Συμβαίνει τώρα!

joks

Μέλος
Όνομα
Σπυρος
Μοτό
Africa 750
Γειά σου γέροντα καλημέρα!
Δεν είναι πάντα τόσο απλά! Σίγουρα θα θέλεις παράδειγμα! Το έχεις( ειδάλλως δεν θα μιλούσα) και μάλιστα είναι από προσωπική εμπειρία!

Εν συντομία!

Πριν μερικά χρόνια ήρθε ένας καινούργιος παπάς στο χωριό μας! Αφού έζησα μαζί του ένα χρόνο έρχεται η ώρα να φύγω μετανάστης στο εξωτερικό!


Μετά από ένα χρόνο κατεβαίνω Ελλάδα για διακοπές και πάω στον πάτερ να του ζητήσω μια βοήθεια που ήθελα!

-Γειά σας πάτερ την ευλογία σας!
-Σαββούλη μας έλειψες καλός ήρθες!
- Καλώς σας βρήκα πάτερ χρειάζομαι τη βοήθειά σας!
-Φυσικά Σάββα για'σενα ότι θέλεις!!!!!!





Ωπα του λέω κάτι δεν πάει καλά εδώ.. Για εμένα ότι θέλω και για τον Μάκη - Τάκη-Σάκη τι????? Έμεινε σιωπηλός για αρκετή ώρα και κοιταζόμασταν στα μάτια! Μέχρι που το παραδέχτηκε, ντράπηκε για το λάθος του! Ντράπηκα και εγώ που ένας 25χρονος βλέπει καθημερινά 50άρηδες ώριμους και καλά ανθρώπους να έχουν λάθος ιδεολογίες λάθος τρόπους και γενικότερα λάθος λάθος λάθος λάθος λάθος!



Πάω στην καφετέρια και τον κατηγορώ στους φίλους μου!!! Τους λέω μου είπε το και το! Νταξ μου λένε και δεν χαίρεσαι? Όχι ρε μάπες τους λέω σε αντίθεση με οποιονδήποτε άλλον όχι τους λέω δεν χαίρομαι γιατί οποιοσδήποτε άλλος θα πήγαινε καμαρωτός καμαρωτός στην καφετέρια και θα έλεγε... Είδατε τι είπε ο Πάπας? Για εμένα, για εμένα!


Ηθικό δίδαγμα: Κατηγορούμε το λάθος! Όοοοοοολοι ξέρουμε τι είναι σωστό και τιιιιι είναι λάθος!!!


Από τότε δέχομαι ολοφάνερα μεγαλύτερο σεβασμό και από τους φίλους και από τον πάτερ ο οποίος κατάλαβε το λάθος του και σήμερα βοηθάει τους πάντες και όχι μόνο "εμένα"! Είναι προτιμότερο να βοηθήσει όλους τους άλλους και να αφήσει εμένα
στην απέξω παρά να βοηθήσει εμένα και να αφήσει τους άλλους στην απέξω! Η πλειοψηφία πάντα κερδίζει κι αν κερδίσει είμαι και εγώ κερδισμένος τουλάχιστον στην προκειμένη περίπτωση!


Όλα αυτά Κώστα δεν αναιρούν όσα είπες υπάρχει όμως ένα αλλά και μια παρένθεση πάντα και παντού και πρέπει να σκεφτόμαστε βαθύτερα! Ο χρυσός στον πάτο θα κάτσει! Πάμε λίγο πιο βαθιά? Να μου κρατάς το χέρι μόνο γιατί φοβάμαι!



Καλημέρα σε όλους! Και όταν λέω όλους εννοώ όλους ακόμα και σε αυτούς που δε με γουστάρουν! Ελπίζω να είστε καλά!
Με σκαλωσες πραγματικά.
Το διάβασα 2-3 φορές για να σιγουρευτώ ότι κατάλαβα τι θες να πεις και κατέληξα πως τον αδικήσες τον πατερ.

Κατ αρχήν η έκφραση "για εσένα ότι θες" είναι σχήμα λόγου που έχει σκοπό να αποδώσει τιμή στον συνομιλητή.

Αλλά ας υποθέσουμε πως κυριολεκτουσε.
Δεν αποκλείει ότι θα έκανε εξίσου τα ίδια για κάποιο άλλο πρόσωπο. Αν έλεγες ότι πχ θα έκανες τα πάντα για την μάνα σου δεν σημαίνει ότι πρέπει να σου κράτα μούτρα το παιδί σου.
Ταυτόχρονα δε το γεγονός και μόνο ότι είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα έστω και για ένα άτομο είναι αξιοθαύμαστο, ειδικά στις σημερινές κοινωνίες των μονάδων.
 

Big twin

Orange blood
Όνομα
Σαββας
Μοτό
Ktm 990 smt 2011
Με σκαλωσες πραγματικά.
Το διάβασα 2-3 φορές για να σιγουρευτώ ότι κατάλαβα τι θες να πεις και κατέληξα πως τον αδικήσες τον πατερ.

Κατ αρχήν η έκφραση "για εσένα ότι θες" είναι σχήμα λόγου που έχει σκοπό να αποδώσει τιμή στον συνομιλητή.

Αλλά ας υποθέσουμε πως κυριολεκτουσε.
Δεν αποκλείει ότι θα έκανε εξίσου τα ίδια για κάποιο άλλο πρόσωπο. Αν έλεγες ότι πχ θα έκανες τα πάντα για την μάνα σου δεν σημαίνει ότι πρέπει να σου κράτα μούτρα το παιδί σου.
Ταυτόχρονα δε το γεγονός και μόνο ότι είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα έστω και για ένα άτομο είναι αξιοθαύμαστο, ειδικά στις σημερινές κοινωνίες των μονάδων.
Γειά σου φίλε μου! Ίσως έπρεπε να το τονίσω αλλά με συγχωρείς το μυαλό μου πλέον δεν είναι καθαρό και τα μάτια μου όταν έγραφα ήταν μισοδακρυσμένα δεν έβλεπα καλά!


Ο τρόπος που μου είπε αυτό το "για'σένα" ήταν τέτοιος που με έκανε να πιστέψω όλα αυτά που είπα παραπάνω και ο τρόπος που διάλεξα να σιγουρέψω όλο αυτό, φάνηκε λειτουργικός.. Τα μάτια μαρτυρούν! Εκτός τα μάτια όμως, τόνισα ότι μου ζήτησε συγνώμη( το παραδέχτηκε) οπότε όπως κατάλαβες πιάστηκε ακόμα ένας" ώριμος" ( και μάλιστα παντρεμένος με το Θεό) να είναι λάθος! Αγαπάω όμως αυτόν τον πατερούλη γιατί είχε τα κότσια να το παραδεχτεί (όλοι κάνουμε λάθη) και από τότε έχει αλλάξει τον τρόπο σκέψης του ως προς το καλύτερο και φυσικά μαζί του άλλαξε και το μισό χωριό! Αγαπάω όσους μπορούν να *παραδεχτούν το λάθος τους και γίνομαι κόκκινο χαλί να με πατήσεις με μεγάλη μου χαρά!















* Όπως καταλαβαίνεις βομβαρδίζομαι καθημερινά λίγοι έμειναν φίλε!Κιν
γιον μουν τζοκ πάτα το κουμπι να αρχίσουμε από την αρχή! Ναι φίλε, από την αρχή! Όταν βλέπεις έναν γονέα να κάθεται στον καναπέ, αγκαλιά με τα ανήλικα παιδιά του και ξαφνικά δείχνει η τηλεόραση σε ένα α χ ψ σίριαλ να ζητάει ο πατέρας από τον γιο (μιλάμε τουλάχιστον για ανήλικο έτσι) ένα ποτήρι νερό και ο γιος να αρνείται κατηγορηματικά( πρόσεχε όμως τι είπα. Είπα τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι σα δεύτερος γονέας καλώς ή κακώς σήμερα) .. ΚΑΙ Ο ΓΩΝΕΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΥΜΏΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΆΞΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΓΙΑ ΌΛΟ ΑΥΤΟ...... ΑΠΛΆ ΚΑΘΌΤΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΕ ΣΑ ΤΟ ΒΟΔΙ επειδή το είπε με τρόπο τέτοιο που ακούστηκε μόνο σαν αστείο ΑΛΛΑ το παιδί υποσυνείδητα το κρατάει καλά μέσα στο μυαλό του και δεν έχει επιλογή delete, δεν μπορείς κάθε μέρα να γελάς με το ίδιο αστείο αλλά μπορείς κάθε μέρα να ζεις με το ίδιο λάθος που κανένας δε σου είπε ότι ΑΥΤΌ ΉΤΑΝ ΛΑΘΟΣ!Ένας από αυτούς ήταν-ειναι(ο λύκος τρίχα αλλάζει όχι χρώμα) και ο δικός μου πατέρας έτσι! Για να μη λέτε ότι μόνο κατηγορώ άλλους!

Ε και μετά φτάνεις σε μια Ελλάδα του σήμερα! Ναι φίλε στην Ελλάδα του σήμερα γιατί για όλο αυτό το κακό που επικρατεί δεν φταίνε οι 300 με τη συμμορία τους! Τα 10 εκατομμύρια φταίΜε! Γιατί άμα φτύναμε όλοι μαζί θα τους είχε πάρει το ποτάμι! Και προσοχή ε! Ουδεμία σχέση έχω με τα πολιτικά!




Και για όσους καλοθελητές πέσουν να με φάνε ΔΕΝ λέω ότι εγώ προσωπικά δεν φταίω! Ίσα ίσα εγώ φταίω περισσότερο από όλους! Γιατί έβλεπα και δεν έκανα τίποτα η τουλάχιστον δεν έκανα αρκετά για να αλλάξει αυτό! Ο κόσμος θα καταστραφεί από εμάς που βλέπουμε το κακό και το λάθος και δεν κάνουμε τίποτα, και όχι από αυτούς που τα κάνουν!!! Όλοι ξέρουμε το καλό και το κακό, τι είναι καλό και τι είναι κακό! Όλοι ξέρουμε.. Όλοι.... Γιαυτό και πήραμε ελεύθερη βούληση από τον κύριό μας επειδή μας έδωσε τη δυνατότητα να ξέρουμε!


Πάρα πολλοί θα με μισήσουν με αυτό μου το ποστ γιατί διαβάζοντας το θα δούνε τον εαυτό τους ΜΈΣΑ σε αυτά που λέω και ήταν απλά ένα πάρα πολύ μικρό παράδειγμα.. Άμα κάτσω να γράψω αυτά που θέλω τώρα θα με διαγράψουν από το φόρουμ και δε θέλω, είναι λίγα άτομα εδώ μέσα που φαίνεται το γνήσιο του χαρακτήρα τους! Θέλω να τους γράφω και να τους ακούω να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα... Όπως καταλαβαίνεις δε με νοιάζει να με μισήσουν.. Όποιος μείνει μαζί μου θα είναι και αυτός που εγώ ψάχνω!! Λίγοι και καλοί!







Σαν χθες θυμάμαι τον εαυτό μου όταν ήμουν 12 χρονών να είμαι παραλία στην Ελλάδα με γιαγιά- παππού.....

Ήταν μια ντουζιέρα που από πάνω έγραφε με μεγάλα γράμματα απαγορεύονται τα σαμπουάν!

Βλέπω έναν κύριο (ο θεός να τον κάνει) να κάνει ντουζ με σαπούνι! Στεναχωρημένος θυμάμαι και με το κεφαλή σκυφτό πηγαίνω κοντά με ταπεινότητα και ευγένεια και τον ρωτάω γιατί κύριε το κάνετε αυτό?! Η απάντηση του είχε ύφος ειρωνικό και χαμόγελο δια...λου,και να λέει σαπούνι είναι όχι σαμπουάν! Από τότε θυμάμαι να έγινε μια έκρηξη στο μυαλό μου και να αλλάζει όλα τα δεδομένα μου, έτρεξα προς το μέρος οπου βρισκόταν η γιαγιά μου και στη διαδρομή είδα έναν να χτυπάει το σκύλο του, πονούσα νομίζω πιο πολύ από αυτόν, σταμάτησα κοίταξα για λίγο και γύρισα το κεφάλι να μη βλέπω, πήγα σε μια γωνιά και έκλαιγα ασταμάτητα δεν θα το ξεχάσω ποτέ που ενώ έκλαιγα έλεγα συνέχεια από μέσα μου τι γίνεται εδώ ρε τι γίνεται εδώ ρε τι γίνεται εδώ ρε! Είναι αυτό που είπε ο Κώστας προχθές ότι από όλους κάτι έχεις να πάρεις και έχει δίκιο! Άκου τώρα να δεις ΓΙΑΤΊ στα λέω όλα αυτά, ίσως(ίσως ε αν κ δε νομίζω) όντως το σαπούνι να μην απαγορευότανε όμως εγω σαν μικρό παιδί και αυτός σαν "ώριμος" έπρεπε να είχε καταλάβει ότι με προβλημάτισε απίστευτα πολύ! Και ειχε την υποχρέωση να μου εξηγήσει επακριβώς( αφού αγαπάει το δικό του παιδί έπρεπε να το κάνει γιατί εγώ μπορεί να ήμουνα φίλος με τον γιο του και... πες μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι) ώστε να μην γίνει αυτή η έκρηξη και ένα παιδάκι γίνει αυτό που δεν πρέπει! Εγώ σαν μικρό παιδί είδα μόνο ότι αυτός δεν είναι άνθρωπος και" κοίτα που ζούμε"! Βλέπεις ένα παιδάκι θα μπορούσε να έχει πολλούς γονείς και λίγους εχθρούς αλλά εμείς προτιμήσαμε να έχει έναν γονιό και πολλούς εχθρούς! Επίσης ο γείτονας θα μπορούσε να είναι καλύτερος πατέρας από τον δικό σου και να σου πω γιατί το λέω αυτό! Γιατί υπάρχει κάτι περίεργο στη βιολογία μας που όπως είναι ολοφάνερο λόγω ρουτίνας μάλλον δεν ακούμε τους γονείς μας αλλά αν κάτι μας πει ένας άγνωστος και το κάνει σωστά βέβαια το παίρνουμε στα σοβαρά! Όπως βλέπεις το κακό που κάναμε και κάνουμε δεν είναι 2 σε 1 αλλά 2000000000000000000 σε 1!





Α και πουσε! Για να σου αποδείξω πόσο αμόρφωτος λαός είμαστε με φρέσκα χειροπιαστά νέα σήμερα οι Γιουγκοσλάβοι πήραν το όνομα Μακεδονία. Κανείς από εσάς όμως δεν κατάλαβε ότι ΜΑΖΊ με το όνομα και ο Μέγας Αλέξανδρος έγινε-ήταν-είναι πλέον Γιουγκοσλάβος.. Όταν βρεθεί η άμαξα του και οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να τους τα παραδώσουμε γαμ τν αντ@&&# μου μέσα γαμ... 10 εκατομμύρια λαός κανείς δεν σκέφτηκε όλους αυτούς τους μήνες οτι ο Μέγας ξαφνικά θα γίνει ήρωας δικός τους! Πόσο χαμηλά πέσαμε...


Μη φοβάστε όμως νομίζω δεν τελειώσαμε! Οσα είπε ο πάτερ Παΐσιος μέχρι τώρα εχουν γίνει πραγματικότητα θα γίνει και το επόμενο αυτό που λέει ότι η Μακεδονία θα είναι Ελληνική! Πιστεύουμε στο Θεό και στον πάτερ Παΐσιο ΑΛΛΆ για εμένα το σωστό είναι.... Πάντα με σεβασμό και ταπείνωση να έχουμε σε μία μικρή άκρη του μυαλού μας ότι ΙΣΩΣ ΕΜΕΙΣ είμαστε λάθος και ότι ίσως αυτοί που πιστεύουν στον Βούδα ή οπουδήποτε αλλού είναι οι σωστοί και όχι εμείς! Πιστεύουμε αλλά με ανοιχτό μυαλό! Γνώμη μου!

ΥΓ
Αν κάπου έγραψα το σπίτι-σπήτει μπορεί να φαίνεται γελοίο.. Αλλά έχει ζέστη μέσα και φαγητό μπορείς να έρθεις αν θέλεις! Καλό βράδυ πάω να προσπαθήσω να κοιμηθώ!
 
Τελευταία επεξεργασία:

rodouma

::..PRoVoΚάΤωΡ..::
Περιοχή
W
Όνομα
T
Μοτό
::..GT..::
Δε συμφωνώ με όλα όσα έγραψες @Big twin αλλά βγάζεις 'σώψυχα χωρίς φόβο και με πάθος... κάτι τέτοιο έχει ξεχωριστή αξία ανάμεσα σε πιστόνια κι αμορτισέρ...
 

Big twin

Orange blood
Όνομα
Σαββας
Μοτό
Ktm 990 smt 2011
!
Δε συμφωνώ με όλα όσα έγραψες @Big twin αλλά βγάζεις 'σώψυχα χωρίς φόβο και με πάθος... κάτι τέτοιο έχει ξεχωριστή αξία ανάμεσα σε πιστόνια κι αμορτισέρ...
Χαίρομαι που δε συμφωνείς με όλα! Αυτό σημαίνει ότι κάπου ίσως έχω λάθος κ δε μπορείς να φανταστείς πόσο μου αρέσει να μου δείχνουν τα λάθη μου.. Αξία ανεκτίμητη! Και άλλο τόσο αξία έχει όταν μπορείς να τα αποδεχτείς! Θα ήθελα να το συζητήσουμε αλλά θα μας κράξουν και θα έχουν δίκιο ξεφύγαμε. Βέβαια επιμένω ότι κατι τέτοια που και που πρέπει να γράφονται και σε μότο φόρουμ, γιατί πρώτα πρέπει κάποιος να ειναι άνθρωπος με παιδεία και μετά να πατήσει μίζα για βόλτα ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε! Ειδάλλως βγαίνει έξω και κλείνει σπίτια! Αν κάποιος (εσύ φαίνεται να κατάλαβες ειδάλλως θα με έκραζες) δεν μπορεί να καταλάβει βασικά πράματα από αυτά που έγραψα τότε είναι αυτός που βλέπεις καθημερινά ακράνοτος και να περνάει με κόκκινο(τα 12 χρόνια που οδηγούσα καθημερινά μοτοσακο στο Ελλαδιστάν δεν είδα ούτε μια φορά κάποιον σωστό μηχανόβιο και όλα αυτά με κάνουν να ξεσπάω) Το παιδί σου τα βλέπει και μάλλον τέτοιος θα γίνει! Τι θα κάνεις? Κάνε κάτι!! Οτιδήποτε! Μην αφήνεις τον γείτονα να καταστρέψει το παιδί σου, μην καταστρέφεις τα παιδιά του *γείτονα, είναι και δικά σου παιδιά και μάλιστα ωραία θα ήταν να ενδιαφερόμασταν περισσότερο για τα ξένα παιδιά και μετά για τα δικά μας! Αν το έκαναν ΌΛΟΙ έτσι τα παιδιά μας θα είχαν 5 εκατομμύρια μπαμπάδες οοολους στη διάθεσή τους.. Και όχι όπως σήμερα που έχουν 1 μπαμπά και 5 εκατομμύρια εχθρούς! Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν έτσι είναι όταν χτίζεις ένα σπίτι μόνος σου θέλει 20 χρόνια να τελειώσεις αλλά άμα έρθουν οι πολλοί μαζί θα το ρίξουν μία κλωτσιά και θα πέσει σε ένα λεπτό! Είναι θέμα αγωγής και παιδείας! Καλημέρα και ζητώ συγνώμη από το κοινό! Έχει κρύο δεν μπορούμε να κάνουμε βόλτες οπότε ας κάνουμε κάτι καλύτερο! Να συζητήσουμε για να έρθει το επόμενο καλοκαίρι με λιγότερα θύματα όλοι ξέρουμε το χάος που επικρατεί στους δρόμους! Ωστόσο τελικά οοοολα αυτά που λέω έχουν να κάνουν αρκετά και με το δρόμο ε!






*αυτός δεν είναι μόνο όποιος ζει στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο με'σένα αλλά είναι και αυτός που είναι στην άλλη άκρη της Ελλάδας για να μην πω ολόκληρης της γης! Καλημέρα, πάρτε ένα ψεύτικο χαμόγελο:)
 

kostas_366

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
Πόρκα κρίση :)
Ναύπλιον είμαι κ εγώ φίλε. Δεν πήγα βόλτα, ο ένας ταλιμπάν έχει τσιρλιπιπί.
 

sugariasgeorge

οδηγος της γλυκοΓιωργαινας
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
λοιπον...
εχουμε και λεμε...
το παρακατω το ''εκλεψα'' απο διπλανο φορουμ.....
απο τα παιδια της ''motoparea.gr'' ....
εχω πεθανει στο γελιο...
απολαυστε το !!!!


S&M

Ο μοτοσυκλετιστής είναι πάντα μοτοσυκλετιστής.
Έχει στο αίμα του το ρίσκο, τον ανταγωνισμό, το ζην επικινδύνως. Και δε χρειάζεται καν να είναι πάνω σε μοτοσυκλέτα για να νιώθει την αδρεναλίνη και τον ‘έλιγγο’ της ταχύτητας που λέει κι ένας φίλος. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να τα νιώσεις, παντού, χωρίς να χρειάζεσαι R1, 260 χιλιόμετρα και σαμαράκι.
Άμα έχεις ταλέντο κάνεις αριστουργήματα με το τίποτα. Να σας δώσω ένα παράδειγμα από την καθημερινή μου ζωή που θα κάνει και τη δική σας καθημερινότητα πιο ενδιαφέρουσα και πιο ‘μοτοσυκλετιστική’.

Στο σουπερμάρκετ παίρνω συνήθως καρότσι. Με πωρώνει το καρότσι. Με φτιάχνει. Μι τριλένι.

Θέλω να του κάνω ΓΚΑΑΑΑΑΝ και μετά να το στρίψω με ανάποδα, να το κάνω σβούρα και να πετώ μέσα γάλατα με hook shots όσο σβουρίζει. Είναι τόσο γκαγκάν που θα πρεπε να είναι παράνομο.

Φυσικά κάνοντας το συχνά έχω σακατέψει παιδάκια, έχω ξεκληρίσει οικογένειες, έχω κατεδαφίσει φρουτόκρεμες και ντοματοπελτέδες, έχω στουκάρει χυμούς ανανά με τη μόνη δικαιολογία που έχω πάντα να είναι ένα ελεεινό 'γλίστρησα και μου φυγε' (κάτι που γίνεται και με τα μηχανάκια).

Πριν λίγες μέρες όμως ήταν το απαύγασμα. Ήταν μια λαμπρή σελίδα. Μετά απ αυτό θα μου στήσουν χρυσελεφάντινο άγαλμα στο Βασιλόπουλο.
'Ο Μαλάκας'

Κατεβαίνω ένα ευθειάκι με το καρότσι δίπλα στα τσάγια. Περνώ τα παξιμάδια, έχω ντουμπλάρει έναν αργό που διαλέγει κριτσίνια κι είμαι στη στροφή Colgate έτοιμος για τα γιαούρτια. Ζυγίζω το καρότσι, υπολογίζω το κάμπερ με μια αετίσια ματιά και του χώνω μια στο πλάι θέλοντας να φύγει ευθεία και φάλτσα λίγο και να στηθεί έτοιμο με τη μούρη να έχει μπει ήδη στο άπεξ για τα γιαούρτια και να χει καλή έξοδο.

Τι διάολο, με το FZ1 είχε πιάσει αυτό.

Το κακό είναι κατ αρχήν ότι το έκανα την ώρα που πήγαινε ο γιος μου να αφήσει μια δωδεκάδα αυγά στο καρότσι κι αυτό χάθηκε από μπροστά του πράγμα που τον οδήγησε σε airball. Επίσης μια γριά έβγαινε από τη δική μου λωρίδα στα γιαούρτια με τον κώλο, τραβώντας το δικό της καροτσάκι με κόπο. Ο μαλάκας με τα κριτσίνια είχε πάει ανάποδα το μονόδρομο με τις μπύρες και βγήκε στο πλάι του δικού μου την ώρα που έφευγε.

Σπάσανε τ' αυγά, μάγκωσα τη γριά στη γωνία, της έπεσε ένα γιαούρτι, ο άλλος απ τα κριτσίνια τι φρένα να προλάβει, κοπάνησε το δικό μου από πίσω και κάπου μάγκωσε τα δάχτυλα του κι έκανε ένα χχχχωωωωωωμφφφφφσγμσω, ήρθανε τρεις υπάλληλοι και κοιτάζανε για κάποιο λόγο όλοι ΕΜΕΝΑ ενώ Η ΓΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝΑΠΟΔΑ.

Όταν πήγα να εξηγήσω ο μικρός μου σφύριξε 'μην πεις πάλι το παιδί φταίει θα σκοτωθούμε'. Έβαλα το καρότσι στα πιτς έξω και πήρα καλαθάκι. Δεν ψωνίζω ποτέ με καλαθάκι. Μαλακία είναι. Άμα το σβουρίξεις 360 φεύγουν τα μισά πράγματα από μέσα. Πρώτα τα ελαφριά, (κανέλες, τρίμα φρυγανιά) και μετά και το έρμα (αλεύρι, ζάχαρες). Τουλάχιστον δεν πέτυχα πάλι τη γριά, κυρίως γιατί με το που με έβλεπε άλλαζε έντρομη διάδρομο.

Θ αλλάξω σουπερμάρκετ. Αυτό δεν είναι γούρικο και με μισούνε.

Σκέφτομαι να πάω τρίτο όροφο στα Alex Pak που έχει καλό πλακάκι με αρμό και να οργανώσω ένα endurance. Άμα ντύσω τις πωλήτριες μ’ αυτό το υλικό με τα φουσκάκια που κάνει σπακ σπακ λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα. Έχω βρει και στα Carrefour μια καλή ράμπα με αλματάκι και σκας ευθεία στα κωλόχαρτα – πείτε μου τώρα, σε προκαλούν με τον τρόπο τους ή όχι;

Σκέφτηκα επίσης να σκάσω μύτη με φουλ δερμάτινα, κράνος, κι ένα καροτσάκι δικό μου τίγκα στους σπόνσορες πάνω. Θα δώσω ένα χρονόμετρο στον πρώτο υπάλληλο και θα του πω ‘φίλε μια το warm up και μετά φύγαμε μόλις περάσω τις τονοσαλάτες.’ Ψήνεται κανείς για Candid Camera;

ΥΓ. Επί τη ευκαιρία, και συγνώμη απ’ το περιοδικό και τους αναγνώστες αλλά για μια φορά θα βάλω και μια προσωπική αγγελία.

Αν με διαβάζεις και είσαι εκείνη που ήταν στο Βασιλόπουλο εκείνη τη μέρα που σε ξενύχιασα όταν κοίταζες τα μανό σε παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου. Έσκυψα όταν όρμησες να με λαρυγγώσεις καθαρά από ένστικτο, δεν ήθελα να πέσεις πάνω στα χρωμοσαμπουάν ούτε έκανα όπισθεν για να σε πατήσω στο στομάχι. Ο λόγος που σε ξαναπάτησα μετά πηγαίνοντας μπροστά ήταν επειδή με κυνηγούσαν. Ήθελα να μείνω και να μιλήσουμε αλλά όπως θα είδες με πήρανε οι μπάτσοι. Αν κι εσύ θέλεις να πάμε για ένα ποτό επικοινώνησε μαζί μου.
 

kostas r1150gs

Μέλος
Περιοχή
Ν ΜΟΥΔΑΝΙΆ
Όνομα
konstantinos
Μοτό
Bmw r1150gs
λοιπον...
εχουμε και λεμε...
το παρακατω το ''εκλεψα'' απο διπλανο φορουμ.....
απο τα παιδια της ''motoparea.gr'' ....
εχω πεθανει στο γελιο...
απολαυστε το !!!!


S&M

Ο μοτοσυκλετιστής είναι πάντα μοτοσυκλετιστής.
Έχει στο αίμα του το ρίσκο, τον ανταγωνισμό, το ζην επικινδύνως. Και δε χρειάζεται καν να είναι πάνω σε μοτοσυκλέτα για να νιώθει την αδρεναλίνη και τον ‘έλιγγο’ της ταχύτητας που λέει κι ένας φίλος. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να τα νιώσεις, παντού, χωρίς να χρειάζεσαι R1, 260 χιλιόμετρα και σαμαράκι.
Άμα έχεις ταλέντο κάνεις αριστουργήματα με το τίποτα. Να σας δώσω ένα παράδειγμα από την καθημερινή μου ζωή που θα κάνει και τη δική σας καθημερινότητα πιο ενδιαφέρουσα και πιο ‘μοτοσυκλετιστική’.

Στο σουπερμάρκετ παίρνω συνήθως καρότσι. Με πωρώνει το καρότσι. Με φτιάχνει. Μι τριλένι.

Θέλω να του κάνω ΓΚΑΑΑΑΑΝ και μετά να το στρίψω με ανάποδα, να το κάνω σβούρα και να πετώ μέσα γάλατα με hook shots όσο σβουρίζει. Είναι τόσο γκαγκάν που θα πρεπε να είναι παράνομο.

Φυσικά κάνοντας το συχνά έχω σακατέψει παιδάκια, έχω ξεκληρίσει οικογένειες, έχω κατεδαφίσει φρουτόκρεμες και ντοματοπελτέδες, έχω στουκάρει χυμούς ανανά με τη μόνη δικαιολογία που έχω πάντα να είναι ένα ελεεινό 'γλίστρησα και μου φυγε' (κάτι που γίνεται και με τα μηχανάκια).

Πριν λίγες μέρες όμως ήταν το απαύγασμα. Ήταν μια λαμπρή σελίδα. Μετά απ αυτό θα μου στήσουν χρυσελεφάντινο άγαλμα στο Βασιλόπουλο.
'Ο Μαλάκας'

Κατεβαίνω ένα ευθειάκι με το καρότσι δίπλα στα τσάγια. Περνώ τα παξιμάδια, έχω ντουμπλάρει έναν αργό που διαλέγει κριτσίνια κι είμαι στη στροφή Colgate έτοιμος για τα γιαούρτια. Ζυγίζω το καρότσι, υπολογίζω το κάμπερ με μια αετίσια ματιά και του χώνω μια στο πλάι θέλοντας να φύγει ευθεία και φάλτσα λίγο και να στηθεί έτοιμο με τη μούρη να έχει μπει ήδη στο άπεξ για τα γιαούρτια και να χει καλή έξοδο.

Τι διάολο, με το FZ1 είχε πιάσει αυτό.

Το κακό είναι κατ αρχήν ότι το έκανα την ώρα που πήγαινε ο γιος μου να αφήσει μια δωδεκάδα αυγά στο καρότσι κι αυτό χάθηκε από μπροστά του πράγμα που τον οδήγησε σε airball. Επίσης μια γριά έβγαινε από τη δική μου λωρίδα στα γιαούρτια με τον κώλο, τραβώντας το δικό της καροτσάκι με κόπο. Ο μαλάκας με τα κριτσίνια είχε πάει ανάποδα το μονόδρομο με τις μπύρες και βγήκε στο πλάι του δικού μου την ώρα που έφευγε.

Σπάσανε τ' αυγά, μάγκωσα τη γριά στη γωνία, της έπεσε ένα γιαούρτι, ο άλλος απ τα κριτσίνια τι φρένα να προλάβει, κοπάνησε το δικό μου από πίσω και κάπου μάγκωσε τα δάχτυλα του κι έκανε ένα χχχχωωωωωωμφφφφφσγμσω, ήρθανε τρεις υπάλληλοι και κοιτάζανε για κάποιο λόγο όλοι ΕΜΕΝΑ ενώ Η ΓΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝΑΠΟΔΑ.

Όταν πήγα να εξηγήσω ο μικρός μου σφύριξε 'μην πεις πάλι το παιδί φταίει θα σκοτωθούμε'. Έβαλα το καρότσι στα πιτς έξω και πήρα καλαθάκι. Δεν ψωνίζω ποτέ με καλαθάκι. Μαλακία είναι. Άμα το σβουρίξεις 360 φεύγουν τα μισά πράγματα από μέσα. Πρώτα τα ελαφριά, (κανέλες, τρίμα φρυγανιά) και μετά και το έρμα (αλεύρι, ζάχαρες). Τουλάχιστον δεν πέτυχα πάλι τη γριά, κυρίως γιατί με το που με έβλεπε άλλαζε έντρομη διάδρομο.

Θ αλλάξω σουπερμάρκετ. Αυτό δεν είναι γούρικο και με μισούνε.

Σκέφτομαι να πάω τρίτο όροφο στα Alex Pak που έχει καλό πλακάκι με αρμό και να οργανώσω ένα endurance. Άμα ντύσω τις πωλήτριες μ’ αυτό το υλικό με τα φουσκάκια που κάνει σπακ σπακ λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα. Έχω βρει και στα Carrefour μια καλή ράμπα με αλματάκι και σκας ευθεία στα κωλόχαρτα – πείτε μου τώρα, σε προκαλούν με τον τρόπο τους ή όχι;

Σκέφτηκα επίσης να σκάσω μύτη με φουλ δερμάτινα, κράνος, κι ένα καροτσάκι δικό μου τίγκα στους σπόνσορες πάνω. Θα δώσω ένα χρονόμετρο στον πρώτο υπάλληλο και θα του πω ‘φίλε μια το warm up και μετά φύγαμε μόλις περάσω τις τονοσαλάτες.’ Ψήνεται κανείς για Candid Camera;

ΥΓ. Επί τη ευκαιρία, και συγνώμη απ’ το περιοδικό και τους αναγνώστες αλλά για μια φορά θα βάλω και μια προσωπική αγγελία.

Αν με διαβάζεις και είσαι εκείνη που ήταν στο Βασιλόπουλο εκείνη τη μέρα που σε ξενύχιασα όταν κοίταζες τα μανό σε παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου. Έσκυψα όταν όρμησες να με λαρυγγώσεις καθαρά από ένστικτο, δεν ήθελα να πέσεις πάνω στα χρωμοσαμπουάν ούτε έκανα όπισθεν για να σε πατήσω στο στομάχι. Ο λόγος που σε ξαναπάτησα μετά πηγαίνοντας μπροστά ήταν επειδή με κυνηγούσαν. Ήθελα να μείνω και να μιλήσουμε αλλά όπως θα είδες με πήρανε οι μπάτσοι. Αν κι εσύ θέλεις να πάμε για ένα ποτό επικοινώνησε μαζί μου.


kostas r1150gs
 

KORAX

Γερολυκος
Περιοχή
Μεσσηνια
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
Κουλουρι 650 ,2004
KTM exc300 '06
Ελαφινα 700 '23
λοιπον...
εχουμε και λεμε...
το παρακατω το ''εκλεψα'' απο διπλανο φορουμ.....
απο τα παιδια της ''motoparea.gr'' ....
εχω πεθανει στο γελιο...
απολαυστε το !!!!


S&M

Ο μοτοσυκλετιστής είναι πάντα μοτοσυκλετιστής.
Έχει στο αίμα του το ρίσκο, τον ανταγωνισμό, το ζην επικινδύνως. Και δε χρειάζεται καν να είναι πάνω σε μοτοσυκλέτα για να νιώθει την αδρεναλίνη και τον ‘έλιγγο’ της ταχύτητας που λέει κι ένας φίλος. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να τα νιώσεις, παντού, χωρίς να χρειάζεσαι R1, 260 χιλιόμετρα και σαμαράκι.
Άμα έχεις ταλέντο κάνεις αριστουργήματα με το τίποτα. Να σας δώσω ένα παράδειγμα από την καθημερινή μου ζωή που θα κάνει και τη δική σας καθημερινότητα πιο ενδιαφέρουσα και πιο ‘μοτοσυκλετιστική’.

Στο σουπερμάρκετ παίρνω συνήθως καρότσι. Με πωρώνει το καρότσι. Με φτιάχνει. Μι τριλένι.

Θέλω να του κάνω ΓΚΑΑΑΑΑΝ και μετά να το στρίψω με ανάποδα, να το κάνω σβούρα και να πετώ μέσα γάλατα με hook shots όσο σβουρίζει. Είναι τόσο γκαγκάν που θα πρεπε να είναι παράνομο.

Φυσικά κάνοντας το συχνά έχω σακατέψει παιδάκια, έχω ξεκληρίσει οικογένειες, έχω κατεδαφίσει φρουτόκρεμες και ντοματοπελτέδες, έχω στουκάρει χυμούς ανανά με τη μόνη δικαιολογία που έχω πάντα να είναι ένα ελεεινό 'γλίστρησα και μου φυγε' (κάτι που γίνεται και με τα μηχανάκια).

Πριν λίγες μέρες όμως ήταν το απαύγασμα. Ήταν μια λαμπρή σελίδα. Μετά απ αυτό θα μου στήσουν χρυσελεφάντινο άγαλμα στο Βασιλόπουλο.
'Ο Μαλάκας'

Κατεβαίνω ένα ευθειάκι με το καρότσι δίπλα στα τσάγια. Περνώ τα παξιμάδια, έχω ντουμπλάρει έναν αργό που διαλέγει κριτσίνια κι είμαι στη στροφή Colgate έτοιμος για τα γιαούρτια. Ζυγίζω το καρότσι, υπολογίζω το κάμπερ με μια αετίσια ματιά και του χώνω μια στο πλάι θέλοντας να φύγει ευθεία και φάλτσα λίγο και να στηθεί έτοιμο με τη μούρη να έχει μπει ήδη στο άπεξ για τα γιαούρτια και να χει καλή έξοδο.

Τι διάολο, με το FZ1 είχε πιάσει αυτό.

Το κακό είναι κατ αρχήν ότι το έκανα την ώρα που πήγαινε ο γιος μου να αφήσει μια δωδεκάδα αυγά στο καρότσι κι αυτό χάθηκε από μπροστά του πράγμα που τον οδήγησε σε airball. Επίσης μια γριά έβγαινε από τη δική μου λωρίδα στα γιαούρτια με τον κώλο, τραβώντας το δικό της καροτσάκι με κόπο. Ο μαλάκας με τα κριτσίνια είχε πάει ανάποδα το μονόδρομο με τις μπύρες και βγήκε στο πλάι του δικού μου την ώρα που έφευγε.

Σπάσανε τ' αυγά, μάγκωσα τη γριά στη γωνία, της έπεσε ένα γιαούρτι, ο άλλος απ τα κριτσίνια τι φρένα να προλάβει, κοπάνησε το δικό μου από πίσω και κάπου μάγκωσε τα δάχτυλα του κι έκανε ένα χχχχωωωωωωμφφφφφσγμσω, ήρθανε τρεις υπάλληλοι και κοιτάζανε για κάποιο λόγο όλοι ΕΜΕΝΑ ενώ Η ΓΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝΑΠΟΔΑ.

Όταν πήγα να εξηγήσω ο μικρός μου σφύριξε 'μην πεις πάλι το παιδί φταίει θα σκοτωθούμε'. Έβαλα το καρότσι στα πιτς έξω και πήρα καλαθάκι. Δεν ψωνίζω ποτέ με καλαθάκι. Μαλακία είναι. Άμα το σβουρίξεις 360 φεύγουν τα μισά πράγματα από μέσα. Πρώτα τα ελαφριά, (κανέλες, τρίμα φρυγανιά) και μετά και το έρμα (αλεύρι, ζάχαρες). Τουλάχιστον δεν πέτυχα πάλι τη γριά, κυρίως γιατί με το που με έβλεπε άλλαζε έντρομη διάδρομο.

Θ αλλάξω σουπερμάρκετ. Αυτό δεν είναι γούρικο και με μισούνε.

Σκέφτομαι να πάω τρίτο όροφο στα Alex Pak που έχει καλό πλακάκι με αρμό και να οργανώσω ένα endurance. Άμα ντύσω τις πωλήτριες μ’ αυτό το υλικό με τα φουσκάκια που κάνει σπακ σπακ λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα. Έχω βρει και στα Carrefour μια καλή ράμπα με αλματάκι και σκας ευθεία στα κωλόχαρτα – πείτε μου τώρα, σε προκαλούν με τον τρόπο τους ή όχι;

Σκέφτηκα επίσης να σκάσω μύτη με φουλ δερμάτινα, κράνος, κι ένα καροτσάκι δικό μου τίγκα στους σπόνσορες πάνω. Θα δώσω ένα χρονόμετρο στον πρώτο υπάλληλο και θα του πω ‘φίλε μια το warm up και μετά φύγαμε μόλις περάσω τις τονοσαλάτες.’ Ψήνεται κανείς για Candid Camera;

ΥΓ. Επί τη ευκαιρία, και συγνώμη απ’ το περιοδικό και τους αναγνώστες αλλά για μια φορά θα βάλω και μια προσωπική αγγελία.

Αν με διαβάζεις και είσαι εκείνη που ήταν στο Βασιλόπουλο εκείνη τη μέρα που σε ξενύχιασα όταν κοίταζες τα μανό σε παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου. Έσκυψα όταν όρμησες να με λαρυγγώσεις καθαρά από ένστικτο, δεν ήθελα να πέσεις πάνω στα χρωμοσαμπουάν ούτε έκανα όπισθεν για να σε πατήσω στο στομάχι. Ο λόγος που σε ξαναπάτησα μετά πηγαίνοντας μπροστά ήταν επειδή με κυνηγούσαν. Ήθελα να μείνω και να μιλήσουμε αλλά όπως θα είδες με πήρανε οι μπάτσοι. Αν κι εσύ θέλεις να πάμε για ένα ποτό επικοινώνησε μαζί μου.
ΧΑΧΑ ΔΕν ξερω ποιος τογραψε αλλα παρτονε αγκαζε και φερτον απο δω.Αντε θα φτιαξουμε και κοιλιακους:fun
 
Top Bottom