Και ότι είχα βγει για κάτι δουλειές κέντρο και σκεφτόμουν να κατέβω παραλιακή για καμιά γύρα !!αν είσαι κάτω παραλία θα σε πετύχω !!Ειναι κανεις για βολτα καφε παραλια ? λεω να παω μια προς βαρκιζα και πιο κατω ,μολις γυρισα απο κουρσα παραλια και ειναι τελεια.σε κανα 45 λεπτο θα ξεκινησω αν καποιος θελει 69782
Αλλιώς ας μείνει σιωπηλός για πάντα...Καλημερα σε όλους
Πλανητέρο κατά τις 3:30-4 καφέ
Μπλε Τενερε
Αν είναι κάποιος ας μιλήσει
E?.... ναί ποιό ΚΤΜ τώρα...Της τελευταίας στιγμής και με παρακίνηση τύπου "με το XR δεν θα έρθεις, Ε; " που δεν αφήνει περιθώρια να πεις όχι.
![]()
Είδα ένα xr Πλαταιές τωρα σε ένα καφέ τυχαίο γεγονός?Της τελευταίας στιγμής και με παρακίνηση τύπου "με το XR δεν θα έρθεις, Ε; " που δεν αφήνει περιθώρια να πεις όχι.
![]()
Τυχαίο, δεν ήμουν προς τα εκεί και γύρισα σπίτι νωρίςΕίδα ένα xr Πλαταιές τωρα σε ένα καφέ τυχαίο γεγονός?
Έχω πλάνο για σκληρή ημερήσια καθημερινή την εβδομάδα που έρχεται
Κανε το 130 --> 160 και γινεται κανονικη ημερησια!!Έχω πλάνο για σκληρή ημερήσια καθημερινή την εβδομάδα που έρχεται
Δεν μπορώ να το τραβήξω άλλο έχει γίνει ανέκδοτο, είπα ότι ήταν η τελευταία βόλτα με αυτά τα λάστιχαΈχω πλάνο για σκληρή ημερήσια καθημερινή την εβδομάδα που έρχεται
μην το πεις το βράδυ της προηγούμενης...Έχω πλάνο για σκληρή ημερήσια καθημερινή την εβδομάδα που έρχεται
ωπα ρε μαγκες,δεν πηρα πρεφα..ημουν θαλασσα για τη βουτιαστα θεοφανειαΠραγματικά της τελευταίας στιγμής.....
10:30 από Ισθμό για Λεωνίδιο καφέ κ ορεινά προς Καστάνιτσα για φαγητό.
Όποιος κινείται προς τα εκεί.....συνταξιδιώτες κ γνωριμίες επιβάλλονται
Μανώληηη, πυξιδας990 κερνάμε καφέ
Κορίτσι "θα βρέχει όλη την εβδομάδα"μην το πεις το βράδυ της προηγούμενης...
την επόμενηΚορίτσι "θα βρέχει όλη την εβδομάδα"
Πιο τυχερή και από τον πθ