Μοτοσυκλετιστης η οδηγός μοτοσυκλέτας ?

k0k0s

Μέτζη του νεούκτη
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κωστας
Μοτό
XTZ750 / DL650 / 1090R / Vespa 50s
Για να καταλάβω, αν το παραπάνω κείμενο είχε δοθεί έτσι:

Χαζευα χτες εναν αναβάτη μοτοσυκλέτας ακρανωτο/ξεμπλετσωτο στο δρομο για τη δουλεια, που πηγαινε πορεια με τα ποδια να κρεμονται στο εδαφος, σε ενα κατιΜΑΧ με φιμε καλυμμα πινακιδας, κανοντας σλαλομ στην κινηση σαν να μην υπηρχε αλλος στο δρομο. Σημερα χαζευα εναν αλλο αναβάτη μοτοσυκλέτας χιπστερα μουσατο με κρανακι τρικολορε σε ενα ρετρο μοτοσακο που πηγαινε χαλαρα αλλα δεν μπορουσε να κρατησει το μηχανακι σε ευθεια. Ειδα και εναν πατερα με το μωρο παιδακι πανω σε ενα σκουτερ, το κρανος το ειχε δωσει στο παιδι, περισσευε σαν κατσαρολα.

Αν όλα τα παραπάνω τα κάνει αυτός που αποκαλείς αναβάτης μοτοσυκλέτας, τότε θα έχουμε ταύτιση απόψεων;
Γιατί εγώ νόμιζα πως είναι ένας μαλάκας αναβάτης μοτοσυκλέτας ή ένας μαλάκας μοτοσυκλετιστής (δε βλέπω καμία διαφορά μεταξύ των δυο). Δεν καταλαβαίνω γιατί ο αναβάτης μοτοσυκλέτας περιγράφει κάτι αρνητικό... αυτό είναι όλο.
Δεν ξερω αν το ολο κολλημα ειναι με τις λεξεις μηχανοβιος/μοτοσυκλετιστης/μηχανακιας/αλητης τσαντακιας κτλ και απο την αλλη αναβατης/χειριστης/κατοχος δικυκλου, εγω θεωρω οτι υπαρχουν δυο κατηγοριες στο δρομο, εκεινοι που το κανουν γιατι γουσταρουν κι εκεινοι που το κανουν γιατι βολευει. Μαλακες θα βρεις και στις δυο κατηγοριες, δεν το συζηταμε, οπως και "ωραιους" θα βρεις και στις δυο κατηγοριες. Απλα προσωπικα για εμενα δεν ειναι το ιδιο.

Και δεν θεωρω οτι το οχημα κανει την κατηγορια, αντιθετως πιστευω και εχω παραδειγματα απο ανθρωπους που λογω αναγκης παρατησαν τους 2 τροχους αλλα και τους καιει μεσα τους, και το ονειρευονται, και ασχολουνται οσο μπορουν με το αντικειμενο ακομα και χωρις μηχανη. Αλλα εχω και παραδειγματα απο ανθρωπους που εχουν αυτη τη στιγμη και μηχαναρες και μηχανακια και και και αλλα ειτε ειναι για πουλμουρ ειτε για μεταφορα απο το Α στο Β επειδη δε βολευει το μετρο.

Βλεπω συχνα μια θεια στο σουπερμαρκετ που σκαει με ενα μπεβερλι και δεν ξερει να το παει, τρικλιζει σαν αρχαριος σε ποδηλατο , το κανει μονο και μονο για να μεταφερει τα ψωνια. Και εχω και αλλη μια θεια που σκαει στη γειτονια με ενα ΑΧ1 και το βλεπεις οτι το κανει επειδη γουσταρει, κανει μπαμ. Βλεπω μια κοπελιτσα στη δουλεια που ερχεται με ενα σκουτερακι, ντυμενη αστακος ΑΤGATT προβλεπε φουλ αλλα δεν βλεπει το σκουτερακι σαν κατι παραπανω απο μεταφορικο μεσο, το εχει μονο επειδη δεν βγαινουν τα κουκια για αμαξι, και βλεπω και μια διμετρη ξανθια κουκλαρα με ενα Δουκα στην Πανορμου μονιμως ξεκρανωτη και με καυτα σορτσακια, αλλα δεν μπορω να θεωρησω οτι πηρε το ΚΤΜ για να πηγαινει για νυχια. Βλεπω τους γερους στα χωρια με κατι λιωμενα παπακια με λαστιχα 20ετιας που τα εχουν για να πηγαινουν σπιτι-καφενειο για να μπεκροπινουν, και βλεπω και πιτσιρικαδες με παπια 20ετιας πενα, να καινε βενζινες σαν 5λιτρα λαντροβερ πηγαινοντας πανω κατω στους δρομους ολη μερα γιατι γουσταρουν. Και παει λεγοντας. Καφροι και μαλακες εχουμε υπαρξει ολοι οπως λεει και ο Γιαννης, και θα ξαναυπαρξουμε, δεν το συζηταμε. Ξαναλεω ομως οτι για εμενα δεν ειναι οι δυο αυτες κατηγοριες κατοχων δικυκλων το ιδιο.
 

sugariasgeorge

οδηγος της γλυκοΓιωργαινας
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)

zen rider

suzuki volusia
Περιοχή
Thessaloniki
Όνομα
kostis
Μοτό
suzuki volusia 2002
Μπουρλοτο.
Μοτοσυκλετιστης, ντεκαφεινε μηχανοβιος.
Ο <Σωστος> μοτοσυκλετιστης η χαρα των target groups, περιοδικων ειδικου τυπου, σχολων ασφαλους οδηγησης, μοτο forums, πελατακι με δυο λογια.

Πως θα τον καταλαβεις. Θα τον χαιρετισεις στον δρομο και θα σου απαντησει μονο αν εισαι και συ ADV με πληρη εξοπλισμο και τριβαλιτσο ή καθαρος χωματινος ή café racer ή old day classic ανα περιπτωση. Σε <χαρλεαδες> δεν μιλαμε είναι από άλλο ανεκδοτο κιαυτοι δεν μιλανε με τους εν γενει τσοπεραδες κ παει λεγοντας. Ισχυει ο κανονας ότι μοτοσυκλετιστης δεν εισαι με λιγοτερο από 800cc η εστω 600cc και πανω τουμπανο.

Ανωτερου μορφωτικου και εισοδηματικου επιπεδου κατά πλειοψηφια γιατροι, δικηγοροι, μηχανικοι κ λοιποι συγγενεις, με 1200 βαλε κυβικα. Κοινο χαρακτηριστικο, κανεις δεν ιδρωσε να αγορασει το εργαλειο, (τεσπα εδώ χωραει πολύ συζητηση).

Η μονη περιπτωση να <ξεφυγει> είναι η μοτοπαρεα και το βραδυνο, οπου θα επιτρεψει στον εαυτο του να πει και δυο μαλ@κιες παραπανω.

Συμμετεχει στα forums, θα τον δεις να κανει like και 15 posts στον Mr.Adv , που πηγε για σουβλακια στο βλαχογιαννιτσι, <και του χρονου> <παντα τετοια> για να δειξει ότι ανηκει στον στενο κυκλο της ομαδας. Ο άλλος εχει γυρισει τον κοσμο ολο και σε ξεστραβωνει και παιρνει 5 like. Να μην πω για την NORALY που την αγνοουν γενικως, αλλα εδώ ισχυει αυτό που θυμαμαι από τον παππου μου ( στο <βουνο> να παει τι κλανει).
 

amyroukai

Big Membered Wunderkind
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
το λύσαμε τελικά το μεσανατολικό; ρίξαμε λαδάκι στην φωτιά του εμφυλίου; βρήκαμε τον νέο φράκτη "εμείς και εσείς"; τον νέο συσπειρωτικό φανατισμό; την νέα τάξη συμπλεγματισμού και ανωτερότητας; ψόφησε η κατσίκα του γείτονα ή ακόμα;

Δεν θυμάμαι ακριβώς την φράση, αλλά ήταν κάπως έτσι:

Μην μειώνεις την χαρά του άλλου, δεν αυξάνεται η δική σου.

όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες που έλεγε και ο Χάρι από πάνω. Μου πήρε πολλά χρόνια, πολλές εμπειρίες, πολλά χιλιόμετρα με πολύ διαφορετικούς ανθρώπους για να φτάσω να καταλάβω ότι δεν υπάρχει κανένα σύνορο που θέτει το μάρκετινγκ (ακόμα και το μάρκετινγκ της "αγνότητας"), απλά άνθρωποι που όπως και σε κάθε άλλη κοινωνική συνθήκη είτε σου ταιριάζουν είτε όχι και το όχημα, το ρούχο, το πορτοφόλι κάνει μηδενική διαφορά στο τέλος.

Αντί να ψάχνουμε καλούπι να βάλουμε τον κόσμο, θα μπορούσε απλά να κοιτάξει ο κάθε ένας το σπιτάκι του, το μηχανάκι του, την βολτούλα του και λίγο/περισσότερο απο λίγο το μέσα του και να τα κάνει καλύτερα, οτιδήποτε και αν σημαίνει αυτό για τον κάθε έναν, να βάλει χαρά στην ζωή του. Δεν χρειάζεται άλλος ινστρούκτορας πατερούλης να μας πάρει από το χέρι να μας δείξει το δρόμο. Και δεν χρειάζεται κανείς να πετάει λάσπες στους γύρω του απλά γιατί είναι διαφορετικοί.*

al800 τα ΚΤΜ έχουν μείνει εκτός λίστας και ανησυχώ.


Ανησυχώ και για το πουλί και την πνευματική του υγεία, ειδικά τώρα που βγαίνουν οι μελέτες που λένε ότι ο κόβιντ ρίχνει το IQ, προκαλεί άνοια, χειροτερεύει το Αλτσχάιμερ, επηρεάζει την μνήμη, οπότε όλοι μας αφού αναπόφευκτα θα κολλήσουμε είτε ασυμπτωματικά είτε όχι, θα χαζέψουμε. Είναι χρήσιμα τα νήματα αυτά βέβαια και ευτυχώς που τα φτιάχνει τώρα που δεν υπάρχει δικαιολογία.





*ΦΙΛΙΚΟ δούλεμα εννοείται είναι fair game.
 

k0k0s

Μέτζη του νεούκτη
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κωστας
Μοτό
XTZ750 / DL650 / 1090R / Vespa 50s
Ειμαι μηχανικος, δεν εχω ΒΜW, εχω ΚΤΜ, και ιδρωσα και κυριολεκτικα και μεταφορικα για να το παρω :roflmao::roflmao::roflmao:

Επισης, για να μην παρεξηγηθω, οσο πιο απλα νταουν του μπρας τακς που λεμε και στα Βιλια μπορω να το πω, προσωπικα δεν βαζω σε καλουπια καλους και κακους, ουτε ανωτερους και κατωτερους. Αυτο που λεω ομως ειναι οτι με καποιους νυν και πρωην κατοχους διδκυκλων εκεί έξω μπορεις να κατσεις να μιλας για ωρες για βολτες, ταξιδια, λαστιχα, λαδια, στροφες ρελαντι κτλ. Και με καποιους αλλους κατόχους αν τους πεις οτι θες να πας τουρ ντε Πελοπονιζ με τη μηχανη θα σε κοιτανε σαν χανοι. Δατς ολ.
 

todor

在中國,我們信任
Περιοχή
ΒΟΛΟΣ
Όνομα
ΘΟΔΩΡΗΣ
Μοτό
Τίμιος Κινέζος
Λίγα με το ρελαντί εδώ μέσα

Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
να το επόμενο σοβαρό θέμα ανάλυσης.... χαμηλορελαντάκηδες vs υψηλορελαντάκηδες....
 

zen rider

suzuki volusia
Περιοχή
Thessaloniki
Όνομα
kostis
Μοτό
suzuki volusia 2002
γαία πυρί μειχθήτω

Ο χρηστης μοτοσυκλετας.

Κατι σαν χειριστης clark δηλαδη.

Εδώ η κατηγορια είναι πολύ μεγαλη. Scooter limo και μικρα , καγκουρανθρωποι και μηχανακια κάθε ειδους.
Λιωμενα στο delivery μεχρι την αγια ωρα που θα μπει στο αυτοκινητο με την κερα και τα ζαβα, να πλακωθει στις μπυρες. Ένα μηχανακι να πηγαινει στην δουλεια, δεν την παλευει την κινηση, γλυτωνει και βενζινες, το parking που το βαζεις.

Ζογκλερ στην ροδα του θανατου, με σουζα λαμπαδα και endo ελεγχομενα. Περιλαμβανει, αγωνιζομενους στο motogp, που δεν οδηγουν ποτε στον δρομο. Ιδιοκτητες μοτο συνεργειων και αντιπροσωπειων μοτοσυκλετων που δεν εχουν καν μοτοσυκλετα και μπουφαν, ελα μωρε όλα δικα μου είναι αμα χρειαστει παιρνω ένα για επιδειξη στην μαζωξη.

Πως τους καταλαβαινεις. Το κρανος περικεφαλαια ή αδετο ή στον αγκωνα. Αμα τους παιξεις τα φωτα κοβουν αυτοματα, σου λεει μπατσοι, μετα από λιγο αναρωτιουνται, που τους ειδε ο μαλ@κας.
 
Top Bottom