Χορτιάτης Νο 2 (στα χνάρια του MOTORALLY……)

ΗΛΙΑΣ

Μέλος
Περιοχή
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Όνομα
ΗΛΙΑΣ
Μοτό
XLV 1000, XRV 650, HUSKY WR 250
Το ‘’MOTORALLY’’ διοργανώνεται από τον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Θεσ/νίκης και τα τελευταία τριάντα χρόνια έχει γίνει θεσμός. Είναι μία γιορτή για τους μοτοσυκλετιστές της Θεσσαλονίκης ανεξαρτήτως κυβικών ή τύπου ή μάρκας μοτοσυκλέτας.
Επιτέλους!!!!! Οι χωματεροί της περιοχής Θεσσαλονίκης και όχι μόνο να ετοιμάζονται!!!!
Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 μας περιμένει η ΧΩΜΑΤΙΝΗ διαδρομή των 90,00 χιλ/τρων, του ‘’MOTORALLY 2013’’ (για ON-OFF).
Ενδεικτικά, θα διέλθουμε από το ΣΕΪΧ-ΣΟΥ το ΧΟΡΤΙΑΤΗ – ΑΡΔΑΜΕΡΙ – ΓΕΡΑΚΑΡΟΥ – ΑΥΓΗ με κατάληξη στο ΣΟΧΟ !!!!!!!! Επιστροφή…………………θα δούμε !!!!!!!!!!!!!
Υπόψη θα οδηγάμε σε βατούς και εύκολους χωματόδρομους……(λέμε!!)
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.
Για τη ΜΟΤΟ: ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ.
Για τον ΑΝΑΒΑΤΗ: μία καλή στολή με προστασία
Απαγορεύονται οι Συνεπιβάτες!!!!!!!!
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:
Ώρα 09:00 στο ξενοδοχείο ‘’ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ’’
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Περιοχή
Νικήτη- Χαλκιδικη
Όνομα
στεργιοςςςςς
Μοτό
ktm lc4 640 adv.
που το "φαγατε"????
αρχικα δοκιμασαμε τις ικανοτητες μας στη Νεα Φωκεα, στο φιλικο enduro... πολυ λασπη, βαρια και δυσκολη... οπου κολλουσε δεν ξεκολλουσε με τιποτα... τα μονοπατια στενα και δυσκολα ακομα και για τα καθαροαιμα, ποσο μαλλον για την παρεα με τα "μαστοδοντα"... μετα απο 3,2 δυσκολα χιλιομετρα τα παρατησαμε... μετα συνεχεισαμε στην περιοχη γυρο απο το Μεταγκιτσι... εκει τα πραγματα ηταν λιγο καλυτερα... το μενου ειχε απ' ολα... κοκκινοχωμα, μαυρη λασπη, πετρες και αρκετα νεροφαγωματα... ααα και ενα ποταμι ευτυχως βατο... αφου παιξαμε για αρκετα χιλιομετρα βρεθηκαμε σε εναν χωματοδρομο πισω απο τον Αγιο Νικολαο και καπου εκει ειπαμε "game over"... τα μπροστινα των 950s και 990 φρακαρανε "κανονικα"... μετα απο πολυ παιδεμα προχωρισαμε μεχρι το βενζιναδικο οπου το πλυστικο δουλεψε υπερωριες... αυτα με λιγα λογια ηταν σημερινα μας κατορθωματα...
 
Top Bottom