Τι θα θέλατε να αλλάζατε στην μηχανή σας αν την σχεδιάζατε εσείς;

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Bandit 650, εντάξει είναι ένα Budget μηχανάκι που θέλει κάποιες αλλαγές για να γίνει όπως πρέπει. Μου κόστισαν κάπου 1500-1600€ και τις αναφέρω στο σχετικό θέμα που είχα ανοίξει. Κυρίως στις αναρτήσεις παρακαλάει για βελτίωση. Και εκεί στο πηρούνι ακόμα και με ελατήρια-λάδια δεν είναι ιδανικό. Δεν έχει Cartridge κυρίως αυτό φταίει. μακάρι να είχε ένα πηρούνι με Cartridge βασικά και κατα προτίμηση USD..

το XR 250 είναι σχεδόν ιδανικό γι αυτό που είναι! Καλοζυγισμένο, ωραιότατες αναρτήσεις, λίγο τα φρένα του έχω βελτιώσει και τη σέλα. Εξαιρετικό μηχανάκι. Αν ήθελα κάτι να αλλάξω επάνω του?? Ναι.. το μοτέρ με ΄το αντίστοιχο απο το 400!!
 

XLGeorge

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
αργά τζαμπανέζικα
Ωραιο θεμα. Θαθελα τα εξης στα μηχανακια μου:
  1. Στο VFR VTEC, θαθελα 1000κ.εκ. και 140 (απο 110) αλογα στροφαλο ή 130 (απο 100) αλογα τροχο, με την αντιστοιχη αυξηση της ροπης που ειναι απαραιτητη στις μεσαιες. Και αυτα χωρις αυξηση του βαρους δηλ. το πολυ 245 κιλα γεματο. Αν η Χονδα το ειχε κανει αυτο (αλλα δυστυχως 1000κ.εκ. δε βγαινουν απο το μπλοκ του RC46), θα ειχε βγαλει το απολυτο sports tourer all rounder (το 1200 ειναι πολυ βαρυ στα 270 κιλα γεματο). Οι αναρτησεις του ητανε πολυ ποιοτικες και ρυθμιζομενες απο μαμα, αλλαχτηκανε βεβαια με Ohlins μετα απο 60Κ χμ, αλλα θαθελα και ρυθμιση σποσβεσης στο πηρουνι.
  2. Στο Τρανσαλπ 650 θαθελα αλλα 10 αλογα στο τροχο και αντιστοιχη αυξηση της ροπης στις χαμηλομεσαιες ωστε να μπορει να διωξει κανεις πισω τροχο με γκαζι και 2α στο χωμα. Και μια 6η για τα ταξιδια στις Εθνικες και πιθανα ψεκασμο για μκροτερη καταναλωση. Επισης 43αρι πηρουνι μπροστα σαν του RD07 (εχει 41χλ) και μεγαλυτερες διαδρομες αναρτησεων κατα 3εκ ωστε να αυξηθει αντιστοιχα και η αποσταση απο το εδαφος (και ας ψηλωνε η σελα). Δηλ. αλλο μηχανακι :laugh:
Αλογα παιδια, αλογα χρειαζομαστε :wacky: :D
 
Τελευταία επεξεργασία:

Νικόλας

Μέλος
Όνομα
Νικόλας
Μοτό
CBF600SA8
Αλογα παιδια, αλογα χρειαζομαστε :wacky: :D
Τα πολλά τα άλογα , σε κάνουνε κ σκέφτεσαι παράλογα. :)


Τι θα ήθελα? μια 6η, αν κ με τις ταχύτητες που ταξιδεύει το μηχανάκι δεν ξέρω αν θα την ''πήγαινε'' ο κινητήρας.

Η δύναμη δεν με απασχολεί τόσο, όσο μου τη δίνει η λειτουργία του αξιόπιστου μεν V κινητήρα αλλά που στις χαμηλές παθαίνει λόξυγγα και πρέπει να ανακατεύεις τα λάδια συχνά.

Τα φρένα κρίνονται απλά μέτρια.
Φώτα? μια Η4 δεν είναι κ για πολλά , αλλά τι να κάνουμε?
Αναρτήσεις? σουμιές αυτό ακριβώς που ζητούσα.:)
 

foreno

Μέλος
Όνομα
Θέμης
Μοτό
BMW G650 XCountry
Μεγαλύτερο ντεπόζιτο, τα 9.5 λιτρα που εχει ειναι πολυ λιγα.
Το ηθελα λιγο χαμηλοτερο, τα 89cm του με ζορισουν.
Αν κ μονοκυλινδρο θα την ηθελα μια έκτη.
 
Top Bottom