Ήρθε η ώρα να μάθουμε !!!!!! Τελικά είναι ο Dracula Λελος!!!!!! The story.

NIKOS PAPADOPOULOS

Μέλος
Περιοχή
ΑΙΓΑΛΕΩ
Όνομα
Νίκος παπαδοπουλος
Μοτό
Gs 1200 LC adventure
Οχι μονο αυτος ντεεεε θυμισου μετα την τεχνιτη λίμνη ενα ωραιο στριφτερό κομματι με πρασινο και καινουργια ασφαλτο
Το καινούργιο κάγκελο που σου βάλαμε, την κυρία στη ρεσεψιόν που ήθελες ντε και καλά να της μιλήσεις Σερβικά !
Έλα πες και αλλά !!!!!
 

sugariasgeorge

οδηγος της γλυκοΓιωργαινας
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
για το ταξιδι και την περιγραφη :prft:

:friendship::friendship::friendship::friendship::friendship::friendship:
























και ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ηλια....
οτι αλατια ειχε ο αυχενας στα αριστερα εχουν εξαφανιστει πλεον....
εαν υπαρχουν και αλλες φωτο , παρακαλω να ''πεσουν'' προς τα δεξια ...
να καθαρισει και αλλη πλευρα ντεεεε!!!
:friend:
 

desert fox

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονικη
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
Σε αναμονη......
Τι να πω ρε παιδες! Κατ αρχας να πω στον @Phoenix αλλο κακο να μη σε βρει!:(
Βλεποντας την μοτο σου στις φωτο και δεν εχεις γρατζουνια ειναι μεγαλη τυχη!:eek:
Καλα η αφηγηση σου Ηλια τα σπαει! Εκλαιγα απ τα γελια!:ha
Περασατε σουπερ κι αυτο εχει σημασια! Μακαρι να μην συνεβαινε και το απροοπτο του Στεργιου αλλα ειπαμε.. Τυχερος στην ατυχια σου ...εσυ να σαι καλα να παρεις και κονδορα!
Το ταξιδιωτικο στην Ρουμανια το εχω καιρο στο μυαλο μου κι εγω οπως και πολλοι αλλοι φανταζομαι. Ευχαριστουμε για τις χρησιμες πληροφοριες .
Να ειστε καλα να το ξανακανουμε! Εχει πολλα να δωσει η Ρουμανια...
Νικο @NIKOS PAPADOPOULOS με την πρωτη ευκαιρια να μας πεις απο κοντα την τραυματικη εμπειρια σου απο την μοτομουρμουρα του ...:yew:
 
Τελευταία επεξεργασία:

#skliros_kariolis (geez996)

γιου μεικ μι κρ'υ'ζι ρε...
ADVRIDE Team
Περιοχή
Αττικης
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
KTM 300 EXC το tpi το καλό , το 6 gays
Αφού κοιμηθήκαμε καλά και ο καθένας στο δωμάτιο του το πρωί που ξυπνήσαμε αποφασίσαμε να την κάνουμε για Βελιγράδι και νάϊτ λάϊφ!! Επίσης έπρεπε να δουλέψουμε και λίγο ακόμα τα Σέρβικα :p . έτοιμοι για αναχώρηση μέσω του road 18 και πέρασμα από το εκπληκτικό pasul Gutai !! Το ανέβασμα αλλά και το κατέβασμα ήταν ένα πραγματικό grip και τέλεια άσφαλτο που δεν άφηνε ασυγκίνητο ακόμα και τον πιο απαιτητικό ;) Μετά από αυτό το εξαιρετικά οδηγικά κομμάτι φτάσαμε στο Μπάια Μάρε όπου σταματήσαμε για ανεφοδιασμό . Αφού φουλάρουμε αέρας για Βελιγράδι μέσω του Ε671 ! Από τον ανεφοδιασμό και μετά ειχα ένα περίεργο σφίξιμο στο στομάχι και με είχε καταβάλει κάτι πολύ περίεργο χωρίς να έχω καθόλου διάθεση να οδηγήσω! Δεν ένιωθα καθόλου άνετα και είχα ένα περίεργο προαίσθημα ότι κάτι θα συμβεί μάλλον. Δεν σταμάτησα όμως και συνέχισα κανονικά στον δρόμο . Στο σημείο αυτό οδηγούσαμε σε μια τεράστια ευθεία τουλάχιστον 20 ισως και παραπάνω χιλιομέτρων και ενώ είμαστε πάνω στον κεντρικό άξονα και δεξία μας έχουμε το χωριό Curtuiseni ακριβώς εκεί υπάρχει διάβαση πεζών με φωτεινή σηματοδότιση . Εγώ ήμουν πρώτος με ακολουθούσε ο Νίκος και πίσω ο Στέργιος. Όταν έφτανα στην διάβαση βλέπω αριστερά μου και δίπλα στην διπλή γραμμή να έχει σταματήσει ένα αμάξι να ανοιγει η πόρτα πάνω στην διάβαση και να κάνει την κίνηση να βγει από το αυτοκίνητο μια γυναίκα με ένα μωρό στα χέρια . Πηγαινα κάπου με 140 κόβω στα 110 περίπου και συνεχίζω . Πίσω μου είχα και το Νίκο και λίγο πιο πίσω το Στέργιο. Συνεχίζουμε και μετά από 3 χλμ φτανουμε σε ένα κυκλικό κόμβο στο Valealui Mihai όπου έπρεπε να πάμε αριστερά . Βλέπω το Νίκο πίσω μου και περιμέναμε εγω στην έξοδο του κόμβου και ο Νίκος στην αρχή ώστε να μας δει ο Στέργιος και να συνεχίσουμε . Αφού πέρασαν κανα 2 λεπτά και δεν ερχόταν άρχισα να ανυσηχώ εγώ και ξαφνικά σκάει ένα αυτοκίνητο ανόιγουν τα παράθυρα και μας έκαναν νοήματα και μας μιλούσαν στα ρουμάνικα να πάμε πίσω. Εκεί κατάλαβα ότι τα πράγματα δεν είναι καλά ! Γυρνάμε σφεντόνα πίσω και βλέπουμε ευτυχώς το πουλί όρθιο στην άκρη του δρόμου και το φοίνικα δυαλιμένο κυριολεκτικά . Κρατήσαμε την ψυχραιμία μας αφού ήταν καλά αρχικά ωστε να δούμε τι πρέπει να κάνουμε από εδω και πέρα. Με λίγα λόγια θα σας πω τι ακριβώς έγινε: Την ώρα που ο Στέργιος έφτασε στην διάβαση η γυναίκα είχε βγει από το αμάξι και έκανε βήμα ωστε να περάσει τον δρόμο . Ο στέργιος ανάβει αλάρμ και κόβει ταχύτητα κάπου στα 40 και ξαφνικά ακούει ένα δυνατό φρενάρισμα και στην συνέχεια το μπαμ. Τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο από πίσω ( προφανώς χάζευε και τον είδε τελευτάια στιγμή) αλλά ήταν αργά . Τον χτύπησε πανω στην βαλίτσα και μηχανή γύρισε προς το αντίθετο ρεύμα . Με την πίεση και το γύρισμα κόπηκε το διαφορικό η εξάτμηση έγινε σαν πατημένο τσιγάρο και ο πίσω τροχός τον προσπέρασε :eek: .
Καλέσαμε την αστυνομία όπου ήρθε και έβγαλε τις απαραίτητες φωτογραφιές καθώς και την bmw mobile care να έρθει να μαζέψει το λαβωμένο Φοίνικα . Εγώ με Νίκο περιμέναμε εκεί καθώς ο Στέργιος πήγε να δώσει κατάθεση στο τμήμα μαζί με αυτόν που τον χτύπησε. Τελικά του έκανε ο τύπος θετική δήλωση και αφού τελείωσαν τα διαδικαστικά ήρθε πάλι στο σημείο του ατυχήματος.
Ενώ περιμέναμε εκεί σταμάτησαν αρκετοί ώστε να μας ρωτήσουν τι έγινε κτλ . ένας εξ αυτών ήταν ένας Ρουμάνος με ένα bmw RT1200. Αφού καταφέραμε να μιλήσουμε με τα λίγα Αγγλικά που ήξερε και του είπαμε ότι όλα ειναι οκ έφυγε . Μετά από 10 λέπτά γυρίζει ξανά με ένα φίλο του με αυτοκίνητο και τρέιλερ. Την ώρα εκείνη έφεραν οι αστυνομικοί και το Στέργιο οπότε ανεβάσαμε όλοι μαζί το φοίνικα πάνω στο τρέιλερ και πήγαμε στην πανσιόν του τυπά στα 3 χλμ από εκεί στο Valeaui Mihai . Κάτσαμε φάγαμε ίπιαμε και πιάσαμε την κουβέντα με τους Ρουμάνους ! Να ναι καλά το google translate :p Στις 4 το απόγευμα περιμέναμε την οδική να φορτώσουν το gs να το πάνε oradea στην αντιπροσωπία . Το διάστημα που περιμέναμε εκει ο Ρουμάνος με το RT ήθελε να αγοράσει το φοίνικα ( μιλάμε μας ζάλισε) :D Τελικά πάει σπίτι και φέρνει ένα 1100 bmw και λέει στο πουλί θα το πάρεις θα συνεχίσεις κανονικά και 1500 ευρά στην τσέπη ώστε να κρατήσει αυτό το Φοίνικα.:laugh: Εμείς προσπαθούσαμε να του εξηγήσουμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει διότι είναι στην μέση οι ασφάλειες και η αποζημίωση που θα παρει ο Στέργιος από τον Ρουμάνο που τον τράκαρε καθώς και ότι δεν μπορεί να πάρει μηχανή με πινακίδες Ρουμανίας να παέι Ελλάδα και μετά να την κρατήσει κτλ. Αφού δεν βρίσκαμε άκρη έφερε η σερβιτόρα τον φίλο της που μιλούσε αγγλικά και συννενοηθήκαμεεεεεε ! 4.15 ήρθε φορτηγάκι και φόρτωσε το φοίνικα. Ετοιμαστήκαμε και εμείς να αναχωρήσουμε τελικά για Timisoara . Το πουλί πίσω στο LC και ο σάκος με τα ρούχα του πίσω από εμένα;) . Φτάσαμε στην πόλη μπάνιο στο ξενοδοχείο και βουρ έξω να τσιμπίσουμε κάτι και να σφίξουμε και ένα ποτάκι να χαλαρώσουμε :) όλα ήταν πραγματικά τέλεια με ψυχολογία στο φουλ καθώς δεν έιχε ουτε γρατσουνιά πάνω του ( αυτό ήταν και το πιο σημαντικό άλλωστε ) τα σίδερα αλλάζουν . Η επόμενη μέρα μας βρήκε καρφί στον δρόμο για Σαλόνικα μέσω Σερβίας και Σκοπίων ( είχαμε συνάντηση μέ κάποιους εκ των βόρειων) :yew: Αφού τα είπαμε φάγαμε και ίπιαμε επιστροφή στο ξενοδοχείο για ύπνο! Τετάρτη πρωί είχε αναχώρηση από το Βορά για το Νότο και το μεσημέρι είμασταν όλοι στα σπίτια μας!


Επίλογος : 4200 χιλιόμετρα για μένα. Το ταξίδι αυτό ήταν εξαιρετικό και η Ρουμανία που εστιάσαμε μία πραγματικά υπέροχη χώρα που έχει πάρα πάρα πολλές ομορφιές. Σίγουρα οι μέρες δεν ήταν αρκετές ώστε να τα δούμε όλα ( ζήσαμε όμως πολλά πράγματα εκεί και νομίζω πως τα καταφέραμε πολύ καλά και οι τρεις μας ) για αυτό το
λόγο θα επανέλθουμε δριμύτεροι ! Επίσης θα επανέλθουμε για να παίξουμε την Ρεβάνς με το Δρακουμέλ γιατί αυτή τη φορά χάσαμε την μάχη αλλά όχι τον πόλεμο!!!!

Φιλάκια στα μούτρα σας τωρα :stm::stm::stm:









Εγω θα κραταγα το B M W 1100 , θα κραταγα το Φοινικα , Θα τσεπωνα τα 1500 Ευρα να κερασω στο Χ.Ο.Μ τους καφεδες και τις πιτσες και να εκανα ανταλαγη τον Στεργιο.

PROBLEM SOLVED.
 

mike

Μέλος
Περιοχή
Ρέθυμνο
Όνομα
Μιχάλης
Μοτό
aprillia caponord rally
είστε ωραίοι παίδες πάντα τέτοια ! έτσι και αλλιως o @Phoenix μας είναι τόσο αδιευκρίνιστα ρευστός που δεν μπορεί να τον χτυπήσει καμία αναποδιά ! Και στην άλλη με καλό να είστε γεροί και να περάσετε το ίδιο και ακόμα καλύτερα , γιατί απ την περιγραφή και τις φωτό αυτό βγαίνει , ότι περάσατε από καλά και πάνω !!!
 

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
NUDA900R
WR250R
και ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ηλια....
οτι αλατια ειχε ο αυχενας στα αριστερα εχουν εξαφανιστει πλεον....
εαν υπαρχουν και αλλες φωτο , παρακαλω να ''πεσουν'' προς τα δεξια ...
να καθαρισει και αλλη πλευρα ντεεεε!!!
:friend:
Ναι ρε φίλε στραβολεμιάσαμε, τόσα σεντόνια έγραψε χάθηκε να κάνει μια περιστροφή στις φωτογραφίες πριν τις ανεβάσει;

Ηλία έχει κανά βότανο το μαγαζί για τα "πιασίματα",,, :D:D:D
 

ilai

Μέλος
Όνομα
HΛΙΑΣ
Μοτό
.
Ναι ρε φίλε στραβολεμιάσαμε, τόσα σεντόνια έγραψε χάθηκε να κάνει μια περιστροφή στις φωτογραφίες πριν τις ανεβάσει;

Ηλία έχει κανά βότανο το μαγαζί για τα "πιασίματα",,, :D:D:D
Χαχαχαχαα σορρυ παιδια θα τις διορθωσω οταν βρω λιγο χρονο !! Καποιες ανεβηκαν απο υπολογιστη καποιες απο το κινητο γι αυτο το μπερδεμα ;) λεω και στο μεγαλο αφεντικο να με φτιαξει και με γραφει :p
 

TimosV

Μέλος
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ
Όνομα
Τίμος
Μοτό
Multi 1100
KTM 390 adv
Τι να πω ρε παιδιά. Πάλι καλά που δεν έγινε τίποτε χειρότερο. Αν θέλει ο διάολος!!!!!
Το μηχανάκι θα αποκατασταθεί.
Γερός να είναι και τα υπόλοιπα είναι θεωρία.
Πάντως πολύ όμορφη η Ρουμανία. Ωραίο ταξιδιωτικό!!!!
 

Phoenix

Gender fluid
ADVRIDE Team
Περιοχή
Χαλκιδα
Όνομα
Στεργιος
Μοτό
bmw r1250gs adve Θα σε σκισω maniac
χουσβαρνα 510 πιστολ
Ρουμανια !!
Την ειχα επισκεφτει και παλιοτερα ,απο αλλη γωνια και με αλλο δρομολογιο και μου φανηκε πολυ..... ενταξει
Αυτην την φορα το μπασιμο ηταν απο αλλο σημειο και αγριευτηκαμε λιγο λογο των οπως τους ειπε ο νικος αρκουδογυφτων ...
Μιλαμε για μια περιοχη που μαλλον κατοικουν πολυ ρομα αλλα παλι υπηρχε μια ταξη !!!!!!!!!( χαρτες κλπα δρομολογια ο Ηλιας)
βασικο παραξενο φαινομενο και στην Βουλγαρια αλλα στην Ρουμανια ειναι οτι ολοι θελανε να πληρωνονται στο νομιζμα τους και οχι σε ευρω και μπραβο τους!!!!!
Η γενικη μου αισθηση ηταν οτι αυτο που εβλεπα και η αισθηση που ειχα ειναι οτι η χωρα ειναι σε καλυτερη κατασταση απο αυτο που ειχα συναντηση πριν απο εξι χρονια, βεβαιως και στην συνεχεια του ταξιδιου αυτη η αισθηση περιτρανωθηκε
Μια χωρα σε εξελιξη παρα την διαφθορα των πολιτικων τους οπως μου ειπαν καπιοι ντοπιοι, στα παντα ολα !!
Ειδα οτι τα προσωπα τους, ηταν ηρεμα, γενικα υπηρχε μια αισθηση οχι καταθλιψης οπως στην χωρα μας αλλα μια συγκρατημενη αισιοδοξια Παρατηρησα την ταξη που επικρατουσε παντου απο τα σπιτια τα χωραφια τους δρομους την καθαριοτητα μια οργανωση ουσιαστικη και με κατευθυνση στα τουριστικα σημεια που ειναι πολλα και πολυ δυναμικα υποσχομενα, και ολα αυτα με 130 δισ ΑΕΠ και 22μυρια πληθυζμο εναντι των 180 δις ΑΕΠ της Ελλαδας των 11,5 μυριων κατοικων
Φυσικα αρχισα να στεναχωριεμαι σκεπτομενος........
Το Πετροσανι που μειναμε την δευτερη μερα ηταν μια υσυχη πολη ανθρακωρυχων με 70000 χιλιαδες κοζμου, ενα μεγαλο χωριο!!
Θα ελεγε κανεις οτι δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο, αλλα δεν ξερω, μου αρεσουν, οι μικρες και ηρεμες πολεις
Φυσικα ο χωρος που ηταν χτιζμενη ηταν ολα τα Λει !!!,γυρω γυρω καταπρασινα βουνα,
Το ξενοδοχειο ικανοποιητικο,και καθαρο, υπηρχαν και δυο ολανδοι με αυτες τις πανγιουροπιαν,ο ενας δε απο αυτους την αγορασε 1000 ευρω για να κανει το ταξιδι, θα ελεγα,ωραιος!!!!!! και πρακτικος
Φαγαμε τις πιτσες μας, ακουσαμε το καραοκε μας απο τα πιτσιρικια και τραβηξαμε για τον υπνο διοτι την αλλη μερα θα κινουμασταν προς τρανσαλπινα
Θελω εδω να αναφερω οτι μεχρι το πετροσανι κουραστηκαν τα χερια μου απο το στριψιμο στους πιστοδρομους που εχουν εκια πανω
Ολοι φρεσκοστρωμενοι !!!!!!!!!!!!!!!!!! και σωστοι!!!!!!!!!


του μπι κοντινιουεεεε
 

ilai

Μέλος
Όνομα
HΛΙΑΣ
Μοτό
.
Ρουμανια !!
Την ειχα επισκεφτει και παλιοτερα ,απο αλλη γωνια και με αλλο δρομολογιο και μου φανηκε πολυ..... ενταξει
Αυτην την φορα το μπασιμο ηταν απο αλλο σημειο και αγριευτηκαμε λιγο λογο των οπως τους ειπε ο νικος αρκουδογυφτων ...
Μιλαμε για μια περιοχη που μαλλον κατοικουν πολυ ρομα αλλα παλι υπηρχε μια ταξη !!!!!!!!!( χαρτες κλπα δρομολογια ο Ηλιας)
βασικο παραξενο φαινομενο και στην Βουλγαρια αλλα στην Ρουμανια ειναι οτι ολοι θελανε να πληρωνονται στο νομιζμα τους και οχι σε ευρω και μπραβο τους!!!!!
Η γενικη μου αισθηση ηταν οτι αυτο που εβλεπα και η αισθηση που ειχα ειναι οτι η χωρα ειναι σε καλυτερη κατασταση απο αυτο που ειχα συναντηση πριν απο εξι χρονια, βεβαιως και στην συνεχεια του ταξιδιου αυτη η αισθηση περιτρανωθηκε
Μια χωρα σε εξελιξη παρα την διαφθορα των πολιτικων τους οπως μου ειπαν καπιοι ντοπιοι, στα παντα ολα !!
Ειδα οτι τα προσωπα τους, ηταν ηρεμα, γενικα υπηρχε μια αισθηση οχι καταθλιψης οπως στην χωρα μας αλλα μια συγκρατημενη αισιοδοξια Παρατηρησα την ταξη που επικρατουσε παντου απο τα σπιτια τα χωραφια τους δρομους την καθαριοτητα μια οργανωση ουσιαστικη και με κατευθυνση στα τουριστικα σημεια που ειναι πολλα και πολυ δυναμικα υποσχομενα, και ολα αυτα με 130 δισ ΑΕΠ και 22μυρια πληθυζμο εναντι των 180 δις ΑΕΠ της Ελλαδας των 11,5 μυριων κατοικων
Φυσικα αρχισα να στεναχωριεμαι σκεπτομενος........
Το Πετροσανι που μειναμε την δευτερη μερα ηταν μια υσυχη πολη ανθρακωρυχων με 70000 χιλιαδες κοζμου, ενα μεγαλο χωριο!!
Θα ελεγε κανεις οτι δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο, αλλα δεν ξερω, μου αρεσουν, οι μικρες και ηρεμες πολεις
Φυσικα ο χωρος που ηταν χτιζμενη ηταν ολα τα Λει !!!,γυρω γυρω καταπρασινα βουνα,
Το ξενοδοχειο ικανοποιητικο,και καθαρο, υπηρχαν και δυο ολανδοι με αυτες τις πανγιουροπιαν,ο ενας δε απο αυτους την αγορασε 1000 ευρω για να κανει το ταξιδι, θα ελεγα,ωραιος!!!!!! και πρακτικος
Φαγαμε τις πιτσες μας, ακουσαμε το καραοκε μας απο τα πιτσιρικια και τραβηξαμε για τον υπνο διοτι την αλλη μερα θα κινουμασταν προς τρανσαλπινα
Θελω εδω να αναφερω οτι μεχρι το πετροσανι κουραστηκαν τα χερια μου απο το στριψιμο στους πιστοδρομους που εχουν εκια πανω
Ολοι φρεσκοστρωμενοι !!!!!!!!!!!!!!!!!! και σωστοι!!!!!!!!!


του μπι κοντινιουεεεε
Ξερω τι κανεις!!! Διαβαζεις τα δικα μου και κανεις ρεζουμε ρε μουστακιοφορε???
 

Θάνος.Κ

Σκουτεροtraveller
Περιοχή
Νότια Προάστια Αθηνών forever
Όνομα
Θάνος
Μοτό
Honda SH 300i C-Abs
Ευχαριστουμε για την αφηγηση του οδοιπορικου απο μερη που δυσκολα προσωπικα θα επισκεφθω. Phoenix σημασια εχει οτι δεν ειχες κάποιον τραυματισμο.
 

Phoenix

Gender fluid
ADVRIDE Team
Περιοχή
Χαλκιδα
Όνομα
Στεργιος
Μοτό
bmw r1250gs adve Θα σε σκισω maniac
χουσβαρνα 510 πιστολ
Ευχαριστουμε για την αφηγηση του οδοιπορικου απο μερη που δυσκολα προσωπικα θα επισκεφθω. Phoenix σημασια εχει οτι δεν ειχες κάποιον τραυματισμο.
φιλε μην αναφερεσαι με τις λεξεις δυσκολα κλπ διοτι στεναχωριεμαι ......
μια αποφαση ειναι ολα και μια οργανωση τυπικη
οσο αφορα τους τραυματιζμους,θα αου πω οτι η ιδια η ζωη στο τραυμα και την αποκατασταση εγκειτε και εντελει αυτο ειναι και το ρεζουμε της
Φυσικα οι γκεουλες δεν παθαινουν τιποτα ποτε!!!!!!:pointu::pointu::pointu::stm:
 

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450

mAthosalas

I love my GS
Περιοχή
ΧώμαSweetHome
Όνομα
Κώστας
Μοτό
F800GS 30 years
Ναι ρε συ...
Δίκιο έχει το :fly:
Τί χειρότερο να πάθουνε...;:fun
μα δεν ειδες τις φωτο...του φυγε ο κωλος λεμε...ακομα και η ροδελα τον προσπερασε...τι αλλο?:friend:
 

forester

Μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Θοδωρής
Μοτό
R1200GS Triple Black
Ο Φοίνικας απόθανε τιμημένα! On the road!
Του τη φέρανε μπαμπέσικα από πίσω βέβαια, αλλά έτσι δε συχωρέθηκε κι ο Καραϊσκάκης;;; :cool:

Αντε και εις άλλα με υγεία πλι μας ;)
 

mAthosalas

I love my GS
Περιοχή
ΧώμαSweetHome
Όνομα
Κώστας
Μοτό
F800GS 30 years
Ο Φοίνικας απόθανε τιμημένα! On the road!
Του τη φέρανε μπαμπέσικα από πίσω βέβαια, αλλά έτσι δε συχωρέθηκε κι ο Καραϊσκάκης;;; :cool:

Αντε και εις άλλα με υγεία πλι μας ;)
Λες να ητανε προφητικο το μουστακι 'αλα Καραισκακης?...:eek::wacky::cautious:
 

Phoenix

Gender fluid
ADVRIDE Team
Περιοχή
Χαλκιδα
Όνομα
Στεργιος
Μοτό
bmw r1250gs adve Θα σε σκισω maniac
χουσβαρνα 510 πιστολ
Το ξυπνημα στο πετροσανι ηταν ατμοσφαορικο διπλα μου ο πιτσι σκεπαζμενος και εγω ξεσκεπος !!
Το πρωινο ηταν μια καλη ομελετα και οι χαριεντιζμοι με τους δυο ολανδους περναν και δεινανε
Φορτωσαμε τα σιδερενια αλογα και χαθηκαμε στα βουνα
Προοριζμος τρανσαλπινα
Μαγεια , ποταμι , δεντρα , φραγματα και λοιπες ζωγραφιες του θεου, αλαχ , βουδα , οσιρι , φλωρινιωτη και βαλε
Πιο τρανσφαγκαρασαν ...........!
Πρεπει ολοι να πατε πρωτα εκει μετα οπουδηποτε
Καπου εκει σε μια στροφη σε ανηλεο εφυγε η μηχανη αλλα ξαναγυρισε και προλαβα να δω και τον νικο να παθαινει το ιδιο απο τον καθρεφτη ,νασου και η μαιμου να μου κλεινη το ματι
Ελα ρε συ λεω αφου εχουμε τελειωσει με τα θερια !!
Τουναντιον η μαιμου ηταν πλεον συνεπιβατης μου
Αρχισαμε της λεω
Γιατι ποτε τελειωσαμε μου λεει
Μαρι αιγαμις της λεω
Αι ρε γιδα μου λεει
Σκεφτομαι ας παει και το παλιαμπελο, ας ειναι ,
Πεταγετε ομως η αφιονιζμενη, και μου λεει το νου σου κοπρια ο δρακουλας σε περιμενει, στα εχει μαζεμενα απο την προηγουμενη φορα
Λες λεω σπο μεσα μου ........
Επομενη σταση μας το σιμπιου με τελικο προοριζμο το καστρο μπραν και το μπρασοφ
Οι δρομοι φιδισιοι τα τοπια συναγωνιζονταν το ενα το αλλο
Μια πανδαισια χρωματων και μυρωδιων,ευγε Ρουμανια ευγε
Σιμπιου μια ζεστη πολη, φιλοξενη και ασφαλης οπως ολη η Ρουμανια αλωστε
Ηπιαμε φαγαμε και παλι στον δρομο για το καστρο μπραν
Ο δρακουλας και το σπιτι του μας περιμεναν
Και φτασαμε !!!
Κοζμος ντουνιας πολυς και το καστρο ασχετως την ηλιοφανια εστεκε εκει ψηλα ατρομητο και επηβλητικο
Φυσικα ο δρακουμελ εχει κανει μπιζνα και μας αρμεξε κανονικα για να μπουμε μεσα
Ο δρακουλας αν εκρινα καλως απο το κρεβατι που κοιμοταν, ειναι κοντος η μαιμου ομως μου υπενθημισε οτι κοντος κοντος αλλα μπαρος .... μαλλον θα τον εχεις δοκιμασει της λεω,αναχαθεις προστυχε πισω την εχει η αχλαδα την ουρα μου απανταει
Και ετσι με την πεποιθηση οτι ο βλαντ ειναι κοντος φυγσμε για μπρασοφ
Τι δρομαρα ηταν αφτη μεχρι το μπρασοφ !!!!!
Βρεθηκε ενας κακομοιρης με βαραντερο καπου εκει και τον εκανε ο μικρος να παραμιλαει, τον ξεπουπουλιασε σε σημειο που οταν του χωθηκα και εγω ειχε τελεψει και δεν ειχε αλλο κουραγιο να αντισταθει
Αλλα μιλαμε για πισταρες
Δεν το περιμενα για την ρουμανια εχουν κανει δουλεια οι ανθρωποι
Μιλαμε για μοτοτζιπι
Ωραιο το μπρασοφ με πολυ κοζμο, καθαρο, οργανωμενο, ασφαλες !!!!
Και οπως παντα ταξι, κουβεντα με τον ταξιτζη,
Του λεω γιου πακιστανο
νο μου λεει ρουμουνο,
του λεω γιου βερι μπλακ
μου λεει μπλακ αλλα ρουμουνο
Ε του λεω και εγω οκει για να μην αρπαξει περισσοτερο
Μας πηγε σπιτι να κοιμηθουμε διοτι την αλλη μερα μας περιμενε το μαραμουρες

Του μπι κοντινιουε
 
Top Bottom