Για τα ασφαλτινα KLR... Θα λεειΕγω κολλησα στα πανακριβα εργαλεια που ειναι για γυαλισματα και καφεδουμπες
#xrv_world_explorer
Και αυτούς τους περίεργους που τα πάνε για καφέ από άσφαλτο.
Ονόματα δεν λέμε... Ξέρεις εσυ
Για τα ασφαλτινα KLR... Θα λεειΕγω κολλησα στα πανακριβα εργαλεια που ειναι για γυαλισματα και καφεδουμπες
#xrv_world_explorer
Επππππ εππππ δεν λεει για μας..... Για τους σουνιακιδες λεει!!!!! Σε παρακαλω πολυ!!!!!Για τα ασφαλτινα KLR... Θα λεει
Και..οχι μονο...!!!!Για τα ασφαλτινα KLR... Θα λεει
Φημες λενε οτι τον Ρομπερτ τον ειχες προσλαβει για κασκαντερ και στο Τροφφυ, για να σου περναει το πιστολι απ τα ρυάκια!!Καλημέρα και καλή εβδομαδα
Είμαι το!!!!! Ρόμπερτ - Αμαρυλλίς .
Εφεξεις θα χειρίζομαι τον λογαριαζμο phoenix διότι ο εν λόγο χρήστης ......λείπει σε ταξίδι επαγγελματικό στο Χόλιγουντ
( Κάστινγκ σε ταινία του Αλμοδόβαρ με τίτλο - το μαύρο φουστάνι δίπλα από το κράνος -)
Ποσα δινεις την ωρα πετρα;;;; μας βγηκε που μας βγηκε το ονομα, να το εκμεταλευτουμε τουλαχιστον!!!! ΧαχαχαΚαι..οχι μονο...!!!!
Αυτο που ειπε το πουλι για τις φουστες μου κεντρισε το ενδιαφερον....θα παιξουμε μπαλα στο δικο μου γηπεδο...!!!!
Εχω βρει ηδη...κολεξιον φουστες σε mini-midi-maxi....θα μιλησω με τον Κωστα...να τυπωσουμε το λογοτυπο του φορουμ επανω....!!!!
Θα γινει το τρεντ της χρονιας...εχω ανοιξει λιστα
παραγγελιων.....χαχαχα..!!!
Να τονισω...οτι θα γινει κ showroom στο Κολωνακι.....συνοδεια deejay κ απερολ...οποιος θελει να κανει το μοντελο ευπροσδεκτος...!!!!
Μπορείς να βάλεις κάπου τα μεγέθη; Στο trophy φόρεσα Μ μπλουζάκι πάντως αν διευκολύνει.Και..οχι μονο...!!!!
Αυτο που ειπε το πουλι για τις φουστες μου κεντρισε το ενδιαφερον....θα παιξουμε μπαλα στο δικο μου γηπεδο...!!!!
Εχω βρει ηδη...κολεξιον φουστες σε mini-midi-maxi....θα μιλησω με τον Κωστα...να τυπωσουμε το λογοτυπο του φορουμ επανω....!!!!
Θα γινει το τρεντ της χρονιας...εχω ανοιξει λιστα
παραγγελιων.....χαχαχα..!!!
Να τονισω...οτι θα γινει κ showroom στο Κολωνακι.....συνοδεια deejay κ απερολ...οποιος θελει να κανει το μοντελο ευπροσδεκτος...!!!!
Να σε δω ρε Αποστόλη με φουστάνι και τι στον κόσμο.... πραγματικάΠοσα δινεις την ωρα πετρα;;;; μας βγηκε που μας βγηκε το ονομα, να το εκμεταλευτουμε τουλαχιστον!!!! Χαχαχα
#xrv_world_explorer
Μπα, δεν βοηθαει καθολου. Ατιμο πραμα η..... ¨λεκανη¨!!!!!!!Μπορείς να βάλεις κάπου τα μεγέθη; Στο trophy φόρεσα Μ μπλουζάκι πάντως αν διευκολύνει.
Οχι ρε καπετανιο.. φουστανια...;;;Να σε δω ρε Αποστόλη με φουστάνι και τι στον κόσμο.... πραγματικά![]()
Για πες, για πες.Μπα, δεν βοηθαει καθολου. Ατιμο πραμα η..... ¨λεκανη¨!!!!!!!![]()
Κοιτα στο troffy..ειχαμε ζωντανο μοντελο..τον γεροντα...!!!Μπορείς να βάλεις κάπου τα μεγέθη; Στο trophy φόρεσα Μ μπλουζάκι πάντως αν διευκολύνει.
Τον phoenix θα τον έλεγες ψηλό; Αν και έμαθα ότι έφυγε για Bollywood, άρα άκυρο.Κοιτα στο troffy..ειχαμε ζωντανο μοντελο..τον γεροντα...!!!
Καλος αλλα λιγο κοντουλης...κ μου τσιναει για τη φουστα...μαλλον θελουμε ενα πιο ψηλο αγορι...να αναδεικνυει το ρουχο....!!!!
Κριμα.....κ ηταν η πρωτη μου επιλογη..Τον phoenix θα τον έλεγες ψηλό; Αν και έμαθα ότι έφυγε για Bollywood, άρα άκυρο.
Βρε αγοριννα....ειπαμε...μοδα κανουμε..δε πηγαμε στην"αλλη πλευρα""....εσυ αμεσως να μου αλλαξεις κ ονομα...ουτε επιτηδες να το εκανες...χαχα..!!!!Ποσα δινεις την ωρα πετρα;;;; μας βγηκε που μας βγηκε το ονομα, να το εκμεταλευτουμε τουλαχιστον!!!! Χαχαχα
#xrv_world_explorer
Το έχετε σκατζάρει στο diesel?Βρε αγοριννα....ειπαμε...μοδα κανουμε..δε πηγαμε στην"αλλη πλευρα""....εσυ αμεσως να μου αλλαξεις κ ονομα...ουτε επιτηδες να το εκανες...χαχα..!!!!
Ωραίο αγόρι ....τώρα που τον βλέπω έτσι ...μπρουταλε!!!!!Μουρίκης: Γιώργο, πως θα περιέγραφες το φετινό advtroffy?
Γιωργος:
![]()
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk