Οχι ρωτα αν τους το ειπα οτι αυτος ηταν ο Αιμιλιος!!! Αδυνατον να προλαβω να σταματησω,εκατσε πανω στις στροφες..Οι ασφάλτινοι μήπως σημερα γυρω στις 11-11.30 διασταυρωθηκατε στο αντίθετο ρεύμα με ενα ADVE με αναμμένα προβολακια κοντά στο Βερτισκο;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κρίμα...Οχι ρωτα αν τους το ειπα οτι αυτος ηταν ο Αιμιλιος!!! Αδυνατον να προλαβω να σταματησω,εκατσε πανω στις στροφες..
adv phone
Γιώργο να σκεφτείς, φτάσαμε λίγο πριν νυχτώσει και δυστυχώς, δεν υπήρχε χρόνος. Άσε που είχαμε ξεραθεί,Πολλλυ καλλλή η Κυριακάτικη εκδρομή. Και το φωτορεπορτάζ των ασφάλτινων πλήρες. Οι χωμάτινοι μάλλον είχαν πολλές λάσπες και δεν μπόρεσαν να φωτογραφήσουν τα τοπία.
Καλή εβδομάδα.
Μοναχοφαηδες...οι αληταμπουρες.Τοσες ομορφιες τριγυρω και μεις ξεροσταλιαζουμε στην οθονη για καμμια φωτο μπας και...αλλά μπααα...Η απουσία φωτογραφιών εξιτάρει τη φαντασία μας ακόμα περισσότερο. Ήταν τοοοσο ωραία που δεν θέλατε να σταματήσετε για φωτογραφίες.
Αν κρίνω απο τις φώτο......είμαστε ατσαλάκωτοι ??
.........η κανονική ανδρική έπεται ΧρήστοΤέλος, ή φωτογραφία της μάχιμης ομάδας, της χωμάτινης εννοώ...
![]()
...με το τιμημένο λάβαρο του Χάρη που το κουβαλάει πάντα μαζί του!
Ευχαριστούμε Ηλία για την καταπληκτική, ανδρική βόλτα!
Στην επόμενη σύντομα, ε...;
.......σου υπόσχομαι η επομενη θα συμπληρώσει.........το κενό που έχεις !!!g@mo τις κυλινδροκεφαλες μου μεσα![]()
........δεν σε είδα να έχεις κουραστεί αρκετά............ετοιμάσου για κανονικό......ξεκ@υλ@μαένα έχω να πω......................
ξεγκαβλωσΑ
![]()
Λιακο & Σία. .......μερσι για το σημερινο
Στη "συνεδρία" του Σοχού δεν άκουσα κανέναν να παραπονιέται......όλοι χαμογελαστοί........σαν το jocker του μπάτμαν ήτανΜάγκες σας ευχαριστώ για την βόλτα σήμερα.Φοβερή παρεά.Μπορεί να σας καθυστερούσα λιγάκι αλλά το έκανα...για να ξεκουράζεστε βρε...until next time
Γιώργο πραγματικά λυπήθηκα που δεν ήρθες από χώμα θα σου άρεσε.Η απουσία φωτογραφιών εξιτάρει τη φαντασία μας ακόμα περισσότερο. Ήταν τοοοσο ωραία που δεν θέλατε να σταματήσετε για φωτογραφίες.
Σιγά μην δεν πέρναγες υπέροχα. ....Πάντως, εμένα με πονάει όλο μου το κορμί! Αυτό σημαίνει ότι πέρασα υπέροχα!