Χειμωνιάτικα Χανιά και πέριξ.

CubMan

Μέλος
Όνομα
Darth Pleguis
Μοτό
Imperial Speeder
Ενα τριημεράκι στην ανατολική Κρήτη, κλεισμένο αρκετό καιρό πριν. Η ατυχία μου εκτός του ότι δεν πήγα με το αγαπημένο μου μηχανάκι , είναι ότι πήγα με παρέα ένα φιλικό μας ζευγάρι που δεν έχει σχέση με μηχανάκια, και ούτε καν θέλει να τα βλέπει :(...περάσαμε όμως σούπερ, έστω και με νοικιάρικο αυτοκίνητο, φάγαμε του σκασμού και τσεκάρισα διαδρομές που θέλω να κάνω οπωσδήποτε, μόνος μου ή με μοτοπαρέα με το πουλερικό.

Από τους 20 βαθμούς και τον ήλιο των Χανίων, στους 11 βαθμούς και στη βροχή του Περιστερίου, σας μεταφέρω ένα γεμάτο τριήμερο με την υπόσχεση να ξανακατέβω για τον γύρο της Κρήτης με το παπί και ίσως να ξεχάσω τους γύρους σε άλλα μεσογειακά νησιά του εξωτερικού, αφού η Κρήτη προσφέρει τα πάντα όλα σε απόσταση αναπνοής και χωρίς διαβατήριο :D


Ξημέρωμα λοιπόν στη Σούδα περιμένοντας να ανοίξει το γραφείο ενοικιάσεων αυτοκινήτων για να πάρουμε το όχημα που είχαμε κλείσει :p

 

CubMan

Μέλος
Όνομα
Darth Pleguis
Μοτό
Imperial Speeder
Μερικές πληροφορίες για το τέλος.

Ένα τριήμερο δεν φτάνει για να δεις καλά τις ομορφιές της δυτικής Κρήτης, και σε μια κάρτα μνήμης 32GB δεν ξέρεις ποιά φωτογραφία να πρωτοδιαλέξεις από τις εκατοντάδες που έχει μέσα της.

Το ταξιδάκι είχε κανονιστεί από τις 20 Οκτωβρίου περίπου, πιο πολύ για να ξεκολλήσω τους φίλους μου από την καθημερινότητά τους, αφού δεν έχουν ταξιδέψει σχεδόν πουθενά στη ζωή τους. Από την αρχή μου απέκλεισαν να πάμε με τα παπιά μας εκεί, αγνοώντας τις εκκλήσεις μου για ελευθερία και φθηνή μετακίνηση, και σεβάστηκα την επιλογή τους, έστω και αν εμένα με χάλασε πολύ, χωρίς να τους το δείξω όμως.
Για ελάχιστες ώρες χάσαμε τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με RyanAir και έτσι τους έπεισα να ταξιδέψουμε με το πλοίο. Ταξιδέψαμε με την κοινοπραξία ΑΝΕΚ/BLUE STAR FERRIES, κατά τύχη με το ίδιο πλοίο πήγαινε-έλα, και αφού κλείσαμε εισιτήρια τουλάχιστον 1 μήνα πριν, βρήκαμε τα Super Saver με 20 ευρώ το άτομο, και το σύνολο 4 άτομα με επιστροφή 160 ευρώ. Την πέσαμε στα αεροπορικά καθίσματα και δεν καταλάβαμε τίποτα όλη τη νύχτα.
Το αυτοκίνητο, ένα μικρό αλλά άνετο Suzuki Celerio το είχαμε κλείσει και αυτό ένα μήνα πριν από το Gelasakis Rent A Car για 70 ευρώ όλο το τριήμερο, το παραλάβαμε όταν φτάσαμε στη Σούδα και το αφήσαμε πάλι στη Σούδα λίγο πριν φύγει το πλοίο.
Ξενοδοχείο είχαμε κλείσει μέσω του Trivago, ένα μικρό και ζεστό στο κέντρο των Χανίων το Hotel Tina για 50 ευρώ το κάθε δωμάτιο όλο το τριήμερο.

Γενικά περάσαμε πολύ ωραία, και εις άλλα με υγεία.
 
Τελευταία επεξεργασία:

jmar

''Κουζουλό κοπέλι''
Περιοχή
ΧΑΝΙΑ
Όνομα
ΓΙΑΝΝΗΣ
Μοτό
BMW R 1200 GS '09
Χάρηκα που σε γνώρισα Νικόλα, ευχαριστώ και για την τσάντα της κάμερας!
Την επόμενη φορά να έρθεις με την travel duck να πάμε και πιο έξω καμιά βολτουλα ;)

P.S Βάλε κι άλλες φώτο μαρή, τόσες τραβηξες :p
 

mAthosalas

I love my GS
Περιοχή
ΧώμαSweetHome
Όνομα
Κώστας
Μοτό
F800GS 30 years
Το αφησα για πρωινο ξύπνημα...ωραια πραματα,παντα υγιης κ ταξιδεμενος Νικολα.Οι ομορφιες της Κρητης στο πιάτο μας μεσα απο τη ματιά σου!!!:friendship:
ΥΓ..κρι κρι πάπια :p
 

sugariasgeorge

οδηγος της γλυκοΓιωργαινας
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
:photo::ok: (αν και οι περισσοτερες δεν φαινονται)

:pc:για διορθωσε το θεμα με τις φωτο...

:friendship::friendship::friendship::friendship::friendship::friendship:
 

CubMan

Μέλος
Όνομα
Darth Pleguis
Μοτό
Imperial Speeder
:photo::ok: (αν και οι περισσοτερες δεν φαινονται)

:pc:για διορθωσε το θεμα με τις φωτο...

:friendship::friendship::friendship::friendship::friendship::friendship:
Μια χαρά φαίνονται, κοίτα λίγο τις ρυθμίσεις στον browser που έχεις, ή μπορεί να είχε πέσει για λίγο o host των εικόνων...
 
Top Bottom