Το Τρίγωνο του Θανάτου ...

black_hawk

Μέλος
Περιοχή
Κερκυρα
Όνομα
Θανασης
Μοτό
R 1200 GS
Όταν είστε έξω απο αυτό το τρίγωνο, έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες αποτελεσματικής αντίδρασης σε περίπτωση κινδύνου.
Οι τροχοί της μοτοσυκλέτας πρέπει να ακολουθούν την νοητή γραμμή των αριστερών τροχών του προπορευόμενου οχήματος ή αν το επιτρέπουν οι συνθήκες και λίγο πιό αριστερά στην περιοχή προσπέρασης.
Με αυτόν τον τρόπο έχετε καλύτερη ορατότητα.
Επιπλέον, οι οδηγοί αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων όταν συναντήσουν πέτρα - σκοτωμένο ζώο - λακούβα και άλλα αντίστοιχα εμπόδια, τα περνούν από πάνω και συνήθως στη μέση απόσταση των τροχών τους.
Αν η μοτοσυκλέτα σας ακολουθεί από πίσω και όχι έξω αλλά μέσα στο τρίγωνο του θανάτου, οι πιθανότητες να χτυπήσετε με το εμπόδιο που απέφυγε το προπορευόμενο αυτοκίνητο , είναι καταστροφικές έως θανατηφόρες.



ΣΩΣΤΟ!

Υπολογίστε το βάθος του τριγώνου, με αναλογία 1 αυτοκίνητο βάθος κάθε 10 χλμ/ώρα ταχύτητας. Δηλαδή για 70 χλμ/ώρα, υπολογίστε βάθος τριγώνου επτά αυτοκινήτων.



ΛΑΘΟΣ!

Προσοχή!

Όταν οδηγείτε πίσω απο άλλο όχημα χωρίς να κρατάτε την απαραίτητη απόσταση και μέσα στο Τρίγωνο του Θανάτου, έχετε πολύ λιγότερες πιθανότητες αποτελεσματικής αντίδρασης σε περίπτωση κινδύνου!

LINK

Καλούς μας δρόμους!
 

Viper4

Μέλος
Όνομα
Μιχάλης
Μοτό
Suzuki GSR ABS K7
Έτσι ακριβώς!!! Μάλιστα αν το προπορευόμενο αυτοκίνητο πατήσει κάποιο εμπόδιο ή πέσει σε κάποια λακούβα φαίνεται από τις αναρτήσεις τους και το αναπηδητό του και προλαβαίνεις να ρυθμίσεις ανάλογα την πορεία σου.
 
Top Bottom