Αναπνέοντας στο Πήλιο

Περιοχή
Πλαταιές Κιθαιρωνας
Όνομα
ΛΕΩΝΙΔΑΣ.
Μοτό
GS 1150 ADV
Θόδωρε φίλε ωραία τσάρκα.
Εχω κάνει πανέμορφες διαδρομές στο Πήλιο με αυτοκίνητο οικογενειακός,Θέλω κ με την μηχανή κ όπως κ εσύ είπες το μάτι μου έπεφτε στους χωματόδρομους.
Άντε κ στις επόμενες τσάρκες!!!:l2:
 

todor

在中國,我們信任
Περιοχή
ΒΟΛΟΣ
Όνομα
ΘΟΔΩΡΗΣ
Μοτό
Τίμιος Κινέζος
η παρέα μάλλον βρέθηκε (ο καημένος Δημήτρης @ELF που να ήξερε....) και αρχίζω να κοιτάω για αλλαγή ελαστικών (έχετε καμιά πρόταση???)!!! αν και με βλέπω με το νέο έτος να αλλάζω μεχανάκι.... (αν βρω κανένα αξιόλογο ΑΤ κι ας είναι και πιο παλιό από το δικό μου...)
 

sothrhs

Ο demek
Περιοχή
Λάρισα
Όνομα
Σωτήρης
Μοτό
ΤΡΑΚΤΕΡ 06
ΑΤ αξιολογο θα βρεις,τα λεφτα που ζηταει αυτος που το δινει θες να τα δωσεις?αξιζει η αλλαγη πιστευεις?δοκιμασε το χωμα με το καλο και αν το αγαπησεις τοτε θα δεις πιο καλα τι σου ταιριαζει..
Προσωπικη γνωμη εκφραζω και προς Θεου δεν υποδεικνυω τι να κανεις,απλα δουλεψε το χωμα ΚΑΙ με το στρομ και κατοπιν ασχολησου με ελαστικα η αλλαγη μοτο.Τα λεω αυτα με γνωμονα οτι εχω πολυ αγαπημενο φιλο με στρομ 1000 που κανει παπαδες σε ασφαλτο και χωμα(οσο μπορει να δωσει το μηχανακι-αυτος μπορει να δωσει πολλλαααααα παραπανω- δεδομενου οτι ειναι καλοστημενο για ασφαλτο) και με ελαστικα ασφαλτινα κατα βαση..
Καλη επιτυχια σε οτι και αν αποφασισεις και πολλα χλμ με υγεια!:):)
 

todor

在中國,我們信任
Περιοχή
ΒΟΛΟΣ
Όνομα
ΘΟΔΩΡΗΣ
Μοτό
Τίμιος Κινέζος
@sothrhs μάλλον πρέπει να βάλω στο μυαλό μου αυτό που μου έχετε πει αρκετοί, ότι το μεχανάκι μου μπορεί να πάει χώμα... Το όλο θέμα μηχανάκι/λάστιχα είναι καθαρά για να νιώθω ΕΓΩ καλύτερα και πιο άνετα. ειδικά με τα λάστιχα...

Μάλλον πρέπει να έρθω Λάρισα για καφέ να στα εξηγήσω από κοντά, για να καταλάβεις εσύ ή να ξεμπερδευτώ εγώ... :)
 

XLGeorge

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
αργά τζαμπανέζικα
Ωραια βολτα/τοπια/φωτο και το Πηλιο τετοια εποχη ειναι φανταστικο! :cool: Μεχρι πριν 3 χρονια φροντιζα να ειμαι παντα εκει ενα σ/κ τετοια εποχη και τοχω απολαυσει αλλα τα τελευταια χρονια οχι, μαλιστα ειχαμε αυτη την κουβεντα με τη γυναικα καθως βρεθηκα στα ορεινα Τρικαλα το περασμενο σ/κ.

Τωρα σχετικα με το VStrom και χωμα, εξαρταται τι θες να κανεις. Αν ειναι να πας σε βατουτσικους χωματοδρομους, οπως πχ αυτον που παει απο μετα τα Χάνια μεχρι Πουρι, τοτε το Strom με μια καλη αλουμινενια ποδιά και χωματινα λαστιχα εινα μια χαρα. Αν ομως αρχισεις να γουσταρεις πιο δυσκολα περασματα και πιο αγριες χωματο-καταστασεις, τοτε ενα ΑΤ750 (θελει μεγαλουτσικο σωματοτυπο) ή ΤΑ650 ειναι σαφως πιο χωματινα στημενο απο το Strom και δινει αλλη ευχαριστηση στη σβελτη οδηγηση στο χωμα. Αλλα θα χασεις τις ταχυτητες ταξιδιου που εχεις στην ασφαλτο με το Strom.

Εγω θαλεγα να ξεκινησεις με το Strom και βλεπεις ποσο σοβαρα θα σε χτυπησει το σχετικο μικροβιο / "ανιατη ιωση" :D
 

todor

在中國,我們信任
Περιοχή
ΒΟΛΟΣ
Όνομα
ΘΟΔΩΡΗΣ
Μοτό
Τίμιος Κινέζος
@XLGeorge για ορεινά Τρίκαλα συζητάμε κι εμείς για το επόμενη ή μεθεπόμενο, για την περιοχή του Ασπροπόταμου (στα σύνορα με Γρεβενά)...

Για το χώμα, ναι πολύ σωστά όλοι μου λέτε ότι να ξεκινήσω και βλέπουμε!!! ποδιά έχω χειροποίητη αλουμινίου 3mm πάχους και δεν φοβάμαι τίποτα! για λάστιχα σκέφτομαι πολύ σοβαρά τα K60 scout της Heidenau και όχι για κάτι (ίσως υπερβολικό στην παρούσα φάση) Anakee Wild ή Karoo 3... Η χρήση της μηχανής εκτός ασφάλτου θα είναι 1 φορά τον μήνα κι αν!!!! Αλλά στο προσεχές 5ετές πλάνο είναι να αλλάξω μηχανάκι με περισσότερες χωμάτινες ικανότητες (πχ ένα F800GS που μ' αρέσει πάρα πολύ, ειδικά σε κίτρινο...). Σιγά σιγά, όλα θα γίνουν......


πότε έχουμε το επόμενο trOFFy είπαμε?????
 

XLGeorge

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
αργά τζαμπανέζικα
@todor: αν φτανεις οικονομικα να παρεις ενα καλο F800, τοτε ξεκινα χωμα με το strom και κοιτα προς τα κει! ;)

Οσο για λαστιχα για το strom, κοιτα και τα Pirelli Rally STR που νομιζω ειναι καλυτερα απο τα Κ60 παντου, τα Wild ειναι σαφως πιο "ακραια" χωματινα για να ταχει κανεις μονιμα πανω.
 

todor

在中國,我們信任
Περιοχή
ΒΟΛΟΣ
Όνομα
ΘΟΔΩΡΗΣ
Μοτό
Τίμιος Κινέζος
ωραίο και το Pirelli Rally STR!!! (από εμφάνιση τουλάχιστον)
 
Top Bottom