευρητανια τελικα τεινει να γινει εθισμος...:secret:... οχι αδικα,ειναι πανεμορφη η ατιμη!)
 
Top Bottom