καθώς το τρακτέρ ταιριάζει με τον χωμάτινο χαρακτήρα του φόρουμ, θα "τσοντάρω" κι εγώ κάτι για τους λάτρεις της προπέλας...Άντε κάτι διαφορετικό απο μέταλ.....
καθώς το τρακτέρ ταιριάζει με τον χωμάτινο χαρακτήρα του φόρουμ, θα "τσοντάρω" κι εγώ κάτι για τους λάτρεις της προπέλας...
(επίσης ελληνικό, sorry)
[/QUOTE
Σωστοοοοοοοοος............εγω έχω και συνέχεια ..........
Αφου σου αρέσουν soundtrack κτλ αν δεν το χεις δει δες αυτό σε μουσική Philip Glass...Εντάξει μάγκες σταματάω.....
Χαρούμενες ταινίες και οι δύο!!!!Όπως επίσης και αυτή σαν μια απο τις κορυφαίες ταινίες εκδίκησης...
Βαλτες στο αντίστοιχο θέμα που υπάρχει για ταινίες.Όπως επίσης και αυτή σαν μια απο τις κορυφαίες ταινίες εκδίκησης...
Αγαπημένο συγκρότημα και τους έχω δει και live!Πάντα τους γούσταρα...δε ξέρω γιατί...
ισως για το πώς ακούγονται στα αυτιά μου...για το funky ήχο '70 και τη γραμμή του μπάσου...για την ενέργεια που βγάζει ο Τζέι Κέι και τη μεταβιβάζει σε όλους γύρω ...ίσως πάλι ποιος ξέρει ....πάντως νομίζω μας χάρισαν μια από τις καλύτερες live εκτελέσεις στη Βερόνα πριν 20 και κάτι χρόνια ,το'χω δει αρκετές φορές το dvd
Μοναδική εμπειρία τα live τους ,πολλές φορές καλύτερα και από τις στούντιο εκτελέσεις !!!Αγαπημένο συγκρότημα και τους έχω δει και live!