Το βάπτισμα του πυρός με ktm 990 Ιούνιος 2014 Ιταλικές - Αυστριακές Αλπεις

ilai

Μέλος
Όνομα
HΛΙΑΣ
Μοτό
.
Καλημέρα σε όλη την παρέα του advride !! Nομίζω πως ήρθε η ώρα να μοιραστώ εδώ το πρωτό μου ταξιδιωτικό στο εξωτερικό το 2014 ! Είμασταν αρκετά ψαρωμένοι διότι πηγαίναμε μόνοι μας και δεν ξέραμε τι θα συναντήσουμε και γενικά πως θα παει όλο αυτό ! Παραθέτω λίγα λόγια ανά μέρα του ταξιδιού και στη συνέχεια κάποιες φωτογραφίες ώστε να πάρετε μια γεύση όλοι !!

Ημέρα 1
20 Ιουνίου

Το μηχανακι φορτομενο απο την προηγουμενη το βραδυ και ολα ετοιμα προς αναχωρηση.. Στις 10 περιπου ξεκιναμε απο Αστρος για Πατρα με σκοπό να παμε χαλαρα και να βγαλω τα καρρο 3 που είχα πάνω στην Πατρα και να βαλω τα ασφαλτινα ενός φίλου για το ταξίδι . Το κτμ όμως είχε αλλα σχέδια....
.. Και γιατι το λεω αυτο?? Στο Αιγιο βλεπω να κουνιεται λιγο το ενα λουκανικο πανω στη βαλιτσα και κανω στην ακρη με σκοπο να το δεσω καλυτερα και βλεπω πιστσιλίες παντου πισω απο λαδια. Κοιταω το μοτερ και βλεπω μπροστα και δεξια το μοτερ να ειναι φουλ στα λαδια.( το μηχανακι προ 10 ημερων μεγαλο σερβις στην κτμ) κανω ενα ελενχο δεν εβλεπα να χανει απο σωληνακι κτλ και ξεκιναω χαλαρα να φτασω Πατρα ( ξενερωμενος οσο δεν παει αλλο). Με το που φτανω αμεσως πηγαινω στην κτμ και ευτυχως με εξυπηρητεσε ο μαστορας εκει λυσαμε μαζι το μηχανακι και διαπιστωσαμε πως δεν υπαρχει καποιο προβλημα.( ισως να μην ειχε πατησει κατι καλα μου ειπε, ίσως δεν είχαν στραγγίσει καλά το μηχανάκι στο σέρβις ένα γενικότερο ίσως με λίγα λόγια) αυτο με φοβησε παραπανω γιατι δεν διορθωσαμε κατι απλα το ξαναδεσαμε και όλα οκ..Εφαγα ενα 4 ωρο με 5 ωρο σχεδον στο συνεργειο με αποτελεσμα να μην προλαβω να βαλω τα λαστιχα και να ειμαστε στο λιμανι στις 5.30 και 6.00 σαλπαραμε. Μπηκαμε αποφασιμενοι οτι ολα θα πανε καλα και δεν θα εχουμε καποιο προβλημα στη συνεχεια..στο καράβι δίχως καμπίνα και αφήστε τα να πάνε !!!

Ημερα 2
21 Ιουνιου

Περίπου στις 7.00 το απόγευμα φτασαμε στην Ανκονα και πηραμε τον δρομο για το Φορλι όπου θα διανυκερευαμε σε καποιους γνωστούς μας Ιταλους. Στις 9 ειχαμε φτασει στο Φορλι καρφί εθνική καναμε το μπανακι μας ηρεμησαμε καναμε μια βολτα και στη συνεχεια μας εκαναν το τραπεζι οι φιλοι ..Ολα ηταν καλα μιας και το μηχανακι δεν ειχε παρουσιασει προβλημα παλι..Ξαπλωσαμε για να ξεκουραστουμε σχετικα νωρις 12.00 με σκοπο να ξακινησουμε γυρω στις 9 το πρωι.

Ημερα 3
22 Ιουνιου

Περνουμε το πρωινο μας και προσφερονται οι φίλοι μας να μας πανε σε ενα βενζιναδικο και να μας βγαλουν απο την πολη.. Στο βενζιναδικο διαπιστωνουμε οτι δεν διαβαζει τις καρτες μας 2 visa και μια ammerican express.. Παλι ανχος δυχτυχως μιας και ειχαμε λιγα μετρητα πανω μας και τα υπόλοιπα χρηματα στις καρτες .. Τελικα με πολλα τηλεφωνα στην τραπεζα και με πολλες προσπαθειες η μια καρτα ευτυχως εβγαλε και μας εφυγε το ανχος..
Φυγαμε τελικα απο το Φορλι με ολα αυτα περιπου στις 11 με προορισμο την Βενετια.. Επιλέξαμε κατα 95 % μονο επαρχιακό δυκτιο στις διαδρομές μας και όχι autostrada!
Καθως ανεβαιναμε βορεια ατελειωτοι καμποι με καλομποκια, πολλα ποταμια γεφυρες κτλ και οι δρομοι αψογοι. Φτασαμε στην Βενετια παρκαραμε σε ενα παρκινγκ τη μηχανη αφησαμε μπουφαν κρανη κτλ και ενα 3ωρακι το φαγαμε με βολτες στην πόλη φαγτό και φωτογραφίες.. Επρεπε ομως δυστυχως να συνεχισουμε για να διανυκτερεσουμε στην Ουντινε. Συνεχισαμε την πορεια μας και φτασαμε Ουντινε οπου και διανυκτερευσαμε.. αφού τακτοποιηθήκαμε στο ξενοδοχειο καναμε μια βολτα στην πολη με σκοπο να φαμε αλλα πεσαμε σε Κυριακη οπου ηταν ολα κλειστα με αποτελεσμα μετα απο πολυ περπατημα να βρουμε ενα μαγαζι ανοιχτο..
άλλο δράμα και αυτό !!! μετά το φαγητό και το περπάτημα στην πόλη ξενοδοχείο και νάνι !!

Ημερα 4
23 Ιουνιου

Πρωινο στις 8 φορτωμα το μηχανακι και στις 9 ειχαμε ηδη φυγει για Cortina d Ampezzo και Δολομιτες..Απο την Ουντινε και πανω αρχιζε να αλλαζει το τοπιο και να γινεται φανταστικο. Απιστευτοι δρομοι και στροφιλικια
Η πρωτη λιμνη που συναστησαμε ηταν στο Barcis ..Mια απιστευτη λιμη με γαλανα εντελως νερα στους προποδες των Δολομιτων... Εκει λοιπον ιπιαμε ενα καφεδακι μιας και ειχε ενα υπεροχο μαγαζι διπλα στην λιμνη.. Η συνεχεια της διαδρομης έως την Lienz της Αυστριας ηταν απλως απιστευτη ποταμια βουνα λιμνες και μια τεράστια μαυρίλα να μας ακολουθεί ..Μια απιστευτη ομορφια.. Mε το που μπηκαμε Aυστρια το τοπιο απλα έγινε φανταστικο ξετρελαθηκαμε και οι δυο...
Σταση στο πρωτο βενζιναδικο για βενζινη (1,40 super αμολυβδη) τότε και αγορα vinnette(4,95) για να μπορουμε να κυκλοφορουμε στην χωρα. Καθως φτασαμε στην Λιενζ αναζητησαμε δωματια διότι σε αυτό που είχαμε κλείσει μια μέρα πριν όταν φτάσαμε η κυρία που τα είχε δεν είχε δει την κράτηση και ήταν φουλ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μας βάλει πουθενα !! Αφου μας κέρασε κάτι στο σαλόνι της έψαχνε σε φίλους και γνωστούς της να μας βάλει κάπου και τελικα καταληξαμε στο Wikerl 15 χιλιομετρα περιπου απο τη Λιενζ σε ενα σπιτι με δυο γεροντακια που νοικιαζαν δωματια. Μας εδειξαν το σπιτι ( υπέροχο απλά) και μας πηγαν στο δωματιο..
Μειναμε εκπληκτοι καθως το δωματιο και τι δεν ειχε.. Παντου καδρακια εικονες παλια αντικειμενα τζάμι στην στέγη και κάτι πουπουλένια παπλώματα άλλο πράγμα ενας χαμος με την καλη εννοια.. Η ελενη πηρε εναν υπνακο εγω παλι εκατσα να χαζεψω την πολυ δυνατη βροχη που επιασε μολις μπηκαμε στο δωματιο .. Για 2 ωρες σχεδον εριχνε καρεκλες
και σκεφτομουν ποσο τυχεροι ημασταν..Μολις έκοψε η βροχη βγηκαμε μια βολτα στο χωριο για φαγητο και καφεδακι άνθρωπος δεν κυκλοφορούσε.. Στη συνεχεια γυρισαμε παλι στο δωματιο για ξεκουραση και υπνο..

Ημερα 5
24 Ιουνιου

ένα πλούσιο πρωινο μας περίμενε στις 8 περιπου που μας ειχε φτιαξει αυτη η υπεροχη κυρια .. Ο καιρος ψιλοεριχνε πολύ χαλαρά όμως οποτε φορεσαμε τα αδιαβροχα και ξεκινησαμε για τον παγετωνα Grossglocner μιας και ειμασταν μονο 30 χιλιομετρα μακρια περιπου .. O δρομος παροτι βρεγμενος ηταν σαν στεγνος!!!
Πληρωσαμε τα 26 ευρω διοδια και πηραμε το δρομο για το βουνο.. απίστευτο στροφιλίκι το κτμ με καροο 3 φορτωμένο και τρένο παντού!! Οταν φτασαμε τρελαθηκαμε με αυτη την υπεροχη θεα που αντικρισαμε..σε πιάνει ένα ρήγος όταν βρίσκεσαι στα 3.798 μέτρα ! Ο καιρος εφταιξε λιγο και μας αφησε να περπατησουμε εξω να βγαλουμε φωτογραφίες . Στη συνεχεια επισκευθηκαμε το μουσειο που ειχε εκει με παλια οχηματα κ.α. Αφου αγορασαμε καποια σουβενιρ συνεχησαμε προς zell am see .. Ο καιρος καθως ανεβαιναμε κατεβαιναμε ανεβαιναμε κατεβαιναμε αυτο το υπεροχο βουνο αρχιζε να χαλαει παλι και να βρεχει και να εχει τρομερη ομιχλη δεν έβλεπες στο μισό μέτρο.. Τελικα η ομιχλη εσπασε καπου στα 1900 μετρα που ειδα απο την αριθμιση του δρομου.. Προορισμος μας ηταν το Hallsatt της Αυστριας ενα μερος που θυμιζει παραμυθι..Μετα απο μια απιστευτη διαδρομη παλι φτασαμε μεσημεράκι στο Hallsatt .. είχα δώσει στο gps την διεύθυνση του ξενοδοχείου και καθώς είχαμε μπει στο Hallstat μου δείχνει αριστεραααα αριστερά όμως είχε μπαρες και περνούσαν αυτοκίνητα αλλα είχαν κάρτα και άνοιγε ! τι να κάνω τι να κάνω κατεβάζω την ελένη και πάνω απο πεζοδρόμια ανάμεσα στις μπαρες προσαθώ να περάσω ! Ξετάποτες ακραπες φανταστείτε τι έγινε εκεί ! Πραγματικά όλα τα βλέμματα από τουρίστες και και ντόπιους πάνω μου ! Αφού πέρασα και συνεχίζουμε λίγο κάποια μέτρα καταλάβαμε ότι δεν ήταν εκέι το δωμάτιο αλλα στην άλλη πλευρά της λίμνης ! Εντάξει ρεζίλι γτ και δεύτερη φορά πέρασα από τις μπάρες αυτές με τον ίδιο τρόπο! Απορώ πως δεν μας δέσανε εκείνη την μέρα !! πηγαμε οι ελληνάρες να τους χαλάσουμε την ηρεμία :yew: !!

Συνεχίζουμε πάμε στο δωμάτιο φοράμε τα καλά μας και έξω μια από τα ιδία φαγητό καφέ και περπατημα !! Ηταν πραγματικά τόσο όμορφα που αν δεν πας εκεί δεν μπορείς να το νιώσει και να το καταλάβεις όσες φωτογραφίες και να δεις απο αυτό το μέρος!!

Ημερα 6
25 Ιουνιου

Αφου πηραμε το πρωινο μας φορτωσαμε την κτμαρα ξεκινησαμε για το Innsbruck της Αυστριας. Απο Hallsatt πηραμε πάλι τον ίδιο δρομο για zell am see μιας και απο εκει που ηθελα να παω ειχαν εργα και καπου ηταν κλειστος. Πρωτη σταση στο Krimml και τους τεραστιους καταρακτες Krimmler. Πραγματικα εντιπωσιακοι τους εβλπεπες απο μακρία και όσο πλησίαζες ο θόρυβος ήταν τρομερός.. Αφου αφησαμε την μηχανη και τα πραγματα μας κατεβηκαμε να τους δουμε απο κοντα και να ψωνησουμε καποια σουβενιρ.. λίγο περπάτημα και τσουπ να μαστε μπροστά σε αυτό το πολύ όμορφο θέαμα !αφού ψωμίσαμε τα αναμνηστικά μας ίπιαμε και το καφεδάκι μας συνεχισαμε προς το Gerlos .. Αλλος τρομερος δρομος απιστευτες στροφες φοβερη προσφυση ο δρομος.. Εκει πεσαμε στο κυνηγι με κατι Γερμανους
και στεφτομουν ρε που παω με τα Karro???
αλλά μόνο και μόνο που είχαν gs έπρεπε να τους περάσω :D και τους πέρασα και μετά έκοψα γτ έφαγα παντόφλα !!:oops:
Και φτασαμε στο Ιnnsbruck βρηκαμε το ξενοδοχειο παρκαραμε μηχανη κατεβασαμε πραγματα κτλ και μετα απο λιγο βγηκαμε τη βολτα μας στην πολη με τα ποδια καθως το ξενοδοχειο ηταν 1 χιλιομετρο μακρια. Πολυ ωραια πολη με πολυ ομορφο κεντρο.. Αφου φαγαμε κατι συνεχισαμε να βολταρουμε για φωτογραφίες και εξερεύνηση της πολης μεχρι την επιστροφη στο ξενοδοχειο.

Ημερα 7
26 Ιουνιου

Πρωινο στις 8 και πάλι καθως τρωγαμε φουλ το πρωι με σκοπο να μας κραταει μεχρι το απογευμα που ξανα τρωγαμε ετοιμαστηκαμε και αποχωρησαμε απο το Innsbruck προς Solda ( Ιταλια -χωριο στις Αλπεις) ..Αλλη μια πανεμορφη διαδρομη προς τα εκει με τοπια που δεν προκειτε να ξεχασουμε ποτε στη ζωη μας.. Περασαμε απο αρκετά passo οπου περναμε και το αντίστοιχο αυτοκολλητακι και περασαμε απο Αυστρια και παλι Ιταλια και συνεχισαμε για το Solda.. Ενα φανταστικο χωριο των Αλπεων σε 1908 υψομετρο μας περιμενε ο Τονι στα δωματια του .. Ενας τρομερος ανθρωπος ducatakias φουλ με τρομερη αγαπη στους Ελληνες και στην Ελλαδα καθως την εχει επισκεφθει 26 φορες.. Ο Τονι ειναι μελος της ΛΕΜΟΤ στην Ελλαδα και ειχε κολλημένο ενα αυτοκολλητο στο αυτοκινητο του και ενα στη Ducati του.. Αφου μας βοηθησε στο ξεφορτωμα της μηχανης τον ρωτησα αν μπορω να πλυνω καπου τη μηχανη καθως ηταν χαλια απο την βροχη της προηγουμενης μερας και μετα χαρας μου εφερε το πιεστικο του και αφου κρυωσε αρχισαμε να την πλυνουμε.. Γυαλι την καναμε.
μετά έμεινα από λουμπάγκο !! την έπλενα με κοντομάνικο στα 2000 μέτρα ! τόσο μυαλό είχα τότε ! με το που μπήκα στο δωμάτιο και κάνω μπάνιο στο πρώτο σκίψιμό έμεινα εκεί! ανχώθηκα τόσο πολύ καθώς τέτοιο πράγμα δεν το έιχα ξανα πάθει ποτέ! ίπια κάτι ντεπόν κτλ μήπως ισιώσω λίγο :p Αφου τα ειπαμε με τον Τονι στο σαλέ - μπυραρία που είχε στα δωμάτια μας παρετρεψε και παρουμε τα λιφτ και να ανεβουμε στην κορυφη να δουμε την υπεροχη θεα.. μια κουβέντα ήταν αυτό όμως γτ περπατούσα σα μαγκούρα στραβωμένη :hungover: μου βγήκε η γλώσσα ! Σβελτα όσο μπορούσα στα Λιφτ μιας και στις 7 εκλειναν.. αρχισαμε να ανεβαινουμε και ενα δεος μας επιασε απο το υψος και τις υπεροχες Αλπεις.. Μολις ανεβηκαμε βγαλαμε Φωτο και παλι κατω μιας και εκανε πολυ κρυο εκει πάνω και λίγο ακόμα θα γύριζα εντελώς μαγκούρα .. Μετα απο μια βολτα στο χωριο μιας και δεν ειχε κατι αλλο να δουμε πισω στον Τονι για φαγητο γιατί όλα τα μαγαζιά ήταν κλειστα !! μας ετοίμασε κα΄τι μακαρονάδες ο ανθρωπος να είναι καλα εκεί που είναι και κάτι αλλαντικά που εγω τα έφαγα σε δευτερόλεπτα όλα με κοίταγε και απορουσε χαχαχαχαχ.. Καθως φάγαμε οι τρεις μας μας ελεγε ιστοριες απο την Ελλαδα και την αγαπη του για τις μηχανες.. Στη συνεχεια πηγαμε στο δωματιο για ξεκουραση!!!

ΥΓ : http://www.baerenhoehle.it/ Η διευθυνση του Τονι αν καποιος βρεθει προς τα εκει να τον επισκευφθειτε σιγουρα και να τον προτιμησει. Ειναι φοβερος ανθρωπος με ειδικες τιμες και μεγάλο χαμόγελο για τους Ελληνες.. όταν του έστειλα μαιλ είμαστε ενα ζευγάρι από Ελλάδα με μηχανή και αύριο θέλουμε να μείνουμε σε εσάς μου είπε οκ σας περιμένω ! την μέρα που πήγαμε μας είπε ότι ήταν κλειστά βρίσκοταν στην Αυστρία με τη γυναίκα του για ψώνια και κανονικά άνοιγε σε μία έβδομαδα για σεζόν καλοκαιρινή ( κάνουν πολύ ποδηλασία και πεζοπορία το καλοκαίρι στο συγκεκριμένο μέρος) το χείμώνα σκι εννοείτε :p και ήρθε μόνο και μόνο για εμάς επεισή είμασταν από την Ελλάδα και είμασταν και με μηχανή !! Πραγματικά ο άνθρωπος αυτός ήταν ΑΝΘΡΩΠΟΣ !:yew:

Ημερα 8
27 Ιουνιου

το πρωί ο τονι μας ειχε ετοιμασει ενα πλουσιο πρωινο και αφου φαγαμε , αποχαιρετιστηκαμε και τον προσκαλεσαμε στο Παραλιο Αστρος οταν ερθει ξανα στην Ελλαδα Μοναδικός δεν θα τον ξεχάσω ποτέ αυτόν τον τυπο! Έπειτα ξεκινησαμε για το stelvio pass μιας και ειμασταν διπλα 25 περιπου χιλιομετρα..Απιστευτα στροφιλικια .. Το κτμ οργιασε μιας και ηταν πρωι και ο δρομος δεν ειχε καθολου κινηση
.. Φτασαμε και στο Stelvio και αφου πηραμε το αναμνηστικό αυτολλητο βγαλαμε φωτογραφίες ξενικησαμε και πεσαμε στην πισω μερια ακολουθησαμε τον δρομο για santa caterina και ανεβηκαμε στο passo di gavia.. Στενούρααααα δυο μηχανάκια με βαλίτσες δεν χωρούσαν σε κάποια σημεία και από κάτω το χάος :eek: Ιπιαμε ενα καφεδακι εκει και αφου πηραμε τα δεοντα ( αυτολλητα σουβενιρ ) ξεκινησαμε για τον προορισμο μας.. O δρομος στο passo di gavia τρομερός και δύσκολα ξεχνιέται όσα χρόναι και αν περάσουν .. Συνεχίσαμε για Το Bergamo όπου ήταν και ο πρρορισμός μας για διαμονή !.. Mετα από μια τρομερη διαδρομη και παλι φτασαμε στο υπεροχο Μπεργκαμο και στο ξενωνα που ειχαμε κλεισει την προηγουμενη μερα στους λόφους διπλα στην παλια πολη.. Αφου ξεκουραστηκαμε λιγο βγηκαμε στην παλια πολη και περπατησαμε αρκετα σε ένα υπεροχο παλίο κεντρο .. Μετα το φαγητο που μας το έπιασαν και δε χόρτασαμε κίόλας σειρα έιχε μια καφετερια οπου μετα απο τοσες μερες ιπια εναν κρυο καφε φρεντο εσπρεσσο δλδ σε κολονατο ποτηρι χωρις καλαμακι φυσικα.. Δεν ηταν και τοσο ασχημα τελικα..:yew:

Ημερα 9
28 Ιουνιου

Μετα το πρωινο μας αποχαιρετησαμε το ομορφο Μπεργαμο για να παρουμε τον δρομο για την Φλωρεντια.. Αποφασισαμε να μην παμε επαρχιακα μιας και ειχε πολυ κινηση και με την ζεστη που ειχε το κτμ αναβε συνέχεια . Επίσης δεν υπήρχε και ιδιάιτερο ενδιαφέρον η διαδρομή .. Ετσι την πρ πηραμε την εθνικη και σε 3.30 ωρες περιπου είμασταν στην Φλωρεντια νωρίς νωρίς.. και ειχαμε ολη την μερα μπροστα μας να γυρισουμε αυτη την πραγματικα υπεροχη πόλη. λοταν φτάσαμε πήγαμε στο ξενοδοχείο το οποίο ήταν μία παλια βίλα με έναν τεράστιο κήπο περιφραγμενο εξωτερικό με μεγάλα κάγκελα και ψηλά δέντρα ! ήταν στους λόφους ( στην καλή περιχή από οτι κατάλαβα αλλά με λογική τιμή) χτυπάγαμε την εξώπορτα για να μας ανοίξουν για να περάσω την μηχανή μέσα αλλά κανείς ! Με τα πολλά καθώς δεν έχω και πολύ υπομονή έβγαλα τις βαλίτσες και με 300 μανούβρες την έβαλα μέσα από την πολύ στενή πόρτα που υπήρχε για να μπαίνουν μόνο άτομα! Γαμ... αλλά την έβαλα o_OΓρήγορο μπανάκι και εξόρμηση στην πόλη !! Πρώτα αντικρήσαμε την υπέροχη θέα από ψηλά καθώς είμασταν δίπλα και έπειτα στο τρομερο κεντρο με τους απιστευτους ναους και κτήρια που σε καθηλωνουν.. γαφητό καλσσικά πίτσα και μετά από τις πολλές βόλτες σε όλη την πόλη χ'αζεμα σε βιτρίνες καφεδάκι και γλυκό σε μια μεγάλη πλατεία που δεν την θυμάμαι! Θυμάμαι όμως το κοντογούνι που φάγαμε 56 ευρα :p τι να πεις Φλωρεντία είναι αυτή!! το δωμάτιο και όλο το στυλ του συγκεκριμένου ξενώνα ήταν παλίο ! το δωμάτιο μύριζε λιβάνι έιχε παλιά έπιπλά κλειδωμένα στους διαδρόμους παλία σκονισμένα κρασία από το 1850 πχ νόμιζες δηλαδή με λίγα λόγια ότι θα πεταχτεί και το φαντασματάκι από κάπου!! :laugh: !! ύπνος με επιφύλαξη και στις 6.30 εγερτηρίο για τον δρόμο της επιστροφης !!

Ημερα 10
29 Ιουνιου

Αφου φορτωσαμε και πηραμε το πρωινο μας ξεκινησαμε γρηγορα για Ανκονα καθως μας περιμεναν 335 χιλιομετρα περιπου μεχρι το λιμανι και το καραβι να σαλπαρει στις 2 . κινηθήκαμε επαρχιακά καθώς έιχε πολύ ωραίο ζουμί η διαδρομή στριφτερός δρόμος χωρίς ιδιαίτερη κίνηση! Παραλίγο να μείνουμε και από βενζίνη καθώς δεν υπολόγισα καλά τα καύσιμα έτσι που πήγαινα και ευτυχώς στο παρατσακ βρήκαμε στον δρόμο ένα ( λίγο ακομα και θα μέναμε πραγματικά) !!

Τελικά φτάσαμε ένα 3ωρο πιο νωρίς ιπίαμε ακόμα ενα καφεδάκι τσεκ ιν και μέσα στο καράβι με κλάμα δάκρια και υδρώτα καθως θέλαμε και αλλο! Αλλά τι να κάνουμε επρέπε να μπούμε να γυρίσουμε!!

Ημερα 11
30 Ιουνιου

Φτασαμε στην Πατρα περιπου στις 3 το μεσημερι και πηραμε τον δρομο της επιστροφης για το Αστρος με τις καλυτερες αναμνησεις και γεματοι με εικονες και μερη που δεν ειχαμε ξαναδει..

Απολογισμος ταξιδιου

3200 και κάτι χιλιομετρα

Τελικα το μηχανακι δεν παρουσιασε κανενα προβλημα σε ολο το ταξιδι.. Προφανως δεν ειχε αδείασει στο σέρβις τα λάδια από το φίλτρο με αποτέλεσμα να τα ξεράσει !
Ο καιρος ηταν τρομερος και με το μέρος μας αν εξαιρεσουμε το ψιλοβροχο που συναντησαμε μια σχεδον ολοκληρη οδηγικη ημερα που και παλι δεν ηταν προβλημα!! τις υπολοιπες μέρες ηταν ιδανικος για ταξιδι με μηχανη.
Τα μερη που περασαμε που οδηγήσαμε που είδαμε που μείναμε ηταν όλα υπεροχα και πραγματικα ειμαστε γεματοι μόνο με θετικά και ομορφες εικονες..
Τελικα ε'ιναι πολύ ευκολο για οποιον θελει να βγει εξω και να ταξιδευσει ακομα και μονος του.. ακόμα και αν δεν το έχει ξανακάνει !!Αυτο καταλαβα γενικα από το πρώτο μου ταξίδι .

Και οπωσδηποτε παιδια αν βρεθει καποιος απο εσας στις Ιταλικές Αλπεις στο χωριο SOLDA να προτιμησετε τον Τονι http://www.baerenhoehle.it/..

Ταξιδέψτε όσο πιο πολύ μπορείτε μη μασάτε τίποτα κάνει πολύ καλό !!

Από το 14 και μέτα βγήκα και το 15 και φέτος το 16 είναι κατι σαν μικρόβιο ρε φούστη μου ! θες συνέχεια ένα πράγμα σαν τα ταττου !! :yew:

Υγεία σε όλους μιας και είναι το συμαντικότερο και καλα ταξιδια και καλες βολτες σε ολους μας!!!

Ερχονται φώτο από το αρχείο !!:yew:
 

Goukos

Once a Marine always a marine....
Περιοχή
SaloniKa .....again.....
Όνομα
Γιωργος
Μοτό
R1200GSA
Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι ;;; Τις φωτό από που τις βρηκες αφού δεν είχες κανεναν άλλο.μαζι σου ;;;:pointu::pointu:
Υπέροχη ταξιδαρα από το ζεύγος !!! Άντε κ του χρόνου πάλι μαζί !!!!
 

ilai

Μέλος
Όνομα
HΛΙΑΣ
Μοτό
.
Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι ;;; Τις φωτό από που τις βρηκες αφού δεν είχες κανεναν άλλο.μαζι σου ;;;:pointu::pointu:
Υπέροχη ταξιδαρα από το ζεύγος !!! Άντε κ του χρόνου πάλι μαζί !!!!

Δε λες που τράβηξα και αυτές !!! Να έχω να θυμάμαι !! του χρόνου που θα είναι η 4η εξόρμηση φίλε θα πρέπει να είναι λέλικη με τα παρτάλια αν μας πάρουν μαζί ! αν όχι αυτες θα χάσουν !!:friend: θα πάμε μόνοι μας!!
 
Τελευταία επεξεργασία:

mAthosalas

I love my GS
Περιοχή
ΧώμαSweetHome
Όνομα
Κώστας
Μοτό
F800GS 30 years
Ταξιδιωτικο χωρις φωτο, δεν πιανεται...:waiting:
Γουσταρω γιατι κατα πρωτον πεταχτηκες παλι γκρινια,...και κατα δευτερον θα στα χωσει τωρα ο Ηλιας γιατι εβαλε φωτογραφιαρες...:pointu:
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Δε λες που τράβηξα και αυτές !!! Να έχω να θυμάμαι !! του χρόνου που θα είναι η 4η εξόρμηση φίλε θα πρέπει να είναι λέλικη με τα παρτάλια αν μας πάρουν μαζί ! αν όχι αυτες θα χάσουν !!:friend: θα πάμε μόνοι μας!!
Έχεις πολλά να κάνεις ακόμα για να μπεις στο λελος......:friend:

Μέχρι τότε μια χαρά σε βλέπω με την Ελενιτσα σου.....:friendship:
Συνεχίστε να ταξιδευετε ...
 
Top Bottom