omega
Τσέλιγκας
Μου έδωσαν ένα καρπούζι ποικιλίας Βαρέλα βιολογικό(έτσι μου είπαν,έτσι λέω).Ήταν το πιο γλυκό που έφαγα φέτος.Ο συγγενής που τα έβαλε ήταν/είναι καταευχαριστημένος!
Κράτησα όλους τους σπόρους.Πλήθηκαν και αφέθηκαν να στεγνώσουν.
Σε 10 φίλους που βάζουν κήπο την Άνοιξη κι απολαμβάνουν τη διαδικασία θα σταλούν από 20 σπόροι(όσοι πιάσουν) ώστε να βγάλουν δικά τους!
Κατόπιν αν θέλετε κι εσείς μοιράζετε στον κύκλο σας κι "απλώνει" όμορφα το πράγμα..
Όποιος/α επιθυμεί μου στέλνει διεύθυνση/στοιχεία σε πμ η παραθέτοντας εδώ και τα αποστέλλω με απλή αλληλογραφία.Δικά μου τα έξοδα.
Υ.Γ1.Το τί "φέσι" έχω φάει φέτος σε καρπούζι/πεπόνι με κοντά 1€ το κιλό το καρπούζι,++ το πεπόνι δε λέγεται..
Υ.Γ2.Αν δεν ταιριάζει με το ύφος του φόρουμ η μικρή αυτή προσφορά ας σβηστεί.
(Εδώ λιγο πριν μπουν σε τούλι για να στεγνώσουν)
Κράτησα όλους τους σπόρους.Πλήθηκαν και αφέθηκαν να στεγνώσουν.
Σε 10 φίλους που βάζουν κήπο την Άνοιξη κι απολαμβάνουν τη διαδικασία θα σταλούν από 20 σπόροι(όσοι πιάσουν) ώστε να βγάλουν δικά τους!
Κατόπιν αν θέλετε κι εσείς μοιράζετε στον κύκλο σας κι "απλώνει" όμορφα το πράγμα..
Όποιος/α επιθυμεί μου στέλνει διεύθυνση/στοιχεία σε πμ η παραθέτοντας εδώ και τα αποστέλλω με απλή αλληλογραφία.Δικά μου τα έξοδα.
Υ.Γ1.Το τί "φέσι" έχω φάει φέτος σε καρπούζι/πεπόνι με κοντά 1€ το κιλό το καρπούζι,++ το πεπόνι δε λέγεται..
Υ.Γ2.Αν δεν ταιριάζει με το ύφος του φόρουμ η μικρή αυτή προσφορά ας σβηστεί.

(Εδώ λιγο πριν μπουν σε τούλι για να στεγνώσουν)
Τελευταία επεξεργασία: