Το ιδιο εχω και εγω. Θα σ λυγισει λογικα στο σφηξιμο , αλλα οκ δεν κουναει , δε παει πουθεναΠροέκταση φρενου... Γιατί το εψαχνα
![]()
Advphone
Το ιδιο εχω και εγω. Θα σ λυγισει λογικα στο σφηξιμο , αλλα οκ δεν κουναει , δε παει πουθεναΠροέκταση φρενου... Γιατί το εψαχνα
![]()
Advphone
Αυτά τα μπισκότα στο δοχείο έχουν καλό πράγμα μέσα φαίνεται..Μοιράζω δωρεάν ψήγματα DW (Dagger wisdom) και λέω ότι δεν είναι καλό να προεξέχει τσουτσουνάκι στο πεδάλ του φρένου γιατί στις πτωσεις παίζει να χάσεις το λοβιέ.
Το μαμά είναι για 15χρονο γιαπωνεζακι με 35 νούμερο παππουτσιΜοιράζω δωρεάν ψήγματα DW (Dagger wisdom) και λέω ότι δεν είναι καλό να προεξέχει τσουτσουνάκι στο πεδάλ του φρένου γιατί στις πτωσεις παίζει να χάσεις το λοβιέ.
Χρειαζεται και να το πατας δηλαδή?Το μαμά είναι για 15χρονο γιαπωνεζακι με 35 νούμερο παππουτσι
Το τοποθέτησα και επιτέλους θα βρίσκω πετάλι με τη μία
ακολουθος του αμπεμπαμπλομ-αμπελαλε.....Προέκταση φρενου... Γιατί το εψαχνα
![]()
Advphone
Στο χώμα χρειάζεται τσαρουχωμα το πισω και τέρμα γκάζι να βγεις με ανάποδα τιμόνια και σουζαακολουθος του αμπεμπαμπλομ-αμπελαλε.....
ακου εκει πισω φρενο...
εχουν οι μηχανες πισω φρενο ??????
ρε πατε καλα ???
τα μηχανακια φρεναρουν με τον κινητηρα....
μια σχεση κατω ........
![]()
δεν εχω φρενα καρντια μου.....Στο χώμα χρειάζεταιτσαρουχωμα το πισω καιτέρμα γκάζινα βγεις με ανάποδα τιμόνια και σουζα
Πολύ κοντά στην εξάτμιση το βλέπω...Βρέθηκε λύση για να σωθεί το αμορτισερ
Πήγα στην μοδίστρα του πουλιου και μου έβαλε "σκρατς" σε ένα κομμάτι από την χοντρη
![]()
Advphone
Έτσι είναι, αλλά δεν έχει θέμα.Πολύ κοντά στην εξάτμιση το βλέπω...
Είπε και κούμπωσε τον πυροσβεστήρα στα πλαϊνά κάγκελα.Έτσι είναι, αλλά δεν έχει θέμα.
Τσ τσ τσ.Είπε και κούμπωσε τον πυροσβεστήρα στα πλαϊνά κάγκελα.
Υπάρχει κίνδυνος σε πτώση να στραβωσει το ποδόφρενο γιατί με την προέκταση εξέχει πολύ και να σπάσει το καπάκι του μοτέρ.Προέκταση φρενου... Γιατί το εψαχνα
![]()
Advphone
Δεν το έχω σφίξει τόσο οσο φαίνεται για αυτόν τον λογοΥπάρχει κίνδυνος σε πτώση να στραβωσει το ποδόφρενο γιατί με την προέκταση εξέχει πολύ και να σπάσει το καπάκι του μοτέρ.
Γι'αυτό τα εντούρο έχουν μικρους λεβιεδες για να μη σπάνε τα ίδια και τα καπάκια στο μοτέρ.
Ο Γκάντι δεν έχει μοτέρ...κινείται με φενγκ σούι...Υπάρχει κίνδυνος σε πτώση να στραβωσει το ποδόφρενο γιατί με την προέκταση εξέχει πολύ και να σπάσει το καπάκι του μοτέρ.
Γι'αυτό τα εντούρο έχουν μικρους λεβιεδες για να μη σπάνε τα ίδια και τα καπάκια στο μοτέρ.