Δλδ ακόμα και μετά από αυτό το ποτάμι θες να μου πεις ότι δεν σου λείπει η χοντρή;;;; ΧαχαχαΓια τους φίλους μου τους φλαφερς
advphone
Δεν μου λείπει ρε φίλε....τώρα έχω έναν αθλητή μαραθωνίου, που γίνεται και Γιουσέιν Μπολτ.Δλδ ακόμα και μετά από αυτό το ποτάμι θες να μου πεις ότι δεν σου λείπει η χοντρή;;;; Χαχαχα
Στάλθηκε από το Armor 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέλω το σχετικό βίντεο συνομιλίας περί κατάλληλων ελαστικών της στιγμής ετουτης με την Κυρά Ελένη.Για τους φίλους μου τους φλαφερς
advphone
Αυτό το έχει χωνέψει....τώρα μου έλεγε ότι μπαίνω χώμα επιτηδεςΘέλω το σχετικό βίντεο συνομιλίας περί κατάλληλων ελαστικών της στιγμής ετουτης με την Κυρά Ελένη.
Έξω απ'άδικο που λένε.Αυτό το έχει χωνέψει....τώρα μου έλεγε ότι μπαίνω χώμα επιτηδες
Κοψε κατι...Δεν μου λείπει ρε φίλε....τώρα έχω έναν αθλητή μαραθωνίου, που γίνεται και Γιουσέιν Μπολτ.
Πέρα από την θεωρία οι αναρτήσεις του xr δουλεύουν σε όλες τις συνθήκες.
Με ένα κατάλληλο λάστιχο περνάει παντού και ευκολα
Σιγά το ποτάμι ρε αποστόλη.Δλδ ακόμα και μετά από αυτό το ποτάμι θες να μου πεις ότι δεν σου λείπει η χοντρή;;;; Χαχαχα
Στάλθηκε από το Armor 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Eγω αν είχα xr θα πήγαινε διακοπές μόνο Άλπεις και θα το γυρναγα αεροπορικός χαχαχαχαχαΣιγά το ποτάμι ρε αποστόλη.
Σαν διαρροή της ευδαπ σε δευτερέυον δίκτυο είναι....
Μέχρι και Ducati περνάει απο εκεί χωρίς να σβήσει απο υγρασία...
Καλησπέρα κ καλή συνέχεια φιλαράκια.Καλημέρες από τον παράδεισο..
advphone