alx_k
Skipper

Ατσαλακωτεεεε ????? Τι ειδαν τα ματακια μας? αγοραζεις και οικοπεδα τωρα?
Χρηστο, ωραιο βιντεο φιλε!!! και ομορφιες και ντοκουμεντα καταγεγραμενα...

Έκανε προγραμματικές δηλώσεις ότι θα μας "έσκιζε", αλλά λογάριασε χωρίς την κάμερα...
Ατσαλακωτεεεε ????? Τι ειδαν τα ματακια μας? αγοραζεις και οικοπεδα τωρα?
Χρηστο, ωραιο βιντεο φιλε!!! και ομορφιες και ντοκουμεντα καταγεγραμενα...![]()
Κλασσικος ατσαλακωτος...Έκανε προγραμματικές δηλώσεις ότι θα μας "έσκιζε", αλλά λογάριασε χωρίς την κάμερα...![]()
Γρηγορε φιλε μου........δεν θέλω να μασάς στα πειράγματα, γιατί εγώ είδα ότι σηκωθηκες γρήγορα και με στυλ, μετά την Τούμπα.Χρήστο συγχαρητήρια για το ωραίο βίντεο (λίγο μαρτυρίαρικο, αλλά δεν πειράζει). Έδειξες ότι είσαι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης![]()
Ούτε στην κάμερα δεν πρόλαβα να τον πιάσω, με το που έπεσε, σαν ελατήριο σηκώθηκε! Αλλά η ατάκα, έτοιμη...Γρηγορε φιλε μου........δεν θέλω να μασάς στα πειράγματα, γιατί εγώ είδα ότι σηκωθηκες γρήγορα και με στυλ, μετά την Τούμπα.
Και αυτό είναι που μετράει. ...![]()
Ευχαριστώ Χάρη, έδωσες πικάντικη γεύση σε μια ωραία χωματότσαρκα...Χρήστο συγχαρητήρια για το ωραίο βίντεο (λίγο μαρτυρίαρικο, αλλά δεν πειράζει). Έδειξες ότι είσαι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης![]()
Δίνω μεγάλη βαρύτητα στο στυλ και αν γνωρίζεις από ενόργανη θα καταλάβεις ότι δεν είναι Τούμπα αλλά η άσκηση full zourle demi Maggie la finite savourde!!!Γρηγορε φιλε μου........δεν θέλω να μασάς στα πειράγματα, γιατί εγώ είδα ότι σηκωθηκες γρήγορα και με στυλ, μετά την Τούμπα.
Και αυτό είναι που μετράει. ...![]()
Έχεις πάει στο ίδιο χοροδιδασκαλειο .......Με το πουλι!!!Δίνω μεγάλη βαρύτητα στο στυλ και αν γνωρίζεις από ενόργανη θα καταλάβεις ότι δεν είναι Τούμπα αλλά η άσκηση full zourle demi Maggie la finite savourde!!!
Μα..δεν μπορείτε να με καταλάβετε ωραίο λασπόλουτρο!![]()
Άστους ρε Χάρη, δεν ξέρουν από χάρη και λεπτότητα . ότι και η πτώση θέλει χάρη!
Χαρη εισαι στην κορυφη του βουνου στο top των αναβατων εκτος δρομου (κυριολεκτικα) για αυτο σε χτυπουν απο παντου οι αερηδες.Πάντως, Εμ δεν ξέρετε, Εμ μιλάτε!!![]()
Μόλις βγήκε από τον φούρνο το κλιπάκι!
Laveloce..Πάντως, Εμ δεν ξέρετε, Εμ μιλάτε!!![]()