ρουλεμαν αξονα σε 1150

lord_dimos

Μέλος
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
R1150gs
R100 caferacer
λίγο το βαρος, λιγο τα χρονια, λιγο το χωμα (και να μη πατε χωμα, παλι θα σας το βγαλει), το ρουλεμαν του παραλεβερ καποια στιγμη θα χρειαστει αντικατασταση. Αναλωσιμο ειναι εξαλλου!


μετα απο σχετική έρευνα που εκανα σε ξενα σαιτς, φορουμ κλπ, αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό, που υπόσχεται τουλάχιστον πως θα βγαλει πολλα περισσοτερα χλμ απο το μαμα ανταλλακτικο.
Το κιτακι του motorworks, δεν ειναι ρουλεμαν.
ειναι ενας ολισθαινον ορειχαλκινος δακτύλιος ουσιαστικα (ή καπως ετσι... :) ). Ειναι λιπαινόμενο, με αφαιρούμενο γρασαδοράκι και ετσι, όπως λεει η ιστοσελιδα, με μια μικρη δόση γράσου ενίοτε, πιθανον να μην αλλαχτει και ποτε. Σημειωστε πως κοστιζει καπου 30% λιγότερο από τα ρουλεμαν της Bmw, συνεπιλογιζομενων των μεταφορικων.

το τοποθετημενο ανταλλακτικο ειναι αυτο εδω

και ξεχωρίζει από το χρωμα του και την αλλενοβιδα που βλεπετε, που εναλλακτικα βιδωνει ο γρασαδορος. Αλλο ενα αντιστοιχο βρισκεται απο τη μεσα πλευρα, μια και ειναι ζευγος.

Εχετε το υποψιν οι κατοχοι 1150, σαν μια διαφορετική λύση σε ένα κλασσικό θεμα που θα το αντιμετωπίσουμε ολοι αργα ή γρηγορα!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Phoenix

Gender fluid
ADVRIDE Team
Περιοχή
Χαλκιδα
Όνομα
Στεργιος
Μοτό
bmw r1250gs adve Θα σε σκισω maniac
χουσβαρνα 510 πιστολ
πολυ ενδιαφερον το θεμα
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Πραγματικά ενδιαφέρον.
Δημήτρη. ....δεν φαίνεται η φώτο του ανταλλακτικου
 

lord_dimos

Μέλος
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
R1150gs
R100 caferacer


συγνωμη. αυτη ειναι η φωτο. την διορθωσα και στο πρωτο ποστ, πιστευω ειναι οκ

οχι, για 1200αρια δεν εχω βρει κατι. υπάρχουν ομως για παιότερα μοντελα, αντίστοιχα, όπως r80/100 απο οσο θυμαμαι. Επίσης δεν υπαρχει ο κωδικος του ρουλεμαν στο εμποριο. εψαξα εδω, αλλα ματαια
 
Top Bottom