Να φέρω το δορυφορικό τηλέφωνο απ'το βαπόρι;;;Μην ανησυχείς...
Δεν έχει σήμα εκεί πάνω...![]()
Να φέρω το δορυφορικό τηλέφωνο απ'το βαπόρι;;;Μην ανησυχείς...
Δεν έχει σήμα εκεί πάνω...![]()
Να πάρεις το αηφον 14 που έχει δορυφορική λήψη, έχεις πενφέ, αν έχεις και λίγα κιλά πάνω από τον σωστό ΔΜΣ είσαι έτοιμος για τους κομπλεξικους του ίντερνετ.Να φέρω το δορυφορικό τηλέφωνο απ'το βαπόρι;;;![]()
Είμαι σίγουρος ότι έχω πέντε κιλά παραπάνω απ'τον ΔΜΣΝα πάρεις το αηφον 14 που έχει δορυφορική λήψη, έχεις πενφέ, αν έχεις και λίγα κιλά πάνω από τον σωστό ΔΜΣ είσαι έτοιμος για τους κομπλεξικους του ίντερνετ.
Δείκτης μάζας σώματος...Είμαι σίγουρος ότι έχω πέντε κιλά παραπάνω απ'τον ΔΜΣ!!!
Το ερώτημα είναι: Τι σημαίνει ΔΜΣ;;;![]()
Α καλά....Δείκτης μάζας σώματος...
Mε τετιοα εικονα προφιλ, εγω δεν σταματαω.Καλημέρα! Αν σκέφτεται κάποιος να περάσει από Μεσολόγγι για καφέ ανεφοδιασμό ξεμούδιασμα πιτ στοπ ξεμάτιασμα χαρτορίχτρα ή ότι άλλο, ενημερώστε να γνωριστούμε κ να βοηθήσω όπως μπορώ. Εννοείται πως αυτό ισχύει για όλες τις φορές που είναι κάποιος στην περιοχή...
Άλλαξε εικόνα, σκιάζομαι!!!Καλημέρα! Αν σκέφτεται κάποιος να περάσει από Μεσολόγγι για καφέ ανεφοδιασμό ξεμούδιασμα πιτ στοπ ξεμάτιασμα χαρτορίχτρα ή ότι άλλο, ενημερώστε να γνωριστούμε κ να βοηθήσω όπως μπορώ. Εννοείται πως αυτό ισχύει για όλες τις φορές που είναι κάποιος στην περιοχή...
Υπαρχει κανενας που δουλευει Παρασκευη πρωι και θα ανεβει πιο αργα?Το Αθηναϊκό ασφάλτινο κλιμάκιο θα ξεκινήσει Παρασκευή στις 12 απο το Σταθμό 14 για επαρχιακό, με μπόλικη διάθεση να σας πάει καραμουζα το βράδυ.
Όποιοι θέλουν να είναι εκεί, ευπρόσδεκτοι.
Ακούει amyroukai?
Θα βρέξει.Έτσι όπως πάει ο καιρός μάλλον για πέραβρεχειθέραπυ το βλέπω...![]()
Χορεύεις και συ...?Θα βρέξει.
Μου έχουν πέσει τα πόδιαΧορεύεις και συ...?![]()