kranomitros
Μέλος
Με όλο τον σεβασμό, αυτό που λες δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση.Εντάξει σοβαρά τώρα μερικές φορές πρέπει να ξέρεις πότε να κάνεις πίσω
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με όλο τον σεβασμό, αυτό που λες δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση.Εντάξει σοβαρά τώρα μερικές φορές πρέπει να ξέρεις πότε να κάνεις πίσω
Με όλο τον σεβασμό, αυτό που λες δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση.
Καλημέρα Δημήτρη, εννοείται δεν θέλω να προσβάλω κανέναν αλλά δεν είναι κακό μερικές φορές να τονίζουμε και τις αστοχίες μας. Λάθη κάνουμε όλοι και από αυτά μαθαίνουμε. Όταν σε μια βόλτα φεύγουν στον γκρεμό δυο μηχανάκια κάτι δεν πάει καλά.Αντώνη όταν βρεθούμε από κοντά θα σου εξιστορήσω τις λεπτομέρειες και θα καταλάβεις.
Το τελευταίο με το Wyoming και το rebuild του δίχρονου μετά ήταν απολαυστικό επίσηςΟι τύποι ίσως να'ναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω , στη ζωή των βλογκ
(16) Vermont to Canada on a 1965 BMW Sidecar! Vintage Racing Adventure | Common Tread XP - YouTube
156 km/h...?Gaaaaaaaaaaaaaas
Todd Kellett giving it full gas! ✊ | From Enduropale du Touquet at the weekend, with Todd Kellett absolutely sending it! | By Visordown | Facebook
From Enduropale du Touquet at the weekend, with Todd Kellett absolutely sending it!www.facebook.com
Δεν έμπαιναΕντάξει απίστευτο σκηνικό για off road underground…
Outback Motortek on Instagram: "Would you attempt this underground off-road riding? . Kudos to @get.ruby.moto for providing “daylight” conditions ⚡️"
508K likes, 1,063 comments - outback_motortek on February 3, 2023: "Would you attempt this underground off-road riding? . Kudos to @get.ruby.moto for providing ..."www.instagram.com
Sent from my iPhone using Tapatalk
τί είναι αυτό; Απο καρτέλ Μεξικό ; Ούτε εγω έμπαιναΕντάξει απίστευτο σκηνικό για off road underground…
Outback Motortek on Instagram: "Would you attempt this underground off-road riding? . Kudos to @get.ruby.moto for providing “daylight” conditions ⚡️"
508K likes, 1,063 comments - outback_motortek on February 3, 2023: "Would you attempt this underground off-road riding? . Kudos to @get.ruby.moto for providing ..."www.instagram.com
Καλά το ίδιο και εγώ,δεν έμπαινα για κανένα λόγο αλλά δεν παύει να είναι εντυπωσιακά τα πλάνα από εκεί μέσα.τί είναι αυτό; Απο καρτέλ Μεξικό ; Ούτε εγω έμπαινα
Μην πεταχτεί κανένας με κανα ΑΚ-47Καλά το ίδιο και εγώ,δεν έμπαινα για κανένα λόγο αλλά δεν παύει να είναι εντυπωσιακά τα πλάνα από εκεί μέσα.
Περίμενα να πεταχτεί καμία αρκούδα η κανένα μαμούθ ξέρω γώ
Τρία πράγματα θα παραμείνουν για πάντα μυστήριο για μένα σε αυτήν την ζωή. Τι κίνητρο βρίσκει κάποιος για να γίνει, διαιτητής, τερματοφύλακας, και πλήρωμα σε sidecarΟι τύποι ίσως να'ναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω , στη ζωή των βλογκ
(16) Vermont to Canada on a 1965 BMW Sidecar! Vintage Racing Adventure | Common Tread XP - YouTube
ανετα γινόμουν αλλά που μυαλό τότες... μιας δεν είχα ταλέντο για επαγγελματίας ποδοσφαιριστήςδιαιτητής
ΕΠΟΣ
Μεσημεριανό διάλειμμα