Το Africa Twin club hellas στηρίζει τον Αντρέα Ψυχογιό !!!

sugariasgeorge

οδηγος της γλυκοΓιωργαινας
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
Το Africa Twin club hellas στηρίζει φέτος τον άνθρωπο που όχι μόνο είναι πιστά κοντά στη λέσχη, αλλά είναι και ένας πάρα πολύ καλός φίλος.
Ο λόγος για τον ΑΝΔΡΕΑ ΨΥΧΟΓΙΟ.
Το Africa Twin club hellas θα τον στηρίξει να κάνει για τέταρτη χρονιά το όνειρο του πραγματικότητα και όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ περήφανους στο ISLE OF MAN σε έναν από τους δυσκολότερους αγώνες του κόσμου.
Για το λόγο αυτό θα βγάλουμε ένα συλλεκτικό t-shirt μπλουζάκι και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν γι αυτόν τον σκοπό στον Ανδρέα, που είναι σίγουρο πως θα δοξάσει για τέταρτη χρονιά την ΕΛΛΑΔΑ και θα διαφημίσει την χώρα μας παγκοσμίως!!
Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους μοτοσικλετιστές, ανεξαρτήτως μηχανής να υποστηρίξουν την προσπάθεια μας για να συμβάλλουμε όλοι σε έναν άνθρωπο, που εκτός από φίλος όλων, είναι ο άνθρωπος που θα τρέξει με τα χρώματα της ΕΛΛΑΔΑΣ στο ISLE OF MAN.
Οι παραγγελίες για τα μπλουζάκια θα γίνονται με τους εξής 2 τρόπους.
1) Στην λέσχη, αυτή και την επόμενη Τετάρτη 14/6 και 21/6 αντίστοιχα, Νάκου 3 Αθήνα.
2) Τηλεφωνικά στον Γιώργο Τζίμα 6947813306

Επειδή τα t-shirt είναι συλλεκτικά θα τυπωθούν όσα έχουν προ-παραγγελθεί, παρακαλούμε κάντε την παραγγελία σας μέχρι την Πέμπτη 22/6/2017, δεν θα υπάρχει δυνατότητα αγοράς πέραν την συγκεκριμένης ημερομηνίας.
Η τιμή για τα t-shirt είναι στα 15e με ειδικές μεταξοτυπίες που δεν ξεθωριάζουνε.


Ευχαριστούμε πολύ
εκ του Δ.Σ.
:thanx:


http://www.africatwin.gr/Nemesis/viewtopic.php?t=4437&highlight=

 
Τελευταία επεξεργασία:

sugariasgeorge

οδηγος της γλυκοΓιωργαινας
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
ενα βιντεακι με την προετοιμασια του απο το παρελθον...
H Psihogios Tires Racing Team ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν και συνέβαλαν για τη δημιουργία του video για τη προετοιμασία του Manx Grand Prix 2016.
Πιο συγκεκριμένα ένα μεγάλο ευχαριστώ στις λέσχες και club που παρευρέθησαν και μας τίμησαν με τη παρουσία τους και κρατούν ένθερμη τη ελληνική μοτοσυκλετιστική παρεΐστικη βόλτα αλλά, την αγάπη και το πάθος προς αυτήν.
Αναλυτικά:
Varadero Club Hellas
ΛΕΜΣ Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Σαλαμίνας
Africa Twin Club
BMW Riders Clubs Hellas
MOTO Remalia
Fast Bikers Hellas
Tdm Hellas
We are ready to GO!
ΤΟΛΜΑΜΕ ΑΚΟΜΑ…
Στην Ελλάδα, η φύση, το όνειρο, η παράδοση, η Ιστορία, όλα είναι δίπλα μας. Και εμείς, οι Έλληνες μοτοσικλετιστές, το γνωρίζουμε πολύ καλά. Οδοιπορώντας με την μοτοσυκλέτα μας στη γη που γέννησε πολιτισμό, έγραψε Ιστορία και ενέπνευσε λόγιους και ερωτευμένους, βιώνουμε με λαχτάρα ένα αστείρευτο ταξίδι φαντασίας και πραγματικότητας.
Δαντελωτές παραλίες με βαθυγάλαζα νερά, μνημεία τυλιγμένα με μύθους και θρύλους, κατάφυτες βουνοκορφές, δάση γεμάτα νεράιδες και ξωτικά, δυσπρόσιτα ορεινά χωριά και υδροβιότοποι με σπάνια ορνιθοπανίδα αποτελούν εμπειρίες δρόμου γεμάτες χρώματα, ήχους και γεύσεις Ελλάδας.
Οι Έλληνες μοτοσικλετιστές μοιραζόμαστε με τους άλλους Ευρωπαίους μοτο-ταξιδιώτες το ίδιο πάθος για εξερεύνηση και ανακαλύψεις, την ίδια διάθεση για κοντινές ή μακρινές αποδράσεις- στην Ελλάδα, στην Αγγλία, στην Ευρώπη…
Σε κάθε στροφή της πίστας, ο Έλληνας αγωνιζόμενος νιώθει τον πίσω τροχό της μοτοσικλέτας να «χορεύει», τον ιδρώτα να χαρακώνει το κορμί του, την αδρεναλίνη να πλημμυρίζει κάθε κύτταρό του. Κι όμως, δεν κλείνει το γκάζι, αντίθετα, το ανοίγει και συνεχίζει ακόμα πιο γρήγορα…
Στην Ελλάδα τολμάμε… ακόμα! Να ταξιδεύουμε, να αγωνιζόμαστε, να ονειρευόμαστε με την μοτοσικλέτα μας. Γι’ αυτό ερχόμαστε και το 2016 στο θρυλικό Isle of Man. Για να σφίξουμε ξανά τα χέρια και να μοιραστούμε μαζί τα δυνατά συναισθήματα και τις μοναδικές εμπειρίες ζωής που προσφέρει ο συναρπαστικός κόσμος της μοτοσικλέτας…
 

sugariasgeorge

οδηγος της γλυκοΓιωργαινας
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
ANDREAS PSYCHOGYIOS
MANXGRANPRIX 2017
SENIOR- JUNIOR
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
...
Ο ZORBAS THE GREEK χόρεψε συρτάκι στο Isle Of Man
O ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΤΖΑΚΗΣ ηταν στην εκκινηση στο Isle Of Man
Και ο Ανδρεας Ψυχογυιος τερματισε προς Τιμη τους.
.
Η ομάδα μετα τον τερματισμό της στην κατηγορία junior τερμάτισε και στο αγώνα της κατηγοριας Senior η οποία ξεκίνησε με 2 ώρες καθυστέρηση λόγω υγρασίας στο οδόστρωμα .
Ο Αντρέας κατάφερε και στους 4 γύρους να σημείωση χρόνους κάτω από το περσινό του ρεκόρ γυρνώντας σταθερά στο
20:52.638 ,
20:37.901 ,
20:33.075 ,
20:45.088 .

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας:
PSIHOGIOS_TIRES - BRIDGESTONE - VERONIS JAKOBSEN - ΛΕ.ΜΟ.Ν- VARADERO CLUB HELLAS - AFRICA CLUB HELLAS - ΜΟΤΟΡΕΜΑΛΙΑ - MOTOBOHEMES CLUB - SUPERFAST FERRIES - ARAI
 
Top Bottom