Σ´ωραίος.,.νομιζω οτι τωρα ειμαι οκ αν μπορεις τσεκαρε τες!
Σ´ωραίος.,.νομιζω οτι τωρα ειμαι οκ αν μπορεις τσεκαρε τες!
Σ´ωραίος.,.![]()
Μακάρι να βολέψει και να είναι ολα έτοιμα στον χρόνο που ετοιμάζετε το πρότζεκτ στην Νάξο.Αν θελετε κανονιζω χώρο για Νάξο. Μονο πείτε μου ημερομηνίες. Θα μάζεψω και εγω 3φωτος να τις παραθέσω εντος των ημερών ετσι για το καλο.
Τεχνιτη λιμνη ποταμου λαδωνα
![]()
Τεχνιτη λιμνη ποταμου λαδωνα της κυρας το γεφυρι
![]()
Πιστα motocross βαρυμποπη
![]()
Στον Ορκό και τη Μικρή Βίγλα Ναξου με τη μάχιμη παρεα!
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ευθύμη, στείλε μου ΠΜ το email σου και θα στις στείλω εγω τις 3 παραπάνω φωτος σε σωστή ανάλυσηΕγώ δεν κατέω να το κανω δυστυχως...![]()
Δικές μας είπαμε....όχι να είμαστε εμείς μεσα![]()
Χωματάδα στην Εύβοια!!!
![]()
Σούζες στη Νάξο!!!
![]()
On the road Μαυροβούνιο!!!
Η αλήθεια είναι ότι σε εκθέσεις, ημερολόγια κλπ οι φωτογραφίες πρέπει να είναι αυτών που τις τράβηξαν, καλά λέει η λελογριαΔικές μου είναι όλες μη ζηλεύεις έχω στήσει και με βγάζω! Επίσης θα σου έλεγα να κοιτάξεις και λίγο καλύτερα τους όρους συμμετοχής![]()
σώστο από τη μία αλλά από την άλλη δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο στο αρχικό πόστ !!! Αν τελικά είναι έτσι πρέπει να το δουν όλοι και όσοι έχουν βάλει φώτο που δεν έιναι δικές τους να τις αλλάξουν !! εγώ δεν έχω θέμα να το κάνω αν πρέπει. εχω πάρα πολλές και δικές μουΗ αλήθεια είναι ότι σε εκθέσεις, ημερολόγια κλπ οι φωτογραφίες πρέπει να είναι αυτών που τις τράβηξαν, καλά λέει η λελογρια![]()
![]()
ktm rules Parnonas mountain
![]()
Swiss Apls with Ducati
![]()
Με το GS στο δεντρόσπιτο
Αυτές είναι ολόδικές μου![]()
1200 τις εχω ανεβάσει ρε συ...ρε παιδια δεν γινετε να τα λεμε στον καθενα ξεχωριστα για το μεγεθος.,
Παρακαλω πριν ποστάρετε φωτοφραφιες διαβαστε προσεκτικά το αρχικό ποστ..
1200 τις εχω ανεβάσει ρε συ
Ωραια, παρακαλώ να διαγραφεί το ποστ μου λοιπον, δε θα συμμετάσχω με φωτός. Αυτές που τραβάω εγώ ειναι για το Μπέο...Δικές μας είπαμε....όχι να είμαστε εμείς μεσα![]()
Δικές μας είπαμε....όχι να είμαστε εμείς μεσα![]()