Το Red Bull X-Fighters στην Αθήνα! (#xfighters)

ΗΛΙΑΣ

Μέλος
Περιοχή
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Όνομα
ΗΛΙΑΣ
Μοτό
XLV 1000, XRV 650, HUSKY WR 250
Το Red Bull X-Fighters προσγειώνεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά. Στο καλεντάρι του 2015, το κορυφαίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FMX συμπεριλαμβάνει την Αθήνα, με ένα βραδινό υπερθέαμα στο Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου, που υπόσχεται να εντυπωσιάσει.

Δύο νέοι προορισμοί, στην Ελλάδα και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι κορυφαίοι αναβάτες του κόσμου και συγκλονιστικά τρικ, συνθέτουν το σκηνικό για την επική μάχη του Red Bull X-Fighters το 2015, στη 15η του σεζόν. Ο περσινός πρωταθλητής Josh Sheehan θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του κόντρα σε τρεις πρώην πρωταθλητές του θεσμού, οι οποίοι από την πλευρά τους θα κάνουν το παν για να διακόψουν την κυριαρχία του Αυστραλού στον σπουδαιότερο παγκόσμιο θεσμό στον χώρο του freestyle motocross. Εκτός από τους δύο νέους προορισμούς, το κορυφαίο πρωτάθλημα θα επιστρέψει επίσης στα γνωστά του λημέρια, στην Πόλη του Μεξικού, στη Μαδρίτη και στην Πρετόρια με σύνολο 5 εντυπωσιακούς αγώνες.

Οι καλύτεροι αναβάτες FMX στον κόσμο, οι οποίοι αγωνίζονται κάθε χρόνο μπροστά σε περισσότερους από 100.000 θεατές σε sold-out αγώνες ανά τον κόσμο, καθώς και εκατομμύρια fans που ακολουθούν τη δράση μέσω Διαδικτύου ανυπομονούν να δουν τον θεσμό να προσγειώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Κάνοντας ένα ταξίδι στην αρχαιότητα, οι αναβάτες του Red Bull X-Fighters θα αγωνιστούν στο μεγαλειώδες Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου, το οποίο διαχειρίζεται η Dionyssomarble, στην περιοχή όπου από την αρχαιότητα, εξάγεται το μάρμαρο με το οποίο δημιουργήθηκαν ιστορικά μνημεία από τον Χρυσό Αιώνα του Περικλή, όπως η Ακρόπολη, και άλλα Κλασικά, Ελληνιστικά και Ρωμαϊκά αριστουργήματα. Το μεγάλο φινάλε της σεζόν θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Τα τελευταία πέντε συναπτά έτη, έχουν αναδειχθεί πέντε διαφορετικοί πρωταθλητές και οι τέσσερις από αυτούς θα λάβουν μέρος στη μάχη του 2015. Ο Γάλλος Tom Pagès (Πρωταθλητής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος το 2013), ο Levi Sherwood από τη Νέα Ζηλανδία (2012), ο Ισπανός Dany Torres (2011) και ο θριαμβεύτης του 2014, Josh Sheehan, όλοι τους θα εκτελούν τα τρικ τους στον αέρα, στο κυνήγι του άπιαστου ονείρου της κατάκτησης ενός ακόμα τίτλου.
Ενώ ο Sheehan ήταν αυτός που έγραψε το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας του FMX εκτελώντας άψογα το Διπλό Backflip, μέσα στο 2014 είδαμε νέα και άκρως εντυπωσιακά τρικ σε μία ανελέητη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που κράτησε μέχρι το τελευταίο λεπτό του μεγάλου τελικού. Ο Αυστραλός κατάφερε να κάνει ένα τρομερό come-back, μετά από τις δύο συνεχόμενες νίκες του Sherwood στους πρώτους αγώνες στην Πόλη του Μεξικού και την Οσάκα, πετυχαίνοντας και αυτός δύο ακόμη συγκλονιστικές νίκες στους δύο τελευταίους αγώνες στο Μόναχο και την Πρετόρια. Ο Pagès άλλαξε τα δεδομένα στο FMX εκτελώντας ένα Bike Flip μπροστά από ένα εκστασιασμένο κοινό στην Ισπανία. Το δύσκολο έργο του να ασκήσουν έντονη πίεση στους τέσσερις κορυφαίους θα έχουν μεταξύ άλλων το 2015 και οι Taka Higashino (JPN), Remi Bizouard (FRA) και Adam Jones (USA).

Πρόγραμμα Red Bull X-Fighters 2015:
6 Μαρτίου – Πόλη του Μεξικού, Μεξικό
12 Ιουνίου – Αθήνα, Ελλάδα
10 Ιουλίου – Μαδρίτη, Ισπανία
12 Σεπτεμβρίου – Πρετόρια, Νότια Αφρική
30 Οκτωβρίου – Η.Α.Ε.






http://www.enduro.gr/red-bull-xfighters-athens/
 
Τελευταία επεξεργασία:

ΗΛΙΑΣ

Μέλος
Περιοχή
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Όνομα
ΗΛΙΑΣ
Μοτό
XLV 1000, XRV 650, HUSKY WR 250
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε!

Save the date! Στις 12 Ιουνίου η Αθήνα θα ζήσει ένα ανεπανάληπτο βραδινό αγωνιστικό υπερθέαμα. Το Red Bull X-Fighters, το κορυφαίο Freestyle Motocross World Tour κάνει στάση για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ιστορικό Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου. Η προπώληση των εισιτηρίων μόλις ξεκίνησε με μειωμένες τιμές έως τις 31 Μαρτίου!

Οι προβολείς στο μεγαλειώδες Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου, το οποίο διαχειρίζεται η Dionyssomarble, ανάβουν και η δράση ξεκινά: συγκλονιστικά τρικς που ξεπερνούν τους νόμους της βαρύτητας, κορυφαίοι αναβάτες από όλο τον κόσμο και ένα εντυπωσιασμένο πλήθος να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα! Όλα αυτά θα συμβούν το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουνίου 2015 στις 21:00, στην κοιτίδα εξόρυξης των μαρμάρων με τα οποία χτίστηκαν πολιτιστικά αριστουργήματα της Αρχαίας Αθήνας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το αγωνιστικό υπερθέαμα, έχει ήδη ξεκινήσει εδώ, με τις τιμές να ξεκινούν από 12 ευρώ και να περιλαμβάνουν διάφορες επιλογές για θέσεις, για καθήμενους αλλά και όρθιους, για όσους θέλουν μια πανοραμική θέα ή αυτούς που επιθυμούν να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τη δράση. Βιαστείτε και μπορείτε να εξασφαλίσετε “Early Bird” εισιτήρια με έκπτωση 15% πραγματοποιώντας την αγορά σας έως και τις 31 Μαρτίου για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων!
http://www.enduro.gr/red-bull-xfighters-athens-tickets-sale-march-2015/
 

todor

在中國,我們信任
Περιοχή
ΒΟΛΟΣ
Όνομα
ΘΟΔΩΡΗΣ
Μοτό
Τίμιος Κινέζος
τα εισητήρια τα έχουμε, το babysitting κανονίστηκε, η διαδρομή (διαμονή στην Αθήνα-λατομείο-επιστροφή) είναι πανεύκολη (καλά που θα μείνω πάνω στην Λ. Κιφησίας!!!), η γυναίκα θα ακολουθήσει και ανυπομονεί κι αυτή, λογικά και η άδεια από τη δουλειά θα παίξει χαλαρά.....και ενδιάμεσα είναι και το troffy!!!!!


όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!!!!!!
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Θα σας κάνω ξενάγηση και στα μαρμαρενια αλώνια :D

advφον!!
 

todor

在中國,我們信任
Περιοχή
ΒΟΛΟΣ
Όνομα
ΘΟΔΩΡΗΣ
Μοτό
Τίμιος Κινέζος
αυτοκολλητάκια, μαγνητάκια και μπλουζάκια θα έχει μετά???
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
αυτοκολλητάκια, μαγνητάκια και μπλουζάκια θα έχει μετά???
Είσαι σίγουρος ότι θέλεις αυτοκολλητο δικό μου??o_Oo_Oo_O

advφον!!
 

todor

在中國,我們信任
Περιοχή
ΒΟΛΟΣ
Όνομα
ΘΟΔΩΡΗΣ
Μοτό
Τίμιος Κινέζος
δεν είμαι ε??? ε για να το λες εσύ με το πιο γλήγορο μηχανάκι του κόζμου...τουλάχιστον από Αθήνα μέχρι και Χαλκίδα, κάτι θα ξέρς ;)
 

ΗΛΙΑΣ

Μέλος
Περιοχή
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Όνομα
ΗΛΙΑΣ
Μοτό
XLV 1000, XRV 650, HUSKY WR 250
Το ρόστερ των 12 αναβατών για το Red Bull X-Fighters της Αθήνας!

Ανάμεσα στη διαγωνιστική λίστα των FMX αθλητών, οχτώ πρώην πρωταθλητές δηλώνουν πανέτοιμοι για την επική μάχη της Αθήνας, την Παρασκευή, 12 Ιουνίου στις 21:00, στο Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του Red Bull X-Fighters στη χώρα μας, η αφρόκρεμα του freestyle motocross ετοιμάζεται να προσφέρει ένα συγκλονιστικό θέαμα στη μεγαλύτερη πίστα του World Tour για τη φετινή σεζόν. 12 διεθνείς FMX αθλητές μάχονται για μια νίκη που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος και όλα θα κριθούν την Παρασκευή 12 Ιουνίου, στις 21:00 στο Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου.

Οι Έλληνες fan, καθώς και οι fan του FMX σε όλο τον κόσμο, αναμένεται να δουν μια πραγματική τιτανομαχία αναβατών με τεράστια πορεία στον χώρο του FMX. Ας ξεκινήσουμε με τον Clinton Moore, τον αναβάτη που έκανε την έκπληξη και κέρδισε την πρώτη στάση στο Μεξικό. Θα ψάξει να επιβεβαιώσει το στάτους ενός από τους καλύτερους αναβάτες FMX στον κόσμο επαναλαμβάνοντας την γεμάτη τεχνική και ενέργεια επίδοσή του στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, καθώς θα βρίσκεται δίπλα σε επτά πρώην νικητές του Red Bull X-Fighters, σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές λίστες εκκίνησης που έχουν ποτέ ανακοινωθεί.

Ο Levi Sherwood, πρωταθλητής του World Tour 2012 κατέχει τον μεγαλύτερο αριθμό νικών στο Red Bull X-Fighters, ενώ ο Dany Torres (πρωταθλητής 2011) έχει τους περισσότερους τερματισμούς στο βάθρο. Και οι δύο αυτοί αναβάτες θα κάνουν ό,τι περισσότερο μπορούν για να εκθρονίσουν τον Moore και να μειώσουν την ψαλίδα στον βαθμολογικό πίνακα του World Tour 2015. Ο Tom Pages, πρωταθλητής του 2013, μπορεί να έχασε την ευκαιρία να δείξει τα νέα του tricks στο Μεξικό αλλά σίγουρα ανυπομονεί να τα αποκαλύψει μπροστά στο κοινό που θα βρεθεί στο Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου. Τέλος, ο περσινός πρωταθλητής του Red Bull X-Fighters World Tour Josh Sheehan επιστρέφει λίγο μετά το απίστευτο κατόρθωμά του να προσγειώσει το πρώτο triple flip στην ιστορία, στις εγκαταστάσεις του Travis Pastrana στις ΗΠΑ, με τον νικητή στην Οσάκα το 2013 Taka Higashino επίσης παρόντα. Τόσο ο Sheehan όσο και ο Higashino έχασαν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στο Μεξικό όμως ξέρουν ακριβώς τι χρειάζεται για τη νίκη και σίγουρα θα θελήσουν να πάρουν κάποιους βαθμούς στην Ελλάδα.
Οι Remi Bizouard, Adam Jones, Javier Villegas, Rob Adelberg, Maikel Melero και David Rinaldo συμπληρώνουν την λίστα της Αθήνας. Έχουν αποδείξει πως ανήκουν στην παγκόσμια ελίτ αναβατών και είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν τα πάντα για να αφήσουν τελικά το δικό τους στίγμα στο Red Bull X-Fighters World Tour.

Λίστα Αναβατών Red Bull X-Fighters Αθήνας, Ελλάδα 2015
1. Clinton Moore (AUS)
2. Levi Sherwood (NZL)
3. Tom Pages (FRA)
4. Dany Torres (ESP)
5. Remi Bizouard (FRA)
6. Adam Jones (USA)
7. Javier Villegas (CHI)
8. Josh Sheehan (AUS)
9. Taka Higashino (JPN)
10. Rob Adelberg (AUS)
11. Maikel Melero (ESP)
12. David Rinaldo (FRA)
13 Ast Plis (GRE)

Περισσότερες άγνωστες πτυχές για την πορεία και τα κατορθώματα της χρυσής 12αδας που θα αγωνιστεί στην Αθήνα, παρακολουθούμε στο τρίτο επεισόδιο “Red Bull X-Fighters Athens 2015 – Epicness Redefined”. Εισιτήρια διατίθενται εδώ, ενώ συνεχίζεται το Red Bull X-Fighters Quiz που προσφέρει δωρεάν διπλά εισιτήρια σε επιλεγμένους τυχερούς. Επίσης ένα κινητό συνεργείο μεταξοτυπίας του CU φτιάχνει τα συλλεκτικά Red Bull X-Fighters t-shirts που θα τυπώνει και θα μοιράζει δωρεάν τη μέρα του αγώνα, τον οποίο η ΕΚΟ και η υψηλών επιδόσεων ΕΚΟ RACING 100 έχει αναλάβει να τροφοδοτήσει, ζωντανεύοντας το πάθος μας για οδήγηση.

http://www.enduro.gr/to-roster-ton-12-anavaton-gia-to-red-bull-x-fighters-tis-athinas/
 
Last edited by a moderator:

sinister

Μέλος
Όνομα
Πανος
Μοτό
Tuono factory
RSV1000R
WR250R
Μιας κ πλησιαζει ο καιρος για το event,εχει κανεις ιδεα αν παει με μηχανακι ποσο μπορει να πλησιασει? Ποσο risky το θεωρειτε να παμε με μηχανη?
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Μιας κ πλησιαζει ο καιρος για το event,εχει κανεις ιδεα αν παει με μηχανακι ποσο μπορει να πλησιασει? Ποσο risky το θεωρειτε να παμε με μηχανη?
Γενικά. ....το σημείο του event, είναι αρκετά ερημικό.
Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι θα κάνει η διοργάνωση στο θέμα parking κλπ


advφον!!
 

todor

在中國,我們信任
Περιοχή
ΒΟΛΟΣ
Όνομα
ΘΟΔΩΡΗΣ
Μοτό
Τίμιος Κινέζος
εγώ πάντως σκεφτόμουν να κατέβω με τη μηχανή και να πάω και στο event με τη μηχανή...υποτίθεται έχει μεγάλους χώρους parking και φαντάζομαι ότι θα υπάρχει μια στοιχειώδη "ασφάλεια". Από κει και πέρα τι να πω, από ούλα τα μηχανάκια το δικό μου θα βάλουν στο μάτι???


edit: στο ηλεκτρονικό εισητήριο αναφέρει ότι ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος...αλλά και ότι υπάρχει "σύστημα μετακίνησης"¨που θέλω να ψάξω λίγο παραπάνω..
 

sinister

Μέλος
Όνομα
Πανος
Μοτό
Tuono factory
RSV1000R
WR250R
απο εδω παραθετω http://www.redbullxfighters.com/el_GR/article/erotiseis-ki-apantiseis-gia-ti-mera-toy-event
9. Parking: Στο χώρο του event δεν θα υπάρχει ρυθμιζόμενο parking. Οι διαθέσιμοι χώροι parking στο δρόμο γύρω από το Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου είναι περιορισμένοι και δεν θα επιβλέπονται από το προσωπικό της Διοργάνωσης. Είναι προτιμότερο οι θεατές να χρησιμοποιήσουν δίτροχα μέσα μεταφοράς ή να εκμεταλλευτούν το σύστημα μετακίνησης με λεωφορεία της Διοργάνωσης, όπως αναφέρεται παραπάνω.
Επειδή ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος, καλό θα ήταν να μοιραστείτε με την παρέα σας ένα κοινό μέσο μεταφοράς, να έρθετε με το μηχανάκι σας (αν έχετε) ή να εκμεταλλευτείτε το σύστημα Μετακίνησης που περιγράφεται παρακάτω.
 

todor

在中國,我們信任
Περιοχή
ΒΟΛΟΣ
Όνομα
ΘΟΔΩΡΗΣ
Μοτό
Τίμιος Κινέζος
μάλιστα...και που παρκάρουμε τη μηχανή??? μόλις με άγχωσες...
 

sinister

Μέλος
Όνομα
Πανος
Μοτό
Tuono factory
RSV1000R
WR250R
Βρισκουμε εναν πιτσιρικα εμπιστοσυνης ,του δινουμε 3 ευρω ο καθενας(ε τι δεν θα μαζευτουμε 10 μηχακια γνωστοι),τις βαζουμε ολες μαζι,του δινουμε νερο καφε κ φαι κ βλεπουμε το event χωρις φοβο,ή θα εχει κανονισει κ θα τις παρει ολες οποτε θα εχουμε τον ωμο του διπλανου να κλαψουμε:banghead:, ή γυριζουμε σπιτια μας καβαλα στα μοτορια!:biker:
 

todor

在中國,我們信任
Περιοχή
ΒΟΛΟΣ
Όνομα
ΘΟΔΩΡΗΣ
Μοτό
Τίμιος Κινέζος
και έχουμε σοβαρή ερώτηση (λέμε τώρα...) αν χρησιμοποιήσουμε τα μέσα μεταφοράς τους (με βολέυει αυτό το κομάτι "- Αναχωρήσεις από το σταθμό του Μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» προς τις Εισόδους του Venue στις 18:30" μετά, στην επιστροφή, θα προλάβω μετρό για Πανόρμου ή θα παίξει ταρίφας???? και μας πάει ακριβώς στην είσοδο ε??

(επίσης, επειδή το εισητήριό μου είναι μέσω ηλεκτρονικής αγοράς και εκτυπωμένο, παίζει να έχω πρόβλημα??)
 

sinister

Μέλος
Όνομα
Πανος
Μοτό
Tuono factory
RSV1000R
WR250R
Νομιζω όλα τα εισητήρια είναι ηλεκτρονικά εκτυπωμένα.Με αυτο δεν εχεις θέμα.Το θέμα είναι φτάνουν τα μεσά που έχουν βάλει να μεταφέρουν τον κόσμο στην ωρα του?Κ αν φτασει κανεις αργά τα καθίσματα δεν είναι αριθμημένα,οποτε οποίος πρόλαβε τον κύριο είδε.
 

todor

在中國,我們信任
Περιοχή
ΒΟΛΟΣ
Όνομα
ΘΟΔΩΡΗΣ
Μοτό
Τίμιος Κινέζος
σχετικά με τα καθίσματα, δεν είναι αριθμημένα, αλλά φαντάζομαι και ελπίζω ότι δεν είναι και περισσότερα τα εισητήρια από τα καθίσματα....εγώ σκοπεύω να είμαι με την γυναίκα μου στις 18:30 στη Δουκίσσης Πλακεντίας να χωθώ στο magic bus (μεγάλες προσδοκίες??) και μετά (ακόμα πιο μεγάλες προσδοκίες) ελπίζω να χωθώ στο ακόμα πιο Magic bus που θα με πάει μέχρι το μετρό...


εκτός αν υπάρχει εθελοντής να με συνοδεύσει τουλάχιστον με τη μηχανή από την Πανόρμου μέχρι εκεί (που δεν έχω και πολλή ιδέα) και μετά θα τη βρούμε την άκρη ;)
 
Top Bottom