10ο ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 1821(το επετειακο) απ τη Μοτοπαρέα Λεωνιδίου.

Ομάδα 9.. αμιγώς γυναικεία,άνετα το έβγαλαν και με τις κατάλληλες στάσεις..
e85ff976c11605942c7c2ab4e21af411.jpg
1fd01ff1f239893c121b75450dca50a0.jpg
d0d994a752e9078e814886b3b6d182b1.jpg

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μην το κανεις ...
δεν ειναι καλο...

τραβα αμολατα...

ειναι κακο για το προστατη....

:p
δεν σου παει.....παιξε μπαλα αλλου...

Monster energy και έπαθλα..
Τα έπαθλα είναι προσωπική δουλειά απ' τον Αντώνη στη γραμματεία..
30ee3b998e8cd6ba4917eec258ca6fad.jpg
325d42e7b2912ef034f930479fc52f59.jpg
abeb6c6a9208cd9a1aa24213cec4a42b.jpg

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κρίμα γιατί πραγματικά ήταν πολύ καλό. Συμμετείχα στα 3 από τα 10, και κάθε χρόνο ήταν καλύτερο από το προηγούμενο. Προφανώς και θα έχετε τους λόγους σας. Πολλά συγχαρητήρια για όλα αυτά τα χρόνια.

Κρίμα γιατί πραγματικά ήταν πολύ καλό. Συμμετείχα στα 3 από τα 10, και κάθε χρόνο ήταν καλύτερο από το προηγούμενο. Προφανώς και θα έχετε τους λόγους σας. Πολλά συγχαρητήρια για όλα αυτά τα χρόνια.
ευχαριστουμε πολυ αδερφε...

Αν και η συμμετοχή μου περιορίστηκε μόνο σε ένα οδοιπορικό, έχω να πω τα καλύτερα.
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και το τρέξιμο. 'Άξιοι που το κάνατε θεσμό και γιορτή για την μοτοσυκλετιστική κοινότητα!
Ακόμη όμως ένα μεγάλο μπράβο που έχετε το θάρρος να λήξετε το οδοιπορικό στην πλήρη του άνθηση και όχι στον μαρασμό του....

Μου το είπε ένα παλικάρι στην τελευταία επίσκεψη στο Λεωνίδιο, δεν ήθελα να το πιστέψω αλλά... Να 'στε καλά για τα όμορφα που μοιραστήκατε μαζί μας.

Πολύ στεναχωρήθηκα τώρα:sorry:

Όπως και να έχει ευχαριστούμε για όλες τις ωραίες στιγμές και την ατελείωτη δουλειά που έχετε ρίξει.

Η παρακαταθήκη του Οδοιπορικού μένει υπο την μορφή αναμνήσεων, εμπειριών και των σχέσεων που δημιουργήθηκαν μέσα απο αυτά.

Εσείς ξέρετε τα θέλω σας και εμείς όπως όλα τα χρόνια σας παρακολουθούμε και αγαπάμε Λεωνίδιο και Μοτοπαρέα. Εντάξει ο Μανωλάκης είναι δικός μας άνθρωπος όπως και να χει.

Αν και η συμμετοχή μου περιορίστηκε μόνο σε ένα οδοιπορικό, έχω να πω τα καλύτερα.
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και το τρέξιμο. 'Άξιοι που το κάνατε θεσμό και γιορτή για την μοτοσυκλετιστική κοινότητα!
Ακόμη όμως ένα μεγάλο μπράβο που έχετε το θάρρος να λήξετε το οδοιπορικό στην πλήρη του άνθηση και όχι στον μαρασμό του....
Μου το είπε ένα παλικάρι στην τελευταία επίσκεψη στο Λεωνίδιο, δεν ήθελα να το πιστέψω αλλά... Να 'στε καλά για τα όμορφα που μοιραστήκατε μαζί μας.
Πολύ στεναχωρήθηκα τώρα:sorry:

Όπως και να έχει ευχαριστούμε για όλες τις ωραίες στιγμές και την ατελείωτη δουλειά που έχετε ρίξει.
Η παρακαταθήκη του Οδοιπορικού μένει υπο την μορφή αναμνήσεων, εμπειριών και των σχέσεων που δημιουργήθηκαν μέσα απο αυτά.

Εσείς ξέρετε τα θέλω σας και εμείς όπως όλα τα χρόνια σας παρακολουθούμε και αγαπάμε Λεωνίδιο και Μοτοπαρέα. Εντάξει ο Μανωλάκης είναι δικός μας άνθρωπος όπως και να χει.
ευκολη αποφαση δεν ηταν,το συζητησαμε αρκετα και παρθηκε η αποφαση....Το κειμενο το ειχα γραψει μερες και οσο ναναι ηταν δυσκολο..απ κει περα,προχωραμε,αν και οι αναμνησεις παντα θα γυριζουν

Κι εγώ μόνο σε ένα συμμετείχα αλλά πραγματικά μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και είναι κάτι που θα θυμάμαι.
Ξαναμπράβο σας για όλα αυτά που καταφέρατε κι εύχομαι να ξανακούσουμε για διοργάνωση από τη Μοτοπαρέα σας. :ok:

Ευχαριστούμε πολυ για ότι έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια και για όλο το χρόνο που ξοδέψατε για να περάσουμε εμείς καλά.
Συγχαρητήρια και πάλι για την ιδέα και για την υλοποίηση.
Ελπίζουμε να τα ξαναπούμε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ευκολη αποφαση δεν ηταν,το συζητησαμε αρκετα και παρθηκε η αποφαση....Το κειμενο το ειχα γραψει μερες και οσο ναναι ηταν δυσκολο..απ κει περα,προχωραμε,αν και οι αναμνησεις παντα θα γυριζουν
Καλά όποτε θέλετε το ξαναβαζετε μπροστά. Δε φεύγουμε εδώ είμαστε!

παρα ήτανε φθηνό για τον ανθρωποφόρτο που βάζατε.
Σε αυτό το πλαίσιο είναι εύλογο να έχει ημερομηνία λήξης.
όπως και να έχει ευχαριστούμε για τις εμπειρίες.
:friendship:

καλημερα φιλε..Οντως δεν θα κανουμε αλλο.Συζηταμε καποιες αλλες ιδεες.Το κειμενο ειναι ενδεικτικο
Ευχαριστούμε Μανώλη τόσο για το ότι σας γνωρίσαμε όσο και για τις πανέμορφες διοργανώσεις που συμμετείχαμε.
Επίσης σας ευχαριστούμε διότι μέσω του αγαπημένου μας τρόπου διασκέδασης έμαθαν πολλοί ιστορικά στοιχεία που είτε είχαν ξεχάσει είτε δεν τα ήξεραν καν.

Εμείς εξακολουθούμε να σας αγαπάμε και όποτε περνάμε από τα μέρη σας θα σας αναζητούμε για ένα καφέ και λίγες κουβέντες.
Η Μοτοπαρέα Λεωνιδίου αποτελείται στο σύνολό της από πραγματικά καλούς ανθρώπους - αναβάτες !
Εύγε σε όλες και όλους σας!

η κυρα-Αλεξανδρα Alexandra μόλις το διάβασε (χθες) την πήραν τα κλάματα...
αυτό από μόνο του λέει πολλά...

εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι είστε όλοι σας αδέλφια μου...

θα συνεχίσουμε να ερχόμαστε όπως ερχομασταν μέχρι τώρα 3-4 φορες τον χρόνο με την "Γλυκογιώργαινα" μόνο και μόνο για να σας βλέπουμε...

την αγαπη μας και τα φιλιά μας...

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::friendship:

Back
Top Bottom