al800
Μέλος
Kαι με 21-18 τροχούς...
Αν δε κάνω λάθος το R nine T Urban βγαίνει με 19-17 τροχούς. Αλλά ακόμη κι έτσι μια χαρά θα περάσει από δασικούς δρόμους.Kαι με 21-18 τροχούς...
![]()
![]()
Αγαπητέ Al, αν έμαθα κάτι και για το οποίο αισθάνομαι μεγάλη σιγουριά να τοποθετηθώ (αφού πρώτα πλήρωσα αρκετά)... όταν έρχεται η στιγμή που σκέφτομαι να βελτιώσω/αλλάξω στη μηχανή μου αναρτήσεις, φρένα, εξατμίσεις, τροχούς... την αφήνω στην ησυχία της. Σημαίνει απλώς πως ήρθε η ώρα να αλλάξω μηχανή.Ναι το BMW είναι 19-17...και το Ducati 19-17 είναι αλλά ένα ιδιωτικό εργαστήρι κάνει μετατροπή από 19-17 σε 21-18 για το Ducati.
To ονομάζει Alaskan...
![]()
ACE OF SPADES | SWM MotorcyclesΗ ιταλικη καρδια χτυπαει ακομα εστω και με ξενες αρτηριες. Μικρο ελαφρυ,ομορφο αντικειμενικα. Ασθενες μοτερ ( ελεω Euro 4 ,5 kai 555 και @ρχ%δ$α καπαμα λεω εγω) με 30 ονομαστικα αλογα και καμια 25αρια στον τροχο. Οδηγειται με το "μικρο" διπλωμα. Τιμη αρκετα καλη με τα περιφεριακα που φερει και αν ο εισαγωγεας αποδειχθει σοβαρος ισως τα παει καλα στην χωρα μας που της ταιριαζουν τετοιες μοτο.
Ενδιαφέρον ακούγεται Αντώνη...Δεδομένου το ότι πάντα μου άρεσαν οι κατασκευές και οι προκλήσεις γενικότερα, η δημιουργία/κατασκευή μίας scrambler μοτοσυκλέτας πάντα μου κέντριζε το ενδιαφέρον.
Ερευνώντας δε την αγορά (εγχώρια και μη), διαπίστωσα ότι πολλοί καταφεύγουν σε εύκολες λύσεις (βλ. κιτ έτοιμα) και δε μπαίνουν στη διαδικασία customizing με τη μορφή ριζικών τροποποιήσεων με αποτέλεσμα οι διαθέσιμες "custom" να είναι πανομοιότυπες....; .
Τώρα στο κομμάτι της επιλογής βάσης (μηχανής) για να ξεκινήσει ένα τέτοιο εγχείρημα οι επιλογές είναι πολλές, για εμένα ήταν μονόδρομος.
Και τελικά την έφτιαξα, μου πήρε περίπου όλο τον τελευταίο χρόνο και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό.
Το εμπρός μέρος αντικαταστάθηκε από την βάση για το φανάρι (με λαμπτήρα Η4 LED)
το ψυγείο λαδιού μετατοπίστηκε στο κάτω μέρος (κάτω από telelever)
Οι περισσότερες βίδες (εμφανείς) αντικαταστάθηκαν με torx
Το υποπλαίσιο τροποποιήθηκε και σε επάνω αυτό φτιάχτηκε από πολυεστέρα η βάση της σέλας, η οποία ντύθηκε με τεχνόδερμα (απομίμηση δέρματος).
Τα φλασάκια είναι επίσης LED για να ταιριάζουν με το εκμοντερνισμένο σύνολο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()