amyroukai
Big Membered Wunderkind
Χαμός ..

Όλες τις εποχές!!!
Η αριστερή φραπεδιά τέρμα ελαφρια τη βλέπω.Όλες τις εποχές!!!![]()
Στάλθηκε από το SM-A725F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η έχει γάλαΗ αριστερή φραπεδιά τέρμα ελαφρια τη βλέπω.
Η έχει γάλα
Τα δύο άκρα ,η μία τέρμα γλυκιά και η άλλη σκέτηΗ αριστερή φραπεδιά τέρμα ελαφρια τη βλέπω.
Επικίνδυνα πράγματα αυτά !!Η έχει γάλα
Παθών εε;Επικίνδυνα πράγματα αυτά !!![]()
Το πιο γρήγορο πράγμα ,ούτε το φως δεν προλαβαίνεις να ανάψεις !!!!Παθών εε;
Όλες τις εποχές!!!![]()
Στάλθηκε από το SM-A725F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ πάλι, πίστευα ότι έχουν..... «καταργηθεί» τα φραπογαλα!!!!!Η αριστερή φραπεδιά τέρμα ελαφρια τη βλέπω.
Βασικά για τσίπουρο την κόβω την δουλειά αλλά λέμε τώρα.Αύριο σκέφτομαι για καμία κοντινή ασφάλτινη στα μέρη μου για καφέ σε κάποιο καφέ σε εξωτερικό χώρο,αν θέλει κανείς η έρχεται κανείς προς Βοιωτία κ θέλει, να μιλήσει έως αύριο το πρωί κατά τις 10.
Η αν παίζει καμία άλλη βόλτα κάπου έτσι για να πατήσω λίγο μίζα, γιατί είναι όπως είναι οι διακόπτες στα gs θα ξεχάσω κ που είναι.
Εγω Λεωνίδα λεω να κατέβω προς λίμνη Δόξα αύριο...Αύριο σκέφτομαι για καμία κοντινή ασφάλτινη στα μέρη μου για καφεδακι σε κανα μαγαζί σε εξωτερικό χώρο,αν θέλει κανείς η έρχεται κανείς προς Βοιωτία κ θέλει, να μιλήσει έως αύριο το πρωί κατά τις 10.
Η αν παίζει καμία άλλη βόλτα κάπου έτσι για να πατήσω λίγο μίζα, γιατί είναι όπως είναι οι διακόπτες στα gs θα ξεχάσω κ που είναι.
Δημήτρη πολύ θα το ήθελα να πάμε παρεούλα αλλά λίγο δύσκολα για Πελοπόννησο αύριο.Εγω Λεωνίδα λεω να κατέβω προς λίμνη Δόξα αύριο...
Εσύ που σκέφτεσαι να κινηθείς;Δημήτρη πολύ θα το ήθελα να πάμε παρεούλα αλλά λίγο δύσκολα για Πελοπόννησο αύριο.
Βασικά + ένας λόγος ότι έχω κ τα χωμάτινα λάστιχα πάνω.
Εδώ γύρω σκεφτόμουν όχι για πολύ μακριά, αλλά η αλήθεια είναι ότι με την λίμνη Δόξα μου άναψες φωτιές.Εσύ που σκέφτεσαι να κινηθείς;