Αφού μου ζητάτε να συστηθώ...Ακούστε...

Big twin

Orange blood
Όνομα
Σαββας
Μοτό
Ktm 990 smt 2011
Λοιπόν :dstpc: δεν τα πάω καλά με τα μαύρα κουτιά.. Δεν τα πήγαινα ποτέ ούτε και θα ήθελα αλλά...αλλά...Διαβάζω χρόνια, γράφω πρώτη φορά,ντροπή μου ξέρω.. Θέλω σας παρακαλώ αν κάτι κάνω λάθος να μου το πείτε αμέσως και ταυτόχρονα εννοείται ότι έχω ήδη ζητήσει συγνώμη δείξτε και λίγη κατανόηση στον νεο ε! Θα μπω κατευθείαν στο ψητό να αποφύγω μεγαλύτερο σεντόνι αλλά σαν "nice to meet you" post που είναι θα έχει τουλάχιστον κατωσέντονο :spam: Σε μερικούς μπορεί να αρέσει γιατί είναι επίκαιρο και κάτι διαφορετικό.. Φρέσκος "φυγάς" λοιπόν, από τα πάτρια εδάφη ζω Γερμανία σε μια πολύ καλή περιοχή για μοτο αλλά περνάω κάπως δύσκολα λόγω ψυχολογικών και όχι καθαρά προσωπικών προβλημάτων και εδώ είναι το πρώτο και τελευταίο σημείο που δεν δέχομαι ερωτήσεις. Ευχαριστώ με σεβασμό. Και επειδή η ζωή δε σταματά εκεί... (Οικονομικό το πρόβλημα πλέον, και είχα ζήσει και μεγαλώσει με...λεφτά.. αλλά ΚΑΙ δουλειά, από τα 13 μου, καλό παιδί με ευαισθησίες,βλέπεις καμία φορά χρήμα και καρδιά πάνε μαζί:l2:) Πω ρε π....η τι παρένθεση έκανα πάλι:mms:..Συγνώμη αλλά μάλλον δεν μπορώ να εκφραστώ αλλιώς.. Κατάφερα να συνεχίσω λοιπόν το όνειρο αλλά και πραγματικότητα που ζούσα από τα 13 μου. Ναι 13! Να κινδυνεύω πάνω στους 2 τροχούς καθημερινά χειμώνα-καλοκαίρι με τελευταία καψούρα.. Τον Μπάμπη zx14r :dnl: και εφόσον πέρασα από τα περισσότερα στάδια, motocross/ss/sm και αφού ήδη κάπου στα 16 με το cbr125r έξυνα μαρσπιέ μπορώ να πω ότι απλά έμεινα στο ίδιο στάδιο μέχρι και σήμερα με τι διαφορά ότι πλέον όλα εκτελούνται σα :nnj: ειδικά στα χαλιά που έχουν αυτοί εδώ για δρόμους... Πάντα με σεβασμό τουλάχιστον προς το δίπλωμα και πραγματικά μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια να μη θυμάμαι τον εαυτό μου πάρα 4-5? φορές να βαράει κόφτες, στην αναχώρηση από την καφετέρια ας πούμε? Δεν μου άρεσε από μικρός:agr:
Και μια ωραία ιστορία λοιπόν για το τώρα αλλά σύντομη... Μμ "τύχη" να το πω?...Αφού η αναχώρηση για εξωτερικό έγινε με άδειες τσέπες,είδα την αλήθεια καταμουτρα και είπα για κάποια χρόνια ξεχνάς Σαββούλη μου μοτοκατασταση.. Κρύος ιδρώτας... Εδώ όμως που ήρθα βρήκα που τρυγιρνούσε τόσα χρόνια το έτερον μου ήμισυ και τωρα δέχομαι τι βοήθεια της όπως έκανα και εγώ όλα εκείνα τα χρόνια στον κάθε άγνωστο και γνωστό και συνεχίζω ακόμα... Όμορφη λοιπόν, μηχανόβια ως το κόκκαλο και "συλλέκτρια" μοτό? WTF? God :thanx: Με αποτέλεσμα να έχει στο υπεργκαράζ της.... 8 μότο μεγάλου κυβισμού, με ένα από αυτά λοιπόν να το έχω κατοχυρωμένο δωδεκαμήνου βάσεως.. Ktm 990 smt :wht: ... Διάβασα αρκετά θέματα στο forum σας και είδα ότι δεν υπάρχουν παιδιαρίσματα... Δεν αξιολογώ απλά ευχαριστώ σε όσους το αξίζουν όπως σίγουρα έχετε ακούσει ξανά... Έχω την τύχη επίσης να γνωρίζω προσωπικά 2 από τα "μεγάλα"(sorry αν ακούγετε κάπως) αν κατάλαβα καλά από όσα διάβασα άτομα του φόρουμ και να μένουμε στο ίδιο χωριό με αυτούς να έχουν μεγαλώσει εδώ,σημαντικό για εμένα και για όποιον ήταν στη θέση μου νομίζω... Με τους οποίους δεν μπόρεσα να βολτάρω το προηγούμενο και πρώτο μου καλοκαίρι στη ξενιτιά αλλά αυτό το καλοκαίρι σίγουρα θα με βοηθήσουν γιατί εδώ το δίπλωμα πάει περίπατο πολύ εύκολα αν πας για ταρζανιές χωρίς να ξέρεις που.. Φυσικά έχω το γκαραζακι μου γεμάτο εργαλεία και Ελληνική αθάνατη πατέντα όπως συνηθίζουν οι λάτρεις του δίκυκλου.. Ενημεροτικά το λέω περισσότερο αν κάποιος χρειαστεί κάτι να ξέρει και ας είμαστε με τους περισσότερους τόσο μακριά,ποτέ δεν ξέρεις ελπίζω να σας γνωρίσω έναν έναν.. Συγνώμη για τι φλυαρία μόλις έκλεισα 23 ώρες αυπνος.. Ξέρω Σάββατο και στης 6:00 το πρωί είναι λίγο ύποπτο αλλά είμαι νηφάλιος όπως συνηθίζω:woho:.. Γειά σου Ελλάδα!:friendship:
 

StepaS

Μέλος
Περιοχή
Νάουσα
Όνομα
Vag
Μοτό
KTM Adventure 990 `09
Ψυχολογικά σκαλωματα και ΚΤΜ ειναι πολύ δυνατό κοκτέιλ, τύπου "ο κόσμος όλος 1000 κυβικά"!!

Αν και δεν γνωριζόμαστε, από την ιστορία σου χαίρομαι που βρήκες και πάλι τον δρόμο σου παρόλο που χρειάστηκε να φύγεις από την πατρίδα... Πλέον είναι πολλοί αυτοί που φεύγουν σαν τελευταία ελπίδα και συνεχίζουν να μη βρίσκουν τον δρόμο τους...
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Ενδιαφέρον "μπουκα" έκανες......:)
Καλως ήρθες στο advride......και περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες...γενικως
 

Phoenix

Gender fluid
ADVRIDE Team
Περιοχή
Χαλκιδα
Όνομα
Στεργιος
Μοτό
bmw r1250gs adve Θα σε σκισω maniac
χουσβαρνα 510 πιστολ
Μια είσοδο, μια πρόκληση !
Καλώς όρισες
 

XLGeorge

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
αργά τζαμπανέζικα
Μιλαμε για "δυνατη εισοδο" , welcome φιλε και καλη διαμονη! :friendship: :friendship:
 
Τελευταία επεξεργασία:

mAthosalas

I love my GS
Περιοχή
ΧώμαSweetHome
Όνομα
Κώστας
Μοτό
F800GS 30 years
Καλωσηρθες στο ADVride.Συνεχισε να ποσταρεις κ να βολταρεις...μια πάνω μια κατω...ολοι στο ιδιο καζανι βράζουμε αλλα την έχουμε δει και "δεν θ'αποθανουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη"...κοινως μη σκας για τιποτα...θα τη βγάλουμε κ μάλιστα με γούστα...η μοτοσυκλετα βλεπεις...πηγη χαμόγελου ετσι οπως ξέρουμε να τη ζούμε.:)
 
Τελευταία επεξεργασία:

jliordos

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Ιωάννης
Μοτό
BMW R1250GS ADVENTURE 40th YEARS
Όλα καλά και χαίρομαι όταν οι άνθρωποι κυνηγούν το όνειρό τους όπως εσύ φίλε μου ,ας είναι από ανάγκη λόγω καταστάσεων ,που οι καταστάσεις που ζούμε είναι συνέπειες των επιλογών μας .Ωραία μέρη έχει όλος ο κόσμος αλλά σαν την Ελλάδα δεν έχει και δεν το λέω επειδή είμαι Έλληνας αλλά αντικειμενικά !!Απλά οι άνθρωποι είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ και καταντήσαμε στο ΣΗΜΕΡΑ ..Όπως και να έχει ένα είναι το βέβαιο ,πως θα σηκώσουμε κεφάλι όσοι θέλουμε και το αξίζουμε γιατί δουλεύουμε για αυτό τον σκοπό απλά φεύγει κάθε ημέρα η ''σαβούρα''(αναφέρομαι σε αυτούς που έβαλαν το χέρι τους στα ΣΚΑΤΑ).Υγεία σε όλους και μην το βάζετε κάτω ,γιατί :Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό !!!!!!!!!!!!!!
 

KORAX

Γερολυκος
Περιοχή
Μεσσηνια
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
Κουλουρι 650 ,2004
KTM exc300 '06
Ελαφινα 700 '23
Ειμαι εδω σχεδον ενα χρονο,εχω παει σε μοτοσυναντησεις του χωρου και ποτε κανενας δεν μου εκανε προσωπικες η αλλες παραξενες ερωτησεις.
:welcome:
 

Big twin

Orange blood
Όνομα
Σαββας
Μοτό
Ktm 990 smt 2011
Πολύ καλημέρα σας! Θα απαντήσω σε έναν έναν ξεχωριστά στο ίδιο ποστ χωρίς να είμαι σίγουρος αν είναι το σωστό.

Φίλε StepaS φυσικά και έχεις δίκιο για το κοκτέιλ αλλά σε συνδυασμό με το σεβασμό στο δίπλωμα και τον ήπιο χαρακτήρα μου το κοκτέιλ διαμορφώνεται ως δια μαγείας σε χυμό μπανάνα-βύσσινο:D

gsmaniac: Σίγουρα υπάρχουν κενά τα οποία θα βρω και θα συμπληρώσω.. Χρειάζομαι λίγο χρόνο τα ωράρια μου είναι φευγάτα μέχρι αηδίας..:thumbsdown:

mAthosalas: Τί άλλο να ποστάρο? Σίγουρα το έχετε ξεφτιλίσει (με την καλή έννοια) και τα έχετε ποστάρι όλα δεν ξέρω πραγματικά τι άλλο θέμα να ανοίξω.. Κάτι θα βρεί όμως το άρρωστο μυαλό μου

desert fox: ΘΑ ανεβάσω φωτό μια μια και μόνο όταν κάποιο από αυτά είναι στο γκαράζ μου πρόχειρα για κάποιο σέρβις η κάτι και θα κλέβω μόνο ένα κομμάτι της μοτοσυκλετας γιατί και εδώ που είμαστε κλέβουν και το κορίτσι δεν θέλει φωτό στο ίντερνετ ωστόσο με άφησε να δίνω από ολόκληρη την τούρτα μόνο το κερασάκι , είμαι και εγώ μυστήριος κάπου κάπου και οφείλω να το σεβαστό αν και δεν νομίζω ότι προτρέχει πραγματικά σοβαρός κίνδυνος... Έτυχε να έχω ήδη μια,θα την ανεβάσω μαζί με άλλες μόλις κλέψω λίγο χρόνο ψάξω και βρώ πως στο διάολο να ανεβάσω φωτό..

Belmont: Επειδή είμαι λίγο καχύποπτος όπως όλοι μας στο 2017... Αν ξύνεσαι και λες τι μας λέει αυτός τώρα.. Σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά δεν υπάρχει λόγος να πουλήσω παπάτζα, όμως ορκίζομαι σε όποιον γνωρίσω από κοντά να μάθει κάτι ακόμα για αυτό το πονεμένο θέμα.. :stop:

Jliordos: Ερώτηση κρίσεως.. Ο Έλληνας είναι ταλαιπωρημένος επειδή είναι μαλάκας... Η είναι μαλάκας επειδή είναι ταλαιπωρημένος? Ναι είμαι τοξότης το έχει η κούτρα μου να κατεβάζει ψείρες... Και όσο για τα χέρια στα σκατά έχω να σου πω ότι όλοι μαζί τα φάγαμε το είχε πει και ο κ. Π.....λος οι περισσότεροι τον έβριζαν εγώ όμως το είχα καταλάβει και παραδεχτεί, ξέρω θα με κράξετε μερικοί... Εσύ ίσως να μην τα έβαλες εκεί αλλά είδες το γείτονα να το κάνει και δεν έκανες τίποτα. Όπως και εγώ το ίδιο...

kostis-gs: μπορεί φέτος να έρθω διακοπές Ελλάδα.. Μπορεί... Θα ενημερώσω φυσικά αρκετά πριν ώστε να συναντηθώ με όσους περισσότερους γίνεται

Καλημέρα και πάλι αν κάπου κάτι ακουστεί στραβά δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να το έκανα επίτηδες.. Και για τώρα και για τα επόμενα ποστ. Ευχαριστώ για ολα:clp:
 
Last edited by a moderator:
Top Bottom