Αδεια μοτοσυκλετας Α4

Phoenix

Gender fluid
ADVRIDE Team
Περιοχή
Χαλκιδα
Όνομα
Στεργιος
Μοτό
bmw r1250gs adve Θα σε σκισω maniac
χουσβαρνα 510 πιστολ
Να τα παρουμε ένα ένα
το προβλημα με την ταυτότητα το εχουμε
μονο στο Κόσοβο
Ολες οι άλλες οι βαλκανικές χώρες δεν έχουν προβλημα
δέχονται κανονικά την νέα ελληνική ταυτότητα
 

Pan-dvs

Μέλος
Περιοχή
Ιωαννινα
Όνομα
Παναγιωτης
Μοτό
Gs 1200
ρε παιδες,εγω ειχα μαζι πρασινη καρτα.βαλκανια ηθελα να παω.ξενοδοχεια δεν κλεινω γιατι ειμαι στο βλεπωντας και κανοντας.πρεπει να τους παμε ε9 δηλαδη;;ημαρτον!!!
και αντε και λεω οτι δεν σε σταματανε αλλα σε βασανιζουν κανα 2 ωρες σε καποιο τελωνειο.τοτε σου παει μιση μερα πισω το ταξιδι,που καποιος)οπως εγω πχ)το ειχα προγραμματισει σχετικα σφιχτα.ποιος θα με αποζημιωση,εστω ηθικα που μου χαλασε το ταξιδι που προγραμματιζω ενα χρονο;;;
μονος μου τα λεω μονος μου τα ακουω αλλα....
Ακη κανε αυτο που σου λεει ο Παναγιωτης ποιο πανω.Με την εικονικη κρατηση και την πρασσινη καρτα λογικα θα στην δωσουν.Αν οχι πηγαινε απευθειας στον διευθυντη και πες του οτι σκοπευεις να κανεις καταγγελια.ΕΧΟΥΝΕ κανονικες αδειες.
 
Τελευταία επεξεργασία:

akis69

Μέλος
Όνομα
ακης
Μοτό
F800gs
Ακη κανε αυτο που σου λεει ο Παναγιωτης ποιο πανω.Με την οικονικη κρατηση και την πρασσινη καρτα λογικα θα στην δωσουν.Αν οχι πηγαινε απευθειας στον διευθυντη και πες του οτι σκοπευεις να κανεις καταγγελια.ΕΧΟΥΝΕ κανονικες αδειες.
εχω παει με την πρασινη καρτα 3-4 φορες.στην αρχη δεν μου δεχοταν καν την αιτηση.
στο θεμα στο μοτο ανεβασα και μια φωτο που δειχνω την απαντηση.λεει οτι συμφωνα με τις ταδε υπουργικες αποφασεις η υπηρεσια δεν εχει εγγραφα και καλυπτει με τα υπηρεσιακα αντιγραφα(α4) τους ταξιδευοντες στο εξωτερικο.
 
Top Bottom