Καλές οι βόλτες στα βουνά αλλα θέλουν προσοχή.

Ε ναι έχεις συνηθίσει στο τούμπα με μηδέν χιλιόμετρα

κατι δεν παει καλα με το βιντεο....
το εχω δει μεχρι τωρα 8 φορες....o_O
εκτος απο το κολαν δεν εχω καταφερει να εστιασω πουθενα αλλου....:Watching::Watching::Watching:

θα το δω ακομα 6-7 φορεςo_Oo_Oo_O και θα ενημερωσω ....
Νομίζω γράφεται με ώ...

3’48’’

Κάτι αντιστοιχο εκτιλυχθηκε προ κάτι χρόνων ,Τρέισο 900 με πεμφε Μ5 πάνω στις στροφές τις Ερατεινής ,μας είχε σηκωθεί η τρίχα κάγκελο

περίμενα ένα σχόλιο "πως να ακολουθήσεις το XR κακομοίρη" αλλά που, όλοι έξω και τα πίνετε (και εγώ αυτό θα ήθελα να κάνω δηλαδή)

Φίλος του Μανώλη με κλασικό ΤΑ

Φράχτης στην μέση του δρόμου χωρίς πριν πολλαπλές φωτεινές ειδοποιήσεις είναι δολοφονικό.

Συνήθως ο <φράχτης> στους χωματόδρομους που βάζουν για τα ζώα, είναι από ένα λεπτό σκουριασμένο πλέγμα, με χρώμα ίδιο με το έδαφος.
Την ημέρα θα το δεις την τελευταία στιγμή, το βράδυ θα το καταλάβεις αφού έχεις πέσει πάνω.:D

Τελευταία επεξεργασία:
Το Αfrica είναι με τέρμα κομμένη την μηχανή. Στο 30.06 έχει βάλει user mode με κομμένο γκάζι 4/4.
58k views
Παράγκα!!!111!!!

Φίλος του Μανώλη με κλασικό ΤΑ

ελα ρε..εχει κατι ωραια τελευταια

Συνήθως ο <φράχτης> στους χωματόδρομους που βάζουν για τα ζώα, είναι από ένα λεπτό σκουριασμένο πλέγμα, με χρώμα ίδιο με το έδαφος.
Την ημέρα θα το δεις την τελευταία στιγμή, το βράδυ θα το καταλάβεις αφού έχεις πέσει πάνω.:D
Τύπε Γιώργο ήταν καλό το παστέλι και συζητάς με τον εαυτό σου;

Τελικά αυτό το αυτοκολλητακι θα γίνει must..,άλλη μια συνηθισμένη μέρα στο στελβιο με το κλασικό αμολα καλούμπα γιατί θα φάω και γω τούμπα

Βλέπουμε ποιο είναι το αγόρι το σωστό το πρόστυχο

Στο τελος εκει πανω θα εχει μεγαλυτερη κινηση και απ την πατησιων

Το πιο ωραιο σχολιο...
''They're all crashing because of performance anxiety in front of your camera ''

Εντωμεταξύ μήπως να κάναμε ένα ξεχωριστό θέμα με χάρτη για το που συναντάς σκυλιά στο βουνό και ποιες διαδρομές είναι καθαρές;

Back
Top Bottom