όλα στην ώρα τους θα ανέβει εννοείτε απλά να βρω λίγο την ημερομηνία !!! Μιλάμε για πολύ εκδρομή το advride χαμός θα γίνει το 2017@ilai για ανεβασε και τον 3ο Παρνωνα για τους ποιο χωματινους να γινει χαμοοοοος...Πολυ ποικιλια βρε παιδι μου...Ασφαλτινα Κρητικα βουνα,χωματινος Παρνωνας,ρακες ζεστες και κρυες,κρασια κοκκινα,ροζε και ασπρα,σουβλακια,καλαμακια,τσιπουρα,μπυρες...οτι τραβαει η ορεξη σου!!!!
25-26-27 φλεβαρη τριημερο καθαρας δευτεραςόλα στην ώρα τους θα ανέβει εννοείτε απλά να βρω λίγο την ημερομηνία !!! Μιλάμε για πολύ εκδρομή το advride χαμός θα γίνει το 2017
είσαι λίγο μέσα στο μυαλό μου μήπως??? για τότες σκεφτόμουν τέλος Φλεβάρη και εκμετάλλευση του τριημέρου!!θα το συζητήσουμε και ίσως ανέβει για τότε!25-26-27 φλεβαρη τριημερο καθαρας δευτερας
Τριημερο καθαρας δευτερας μπορει να παιξει κατι αλλο...Οποτε ο Παρνωνας μπορει να παιξει και κανενα δεκαημερο ποιο νωρις...Να χουμε(να εχω εγω δλδ πριν ξεκινησει η επαγγελματικη σεζον μου)περισσοτερη ποικηλια και επιλογες.Understand what i mean???25-26-27 φλεβαρη τριημερο καθαρας δευτερας
ξέρεις τι λέω?? 'οταν γυρίσεις από Γερμανία καβάλα το εργαλείο πάρε και κανάν αλλο παρέα και ελάτε πάνω να σας φιλοξενήσω στο ορεινό και να γυρίσουμε το Πάρνωνα τούμπα 2 μέρες !! σε βλεπω αγριεμένο δε κρατιέσαι με τιποταΤριημερο καθαρας δευτερας μπορει να παιξει κατι αλλο...Οποτε ο Παρνωνας μπορει να παιξει και κανενα δεκαημερο ποιο νωρις...Να χουμε(να εχω εγω δλδ πριν ξεκινησει η επαγγελματικη σεζον μου)περισσοτερη ποικηλια και επιλογες.Understand what i mean???![]()
Prive κατασταση δλδ;χαχαχα...Κατσε να κατεβω και μιλαμε...Ωστοσο εσυ κανε σχεδια να δουμε που θα μας βγαλει παλι φετοςξέρεις τι λέω?? 'οταν γυρίσεις από Γερμανία καβάλα το εργαλείο πάρε και κανάν αλλο παρέα και ελάτε πάνω να σας φιλοξενήσω στο ορεινό και να γυρίσουμε το Πάρνωνα τούμπα 2 μέρες !! σε βλεπω αγριεμένο δε κρατιέσαι με τιποτα![]()
Άσε τα Karoo στην άκρη και βάλε γόμεςΔηλαδη για να καταλαβω ΚΑΛΑ!!!....
Νικολας...με ΚΤΜ990adv...συζηταει λεει με αθωα ασφαλτινα παιδια για ΑΣΦΑΛΤΙΝΗ στο Νησι......τον Μαρκα & τον ΥΝS ή αλλιως τον "θα σταματησω οταν το χιονι φτανει στο σβερκο γιατι με πειραζει το αυχενικο" και τον "το CBFadv παει Magadan ανετα με ασφαλτινα"
Οκ...το πιασαμε το καταλαβαμε το κατανοησαμε...:tzt:ΑΣΦΑΛΤΙΝΗ θα ειναι Σ-Ι-Γ-Ο-Υ-Ρ-Α...:mps2:
Θα το παλεψω να ειμαι εκει...με φουλ χωματινο εξοπλισμο,με Karoo3 στην χειροτερη και...σκηνη με εξοπλισμο trOFFy...ρακή θα υπαρχει παρεα θα εχει ξαναπαει σε "ασφαλτο" οπότε νο προμπλεμο...παμε πολεμο!
Αν καταφερω να ξεπερασω τα "εδω" και μπω στο παπορι...δε ρωταω καν που παμε...απλα φυυυυυυυγαμε!![]()
Ρε τι γομες και ξυστρες...αυτα ειναι του διαολου ασφαλτινα κουμαντα...δεν τα κατεουμε εμειςΆσε τα Karoo στην άκρη και βάλε γόμες
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δηλαδη για να καταλαβω ΚΑΛΑ!!!....
Νικολας...με ΚΤΜ990adv...συζηταει λεει με αθωα ασφαλτινα παιδια για ΑΣΦΑΛΤΙΝΗ στο Νησι......τον Μαρκα & τον ΥΝS ή αλλιως τον "θα σταματησω οταν το χιονι φτανει στο σβερκο γιατι με πειραζει το αυχενικο" και τον "το CBFadv παει Magadan ανετα με ασφαλτινα"
Οκ...το πιασαμε το καταλαβαμε το κατανοησαμε...:tzt:ΑΣΦΑΛΤΙΝΗ θα ειναι Σ-Ι-Γ-Ο-Υ-Ρ-Α...:mps2:
Θα το παλεψω να ειμαι εκει...με φουλ χωματινο εξοπλισμο,με Karoo3 στην χειροτερη και...σκηνη με εξοπλισμο trOFFy...ρακή θα υπαρχει παρεα θα εχει ξαναπαει σε "ασφαλτο" οπότε νο προμπλεμο...παμε πολεμο!
Αν καταφερω να ξεπερασω τα "εδω" και μπω στο παπορι...δε ρωταω καν που παμε...απλα φυυυυυυυγαμε!![]()
Μην αγχωνεσαι, φλωρικο χωμα θα ειναιΩραια ιδεα ρε μαγκες !!!!Εκει θα ειμαστε !
Στο ασφαλτινο ομωςγια το σχεδον δεν ταζω !!!
))
Με το καλοΘα προσπαθήσω να κατέβω... Έχω συνηθίσει οι βόλτες μου στο νησί να είναι μοναχικές όμως τέτοια βόλτα δεν χάνεται... Το παρακολουθώ στενά λοιπόν...
Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα, ποιο ειναι το χωριό ;Κάνω κι εγώ εδώ το παρόν για να δώ τις εξελίξεις και ελπίζω να μπορέσω να κατέβω. Περιμένουμε διαδρομές και πρόγραμμα! ΝΑ δω αν θα περάσουμε και απο Ρέθυμνο να πάω και στο χωριό μου!
Εάν δεν έρθεις ούτε σε αυτήν την εκδρομή θα σε κρεμάσω ανάποδαΆντε να μαζευτούμε να βολταρουμε! :stm:
Ότι χρειαστείτε για δυτικά μου λετε φυσικά ε? Θα επικοινωνήσουμε να δω τι έχετε στο μυαλό σας![]()