Λιγνιτωρυχείο Πρινιά-Λίμνη Αποκάλυψη Κυριακή 11/3/2018

Eversman

Μέλος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
XRV 750
Μια πολυ όμορφη και ιδιαίτερη βόλτα η σημερινη! Αν και προς στιγμή, υποθεσαμε ότι δεν θα βλεπαμε τίποτα και τσάμπα πηγαμε, βρεθηκαμε σε ένα διαφορετικό κόσμο :)

Ελπίζω να γύρισαν όλα τα κλιμάκια ασφαλή στις βασεις τους και επιστρέφω σε λίγο, με περίληψη και φωτό. Αν και σιγουρα η ποιότητα τους, θα είναι κατώτερη του κανονιου του Στέφανου @est και των άλλων παιδιών.

@mikes ... :ok:
 

#skliros_kariolis (geez996)

γιου μεικ μι κρ'υ'ζι ρε...
ADVRIDE Team
Περιοχή
Αττικης
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
KTM 300 EXC το tpi το καλό , το 6 gays
Παιδιά μη με περιμένετε. ... το BMW αρνείται να πάρει μπρος και θα κάτσω με το φιλαράκι μήπως βγάλουμε άκρη.
Καλή βόλτα να εχετε και περιμένω να δω φωτογραφίες!


Φωτο....
 

petros KLR

Μέλος
Περιοχή
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Όνομα
ΠΕΤΡΟΣ
Μοτό
KAWASAKI KLR 650
Aprilia pegaso 650
Ωραια βολτα η σημερινη......το σκηνικο του εγκαταλελειμενου λυγνιτορυχειου......κ οι ατμομηχανες σε γυρνανε πισω στο χρονο !!!!!!!
Οπως παντα οι ιδεες του Πανου καταπληκτικες.......οπως κ η ευκαιρια να γνωρισω αρκετους συμφορουμιτες που δεν ειχε τυχει......να ειμαστε καλα να κανουμε πολλες ομορφες μοτοβολτες σαν τη σημερινη !!!!!
 

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Μπράβο στην παρέα και στον δημιουργό της βόλτας...!!!:brv:
Δώστε :pht2; στο λαο...!!!
 

Eversman

Μέλος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
XRV 750
Συνάντηση στον Άγιο Στέφανο το πρωί και χωριζόμαστε σε δύο κλιμάκια. Οι @kordix , @airmav , @lalou πάνε όλο άσφαλτο και κανονίζουμε επανασύνδεση, στο λιμάνι της Ερέτριας. ΟΙ υπόλοιποι, καμιά δεκαριά μηχανές, τραβάμε για Ωρωπό και το φέρυ.

Φθάνοντας στο λιμάνι του Ωρωπού, γέλια, χαμόγελα, διάθεση στο φούλ. To καραβάκι ξεκινά και όλα θυμίζουν καλοκαίρι. Η μαγική Εύβοια μας περιμένει.








@petros KLR και @ilikeyourbike



@est μετά συζύγου και του ανυπέρβλητου πατήρ, Μάνου :friendship:







Βγαίνουμε στην Ερέτρια και είμαστε σε άλλο κόσμο! Μυρωδιές, εικόνες, χρώματα, θάλασσα, βουνό, όλα μαζί! Εύβοια λέμε! Οι Χωμάτινοι την έζησαν την προηγούμενη βδομάδα και γνωρίζουν. Επανασύνδεση με το ασφάλτινο κλιμάκιο και ο @kordix μας λέει ότι η μπέμπα κάνει διακοπές. Ξεκινάμε πρός Αλιβέρι με χαλαρούς ρυθμούς και με το κεφάλι να γυρνά πότε δεξιά πρός τη θάλασσα και πότε αριστερά πρός το βουνό.

Φθάνουμε στο Αλιβέρι και κάνουμε αριστερά πρός Πρινιά. Μετά από 5 λεπτά, φθάνουμε στην είσοδο του ορυχείου ....
 
Τελευταία επεξεργασία:

SONone

Μέλος
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
CBR 600 F4 (FX) 1999
μπράβο ρε παίδες!!! ωραία πράματα αλλα όπως ειπα και στον eversman δεν μπορεσα λογο δουλειάς. οι μουτσούνες σας όμως λενε οτι περάσατε υπέροχα!!!
 

Eversman

Μέλος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
XRV 750
Απογοήτευση!!!!

Η πρόσβαση είναι αδύνατη!! Μία βαριά συρόμενη πόρτα, κλείνει την είσοδο. Δίπλα υπάρχει φυλάκιο, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Γυρνάω, κοιτώ τους υπόλοιπους και σκέφτομαι ότι θα φάω πολύ ξύλο :laugh:
"Παιδιά" τους λέω, "την πατήσαμε, πάμε για καφέ στο Αλιβέρι!" Λίγο πρίν ξανακαβαλήσω στη μηχανή, μου έρχεται επιφώτιση και λέω να δοκιμάσω να τραβήξω την συρόμενη. ΚΑΙ ΝΑΙ, ΑΝΟΙΓΕΙ!!
Οι υπόλοιποι με κοιτούν, υπάρχει ταμπέλα απαγόρευσης εισόδου στους μη έχοντες εργασία, αλλά δεν υπάρχει ψυχή, κακοποιοί δεν είμαστε και που να πάρει, κάναμε τόσα χιλιόμετρα για να δούμε ορυχείο! Ε, ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!!

Μπαίνω αρχικά μόνος μέσα και κάνω μία αναγνωριστική, βλέπω παλιές εγκαταστάσεις και κτίρια και ξαναγυρνώ στα παιδιά. "Δεν έχει κάτι σημαντικό, αλλά αν θέλετε πάμε όλοι μαζί για καμιά φωτογραφία και φεύγουμε".
Ήταν να μπούμε μέσα τελικά! Ξεχυθήκαμε και άρχισαν οι ανακαλύψεις! Τελικά καταλήξαμε να τριγυρνάμε σαν μικρά παιδιά που βρήκαν παιδική χαρά και άρχισαν να παίζουν! Γιατί, ποιός δεν έχει πάρει για δώρο όσο ήταν παιδί (όσοι είμαστε λίγο μεγαλύτεροι δηλαδή) τρενάκι με ράγες και δώστου παιχνίδι και χάζι με τις ώρες!














Κάπου εδώ αντιλαμβάνομαι ότι ο @kordix λείπει και ο Τάσος @airmav , με πληροφορεί ότι γύρισε πίσω γιατί οι διακοπές συνεχιζόντουσαν. Κωστή ελπίζω να έφτασες καλά και να είναι καλά και η μπέμπα. Είπαμε, πάντα μπουζάκι μαζί :D

Συνεχίζεται ....
 

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27
Καλα εφτασα πισω και μαλιστα πηγα και μεχρι το κεντρο πριν λιγο, αλλα συνεχιζει να κανει διακοπες. Αυριο θα το παω στου πετσάκια για τσεκαρισμα.

Αλλα στην Ερέτρια κάποια στιγμή σταμάτησα (να κλεισω την βαλίτσα που την ειχα ξεχασει ανοιχτή) και περασαν ολοι, χωρις να σταματήσει κανείς. Μετα εμεινα τελευταιος με ενα μηχανακι που ειχε θεμα. Σας εφτασα και ευτυχως λιγο πιο μετα σταματησε ο Πετράν και τον ενημερωσα πως θα γυρίσω πισω καλου κακου.

Δεν με ήθελε σήμερα αλλα δε βαριέσαι, εμεις να μαστε καλά.
 

Eversman

Μέλος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
XRV 750



















Άπ' ότι καταλάβατε, όλοι "περάσαμε" από τη θέση του οδηγού και παίξαμε με τα χειριστήρια :D


@mikes


@lalou


Eδώ ο μπαμπάς του Στέφανου, έχει βρεί ανοικτό το γερανοφόρο με τα κλειδιά πάνω, έχει ανοίξει το ράδιο στη διαπασών και έχουμε και μουσική πλέον :roflmao:



Συνεχίζεται ...
 

Eversman

Μέλος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
XRV 750
Και αφού ξεδώσαμε, μία ομαδική και δρόμο για καφέ στον Κάραβο. Φωτό δεν έχω από την καφετέρια, αλλά τα παιδιά καλύπτουν το κενό με τις δικές τους φωτογραφίες, πιό πάνω.
Κατόπιν και αφού τον ήπιαμε, χωριστήκαμε σε 4 ομάδες. Κάποιοι έφυγαν πιό νωρίς, κάποιοι άλλοι κίνησαν για Στενή και φαγητό, ορισμένοι θα έψαχναν για τη λίμνη -στην οποία δεν δοκιμάσαμε να πάμε καθώς είδαμε ότι ο δρόμος ήταν κακοτράχαλος και τα παιδιά με ασφάλτινα λάστιχα, δεν θα την έβγαζαν καθαρή- ενώ οι υπόλοιποι γυρίσαμε στην Ερέτρια.





Αυτά από εμένα. Εύχομαι να είμαστε όλοι όρθιοι, να ψάχνουμε, να ανακαλύπτουμε μέρη, να τα μοιραζόμαστε με φίλους -καινούργιους και παλιούς- και να βολτάρουμε παρέα!
Καλή εβδομάδα σε όλους και τα ξαναλέμε συντόμως :friendship:

Υ.Γ.
Αναμένουμε και τις καλλιτεχνικές φωτό, από τους υπόλοιπους :friendship:
 
Τελευταία επεξεργασία:

ilikeyourbike

Μέλος
Περιοχή
Αθηνα
Όνομα
Αλεξανδρος
Μοτό
Monster 620
Βολταρες... Μπράβο σε όλους.


@ilikeyourbike
Πήρες τρανσαλπ τελικά; Σε έπεισε ο γάτος;
Κοιταζα διαφορα.. κυριως μεγαλα μονοκυλινδρα μιας και ηθελα να αποφυγω τα 200+ κιλα των μεγαλων on off. Αλλα μιας και δεν βρηκα καποια καλη περιπτωση στις αγγελιες που τσεκαρα απο κοντα τοτε απο δικυλινδρα στο budget μου το Transalp ηταν ισως η καλυτερη επιλογη. Τα λογια του Γατου τα λαμβανω παντα υποψη οπως και της κοπελιας μου που μολις ειδε τη σελα του Transalp εδωσε το ok για πιο μακρινες περιπετειες..
 
Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom