paschalis
gone4riding
Ωραια αναμνηση οι σκιες του κατα τη διασχιση του 111..
Μεσα απο τωρα για το Σεπτεμβρη!
Μεσα απο τωρα για το Σεπτεμβρη!
Θες να ξαναπάς έτσι..... έ ρε Κακουραίΐκα που θέλεις.....Φανταστικο μερος.....!!! χανει απο τις οι φωτογραφιες ....πρεπει να παμε !!!!!
και αυτα τα θελω .................με 1000 !!!!!!!!!!!!Θες να ξαναπάς έτσι..... έ ρε Κακουραίΐκα που θέλεις.....
ναιιιιιιιιι......Πανεμορφο σημειο!!!Για τελη Σεπτεμβρη ε;...Λες;...............![]()
Kωστα ως σημειο συναντησης ειναι δίπλα σε μενα και αγαπημενο.Τωρα,χρονικα(Τελη Σεπτεμβρη),δεν μπορω να κανω σχεδια (ποσο μαλλον να δωσω υποσχεση)τωρα για τοσο βαθος χρονου,λογω υποχρεωσεων που δεν γνωριζω απο τωρα.Συν πιθανα ισως εκτακτα που δεν οριζω καν...οπότε διαθεση και κεφι υπαρχει.Ξεκιναμε με αυτα,εσεις κάνετε το προγραμμα σας κι εγω αν μπορεσω ακολουθω μετα χαραςναιιιιιιιιι......
θα σε βολεψει???![]()
xΜην την λέτε "Λαμπεια" παιδια...αν ρωτησεις ντόπιο θα σου πει Δίβρη...καλο ειναι να ξερουμε τα Ονοματα οπως ηταν καποτε...γιατι περα απο GPS και "νεωτερισμο" η Ελλαδα ειναι γνωστη απο τους ντοπιους ηρωικους που ζουνε με τις δυσκολιες στα χωρια τους,στα χωρια μας...(φιλικα το λεω-οχι σε μομφη ή παρατηρηση...εχω μεγαλωσει σε παρακειμενο χωριο "Μαζεϊκα" και δεν μπορω να ακουω Κλειτορια και νεωτερισμους...)
Σε έχω πάει. ...ήταν η πρώτη μας συνάντηση, αν θυμάμαι καλά.Άντε να δουμε ποτε θα έρθω !!!!
Δεν ειδα τίποτε !!!Σε έχω πάει. ...ήταν η πρώτη μας συνάντηση, αν θυμάμαι καλά.
advφον!!