Ευτυχώς που πάω μπροστά να σας ανοίγω τον δρόμο
Ναι ναι ,εσύ Φίλε είσαι μια κατηγορία μόνος σουΕυτυχώς που πάω μπροστά να σας ανοίγω τον δρόμο![]()
![]()
Nαι, αλλα ειμαι φουλ ατακ και ετοιμος να σας περασω απο την εξωτερικη
Ταξιδαρα θα κανεις!Νταξ ,δε θα πάω και Ρουμανία όπως το μοτό με το μικρό ,αλλά ένα σασπένσ θα έχει :
![]()
![]()
Όλο βουνό είναι το περισσότερο ,όποιος μαγκιτης με μεγάλο ας κοπιάσει ,το τρακοσαρακι είναι μανούλα στο στροφιλικι χα!Ταξιδαρα θα κανεις!
γιατι
Πανω απο 50 χλμ παυει να ειναι βολτα για τα μικρα![]()
Όλο βουνό είναι το περισσότερο ,όποιος μαγκιτης με μεγάλο ας κοπιάσει ,το τρακοσαρακι είναι μανούλα στο στροφιλικι χα!
Η αληθεια ειναι οτι ειναι συμπαθητικο στο στροφιλικι.. 300χλμ δεν ειναι πολλα 1,2 στάσεις και εφτασες (Εγνατια ειναι ακυρο απο εμενα εκτος και σε πιανει η νυχτα), τα μερη απο εκεί που έχεις είναι ωραια στοφιλικια και χωρις κινηση. Φωτο κάπου απο το Κάτω Βερμιο - μακάρι να είχα χρόνο να ξανα ανέβω.Νταξ ,δε θα πάω και Ρουμανία όπως το μοτό με το μικρό ,αλλά ένα σασπένσ θα έχει :
![]()
Aν ηταν κολλημενο πανω στον σταυρο και οχι ενιαιο κομματι με αυτον τοτε δεν μου κανει εντυπωση που εσπασεΜετά από πτώση στο βουνό έσπασε το αριστερό στοπ στον σταυρο επανω που κανονικά στοαματαει το τιμόνι να στρίβει τέρμα δεξιά. Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο :ρ η πτώση δεν είναι κάτι τρελό, απλώς έπεσε το μηχανάκι στάσιμο και κοντραρε στο τιμόνι.
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιο μηχανάκι είναι?Μετά από πτώση στο βουνό έσπασε το αριστερό στοπ στον σταυρο επανω που κανονικά στοαματαει το τιμόνι να στρίβει τέρμα δεξιά. Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο :ρ η πτώση δεν είναι κάτι τρελό, απλώς έπεσε το μηχανάκι στάσιμο και κοντραρε στο τιμόνι.
![]()
![]()
![]()
Το ράλλυ..Ποιο μηχανάκι είναι?
Στο καλύπτει η εγγύηση;Δν φαίνεται να είναι κολλημένο. Αν κοιτάξεις δηλαδή το δεξιά,που είναι ακόμα στη θέση του. Τέλος πάντων... να φεύγει κομμάτι απτό σταυρό σε πτώση... δεν είναι και ότι καλυτερο
Δν έχω ιδέα. Σήμερα το είδα, και δν επικοινώνησα ακόμα με αντιπροσωπειαΣτο καλύπτει η εγγύηση;
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Και μένα ντουκι έδειχνε... τα κάγκελα έχουν πάρει ελάχιστα αλλά όχι από μια πτώση. Έχει καλοπερασει αρκετά, αλλά δεν περίμενα σπάσιμο εκεί περαΕσυ να εισαι καλα και για το συγκεκριμένο μου φαίνεται πολύ περιεργο το σπασιμο εκει.. θα πονταρα να σπασει καπως αλλιως.. το τιμονι πηρε καθόλου? το καγκελο βλεπω πηρε λιγακι αλλα ειναι και που θα βρει και πως.. το εχω ριξει αρκετες φορες στα μονοπατια και δειχνει "ντουκι" εως τώρα