Αυτά παρήγγειλα και εγώ.Αυτά που πήρα είναι τα ακόλουθα.
![]()
BMW K49 S1000XR 2014-19 NEW Pair Of 46mm X 621mm Front Fork Tube Stanchion Legs | eBay
· Length 621mm. · All fork tubes are manufactured in OEM quality. New Arrivals. · The item has never been previously used.www.ebay.com
Δεν δείχνει να έχει στοκ, αλλά την μάρκα την εμπορεύεται ο Παπουτσάς. Στην δική μου περίπτωση δεν εξυπηρέτησε και ψώνισα απ' έξω, αλλά ίσως έχει αλλάξει αυτό.
Πιπέρι...
Του GS δεν κανουν?Αυτά παρήγγειλα και εγώ.
Από τρομπες όμως ε;;Πιπέρι...
18 χρόνων μηχανάκι με πολλά χωμάτινα χιλιόμετρα και ούτε μια αμυχή στις μπουκάλες...
Μάλλον τα προϊόντα της σημερινής εποχής βγαίνουν με πολύ σύντομη ημερομηνία λήξης...
Το εργαλείο βγήκε στον δρόμο και οργώνει κανονικά.Θα έγραφα αν η ζημιά υπήρχε περίπτωση να έγινε από το ελατηριάκι πού έγραψες ότι είχε φύγει αλλά για να υπάρχουν αφτερμαρκετ σημαίνει πως μάλλον θα είναι πρόβλημα σε αρκετά μηχανάκια. Περίεργο γιατί δεν έιχα διαβάσει κάτι στα φόρουμ....
Καλά ξεμπερδέματα, την γλύτωσες την βόλτα... BMWαδηκες μην χαλάτε τα μηχανάκια σας, θα δείξω επιείκια!
![]()
Τα συγκεκριμένα καλάμια τα φοράνε πολλά μοντέλα της bmw, αλλά στο gs δεν δουλεύουν λόγω telelever και δεν θα δουν το πρόβλημα.Του GS δεν κανουν?![]()
40 χρόνων και δεν έχει πάθει τίποτα του ΓκάντιΠιπέρι...
18 χρόνων μηχανάκι με πολλά χωμάτινα χιλιόμετρα και ούτε μια αμυχή στις μπουκάλες...
Μάλλον τα προϊόντα της σημερινής εποχής βγαίνουν με πολύ σύντομη ημερομηνία λήξης...